Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :o)))
  • Shogun 2: Total War přejmenováno na Total War: Shogun 2.

Nevím, co zjistili marketingoví analytici, když se na změně domlouvali, ale pro mě osobně tedy změna k horšímu. Asi síla zvyku.
  • Btw,

co je těžké na tom říct si že udělám závodní hru v 15ti? Nic. Horší je už tu hru udělat tak, aby na ni pak neprskali.
  • Bioware hra

http://www.gamebanshee.com/news/100546-bioware-reveals-a-fourth-barcode-for-next-game.html

To jen tak mimochodem
  • Jo, ten marketplace je úžasná věc, zrovna nedávno se tu o tom diskutovalo.
  • Jen 18% hráčů Mass Effect 2 využilo možnosti hrát za ženskou hlavní postavu.

No, spíše radši hraju za chlapa ale proč si nevytvořit nějakou ženskou. Třeba u third-person akcí je lepší se dívat na ženský zadek než na chlapskej xDD
  • První recenze Epic Mickey se zatím drží vysoko (průměrně 8/10), jen Eurogamer.net dal šestku.

čekal jsem lepší hodnocení, ale přesto do toho půjdu.
  • V průběhu příštího týdne čekejte PC patch pro NFS: Hot Pursuit.

Může už konečně vyjít nějaká PC hra, která pojede jak má a nebude potřebovat žádný zk**vený patch?! *11*
  • oin.odin

K odhalení PS Phone by mohlo dojít již 9.prosince

radšej keby spravili niešo s PSN Store tak neprehľadný obchod som jakte živ nevidel ...
    + multitasking prečo sakra nemá PS3 multitasking
  • gtamaniak

Pokud se vám laguje singleplayer Gran Turismo 5, uživatelé doporučují odpojit PS3 od internetu.

PS3 fail.Microsoft má online služby nej.
  • Pár fotek z včerejšího natáčení podcastu na našem Facebooku..pokud chcete nakouknout do naší...

Fajn, závěs, taky jsem takový měl. A skoro to vypadá, že Janchor to vede *1*
  • Autor hry Gran Turismo měl myšlenku na tvorbu závodní hry již v patnácti letech.

Ten toho nakecá...
  • Jan Modrák odchází po 71. číslech z šéfredaktorského postu ve SCORE a po 12 letech opouští...

Re-play bez Bludra? Konecne posun k lepsimu, nic proti nemu, ale tohle mu opravdu moc neslo :-)...po tom co jsem napsal, doufam, ze ten konec v "hernich mediich" je doopracdy :-D
  • Postavu Nathana Drakea ve filmu Uncharted ztvární Mark Wahlberg (hrál i ve filmu Max Payne).

Ale zas tak nepodobnej mu neni *3* A doufam, ze to zvladne, neni to zadna extra trida, ale koukam, ze dost lidi ma neco proti Markovi...
  • Jan Modrák odchází po 71. číslech z šéfredaktorského postu ve SCORE a po 12 letech opouští...

Jste k smíchu. http://www.sbirkazakonu.info/autorsky-zakon/
  • + minimalne jeden Slovak :-) Ja som rozohral ME1 za zensku postavu pretoze som sa riadil heslom ako pri zenskom tenise - aj keby bola hra nahodou hrozna, tak sa je na co pozerat :-)

Akurat som sa nepekne sekol v ME2, ked som zacal randit s Jacobom a dotiahol som to do uspesneho konca *2*
  • Postavu Nathana Drakea ve filmu Uncharted ztvární Mark Wahlberg (hrál i ve filmu Max Payne).

At tam daji spis joe flanigan ten je mu alespon podobnej
  • Já nepsal nic o tom, že kdo hraje žensky, je teplej. Jen že si oni spíš vybírají. Jak je to jinak, to nikdo doteď neřešil :)
  • Nakonec zjistíme, že těch 18% byli všechno češi ne? Jsem na tom stejně :)
  • Drom

Postavu Nathana Drakea ve filmu Uncharted ztvární Mark Wahlberg (hrál i ve filmu Max Payne).

horsi volbu udelat nemohli...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit