Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to beru ale já nejsem levnej :D
  • Amylee.Anderson
    Jestli najdeš návod a vyrobíš to, koupim to od tebe! :D
  • Podomácku vyrobená vysouvací Assassin's Creed dýka.

Někde návod jak na to ?
  • Cosi

Videonávod na vytvoření obleku á la Garrus Vakarian z Mass Effect.

Kdybych chtěl rejpat tak řeknu že podle tohodle video návodu, se to sestavit nedá, protože je to takový pohled do zákulisí. Ale nechci, je obdihuvodné, že si s tim lidé dali tolik práce a z odkoukání a vlastní šikovností vytvořili dokonalý model. Sakra kdyby to byl opravdu videonávod se vším všudy, tak se do toho o prázdninách možná pustim. Dostal jsem na to docela chuť.
  • Pouze 0,1% hráčů projde The Cotton Alley Dark World ve hře Super Meat Boy bez jediné smrti. Mrkněte...

pekny video, ja to vzdal :D
  • Mrkněte na fotky počítače, jehož komponenty stály 11000$ (=187000 Kč).

Kdyby si ten chtrolín raději koupil pořádný stůl. Narvat tohle do krabice za 14,50 a udělat tam cable management v hodnotě tří korun, tak bych se tím asi moc nechlubil.
    Nebo je tohle anketa o kreténa roku? Možná mi unikla ironie tohohle příspěvku.
  • No za ty penize jsem taky cekal neco lepsiho.Jinak ucet za elektrinu bude asi hezkej *1*

A za rok to neprodá ani v bazaru :D
  • 1TB SSD (800 MBps) stoji cca 65k CZK. 600 GB SSD (250 MBps) cca 22k. Kdyby pouzil takove disky, nevleze se ani do $11k. Pise tam o RAID 6, takze ma alespon 5 disku.
    Jinak pocitac je to hodne nevyvazeny - vazne bych takovy zmetek nechtel uz jen kvuli spotrebe, zahrivani a hluku.

Celkem fail, nejvíc tam asi stál ten monitor, ale to je jedno. Čekal jsem alepoň vodní chlazení, aby mohl vyhnat procesor na vysoké takty, a tedy dostat víc i z grafikých karet. Nic se nekoná, procesor mu bude brzdit grafické karty. Hry si na tom nezahraje, protože mu to bude házet neuvěřitelné artefakty. Ani bych tenhle fail nechtěl.

nojo ... ale je to pekna ukazka jakou cestou u skladani pocitace s timto rozpoctem nejit :)

Heh, tak ten rozhovor je dobrej a ten magor co si to koupil, škoda mluvit.

To si urcite poskladal na nove Cod.

to PC je teda fail...co na tom jako stálo 11k dolarů? jediná komponenta, která je tak předražená, aby tohle nahnala z toho co tam má jsou SSD disky-to je tak blbej, že tam má 6 půl terabajtových SSD disků?(nebo kolik jsou dneska ty největší a nejpředraženější SSDčka na trhu?), grafický karty, deska, paměti, zdroj, skříň, cpu i s tou TV nedají dohromady ani 100k tím sem si jistej-dokonce ani tady v banánové republice s děsivýma cenama PC komponent

Chci vidět učet za elektriku :D :D :D :D

jo pc nadhera ale ten mobil ukazovat nemusel *1*
  • Jazz
    mod ?
    Snad mapa...
  • Stáhněte a složte si papírové modely (papercraft) strojů ze Starcraft 2.

Presne tak...uz sem na to upozornil ten zahranicni web odkud to tiscali zkopirovali vcetne jeho webovek, snad mu daji credit za to co dela.
  • kostejnesmrtelny

Counter Strike: Source mod, který vás přenese do místa posledního výdechu Usámi bin Ládina -...

UsámY, prosím. *5* *6*
  • Pěkný pouták na Portal 2.

co to je za dementni slovo ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit