-
registrovaní uživatelé mohou nahlásit příspěvek, mají na to speciální tlačítko *3*
-
Jako není sice pěkné smát se cizímu neštěstí.. ale docela jsi mě pobavil, díky chlape :D
-
Neviem ako registrovanym uzivatelom ale ja tam ziadne take tlacitko nemam... a toto ma fakt dozralo, tak som sa velmi na HR tesil..................a tento slizky pablb mi to takto zkazi.....ach :(
-
JoWood je v insolvenčním řízení, management doufá, že do 90 dnů vyřeší své dluhy a najde...
JoWood mi připomíná Interplay svého času. Zabili a zlikvidovali svoje nejvýznamnější značky buďto jejich zmražením se slovy, že tento koncept teď nejede, nebo je přetvořili v konzolové sračky* a táhli do pekel.
*hloupé koncepčně primitivní hry bez jakékoliv návaznosti na předchozí díly značky vydané primárně pro pitomce a pro zdánlivý výdělek bez ohledu na následky. tímto neříkám, že konzole jsou platformou pitomců a primitivních her. Inteligentní konzolisté s vytříbeným vkusem jistě sami, co tím myslím. -
JoWood je v insolvenčním řízení, management doufá, že do 90 dnů vyřeší své dluhy a najde...
použils tlačítko Nahlásit? -
Portal 2 bude podporovat pohybové ovládače.
no to sem zvedav kolik lidi u toho skoci z okna :) -
JoWood taky podal žalobu na Koch Media o 2,36 €melounů + úroky. -
Najeď si na Steamu na fórum Mass Effectu: http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=498 . Hned ten první topic "Bring Down The Sky - Steam Release" se týká obou DLC a jak je zprovoznit na Steamu.
-
REDAKCIA
HALOOOOO REDAKCIA!!!!!! vymazte toho idiota v killzone diskusii co prezradil koniec heavy rain nez sa tam zase niekto napali ako ja!!!! V PONDELOK MI MA DOJST HEAVY RAIN, ZACALOVAL SOM ZA TO 30EUR A TU TEN K*K*T MI TU PREZRADI KONIEC!!!!, A KEBY STE ASPON DISKUSIE MODEROVALI TIEZ BY NEZASKODILO DO P****!!! -
Na CES byly odhaleny dvě nové Playstation Move zbraně a univerzální ovaldač (nejen) pro PS3.
Spíš ovladač, ni? *3* -
Nemáš nějaký link, nebo aspoň obrázek? To bych docela chtěl vidět, jak to vypadá :).
-
S novými televizemi od Panasonicu si můžete s pomocí dálkového ovladače zahrát "jednoduší"...
Tohle má naše 15 let stará televize Nokie :) -
Na PSN bylo vytvořeno přes 60 milionů účtů.
Do tohoto čísla se počítají všichni PS3 uživatelé, PSP majitelé i ti, co se zaregistrovali skrze webový prohlížeč. Zdroj: konzolista.cz
A ani se není čemu divit když jsou lidi co si založí 10 účtů :-)...Vedle toho je těch 30mil. na XBLA podstatně zajímávější. -
Aha, děkuji. Hm, ve hře mi to ovšem nic nenabízí, tak se ptám. Jestli to má problém se Steamem nebo jestli už jedou sehnat, tak si prostřelím hlavu.
-
Mělo dvě, Bring Down The Sky a Pinnacle Station.
-
Mass Effect DLC
Jsem trošku mimo, ale ME1 má nějaké DLC nebo ne? -
Lenochu :-P...ja bych si to dost užil třeba na projektoru...
A když nebudeš tolik honit, tak tě tolik ruce nebudou bolet. :-D -
Microsoft na CESu oznámila, že se od roku 2005 prodalo více než 50 milionů kusů konzole X360,...
Koukni třeba a na hru Halo:Reach mulťák. Někdy se tam najde člověk co si to taky dost dává ;-). -
Video prozrazuje, jak by to vypadalo, kdyby Battlefield Bad Company 2 hrál Duke Nukem.
vynikajici! -
Vlastníte Nvidia 3D Vision a máte nedostatek 3D materiálu? Web 3dvisionlive.com obsahuje mnoho fotek...
Po kliknutí na odkaz mi hodí Forbidden