-
Nevím, jestli bude třeba aby něco takového dělal. Port je dobrý. Bugy s 60 fps jsou odstraněny. Jenom některé pozdější lokace jsou méně optimalizované, snížení kvality stínů pomůže. -
Jo to máš pravdu takže to nebude ani tady fungovat.
-
Port je OK. GeDoSaTo podporuje DX11? Mám pocit, že GeDoSaTo mi nejelo se Scholar...
-
Nemohl by jsi to, prosím, zlehka shrnout moje AN je na velmi mizerné úrovni *13* a nevíš jestli bude něco tvořit pro DS III nebo to implementuje do GeDoSaTo?
-
Rimworld
Včera vyšla alpha 13 pro patrně nejvíc nejlepší hru za poslední století jménem Rimworld. Více informací zde: https://ludeon.com/blog/ -
Dark Souls 3 - Analýza PC portu od Duranteho(DSfix)
Durante, borec co udělal DSfix pro Dark Souls, zanalyzoval PC port Dark Souls 3.
http://www.pcgamer.com/durantes-dark-souls-3-port-analysis/ -
Díky za upozornění Izmæli, upraveno *3*
-
Nezná modrou smrt?
-
Tak to snad ví i úplný d-bil že tu o nic jiného než flámování nešlo *7*
-
To video je jen porovnání dvou softwarů. A protože se video ve Final Cutu na pozadí renderuje už při jeho editaci, tak je to holt rychlejší než na softwaru od Adobe. To jsi zase objevil ameriku kámo.
-
Jj :D
-
On ví jak, už jsem mu to kdysi psal. Ale právě proto nemůže jinak.
-
Linux nic? Na herním webu bych předpokládal hlavně zájem o hraní her a na to Mac proti Winu nemá. BTW vis jak se pozná majitel Macu?
-
flame *15* Co jiného? Dobře vím, jak zakyslá komunita plná mindráčku tady sídli. Ti mindráci samozřejmě uctívají pouze PC a Win, takže tohle je určitě potěší :)
Sekundární úloha samozřejmě byla pro pracující lidi, aby začali používat mozek a za stejné prachy, co si kupují Ašušy, Ačery apod shity, raději koupili Macbook Pro.
Takže resumé: Nemáte zač. -
Jaké chlubení? Je to pouhá informace převzatá z obyčejné odpovědi na obyčejnou otázku na twitteru. To někteří lidi vážně musí držkovat kvůli každé blbosti?
-
Pritom staci prestat psat pokracovani a pouzit treba slovo dil. Ale to bysme asi po nekterych chteli moc. ;)
-
Přesto, že tohle masivní vystřízlivění je vlastně dost smutné, jsem se nemohl udržet během čtení článku nesmát.
-
zbylo z Humble, kdo chce ať si poslouží ;-)
Ultimate General Gettysburg na STEAM:
30AHH-QCAFJ-IIRAW -
hlavně je otázka, jestli sám renderuje ve 4K, což pochybuju
-
jestli to chceš napravit, tak musíš napsat do většiny herních redakcí (i třeba filmových a dalších). taky jsem na to alergickej :)