-
Far Cry 2
Neni nahodou nejakej patch nebo neco proti neustalemu respawnu nepratel? Myslim, ze jsem o necem takovym cetl v dobe vydani a chtel bych si ted hru znovu zopakovat, ale jakmie si vzpomenu na ty respawny, tak me hned prejde chut *1* -
Ano, to je opravdu slovo do pranice, obzvlast kdyz prvni odkaz na googlu na frazi "skylake core parking" vede na forum kde borec pise:
Windows 7 Ultimate. Can't speak for other OS but during gaming it kept parking different cores and it coincided with the stutters.
Takze zase mimo soudruhu, jestli jsi to stale nepochopil tak core parking nema nic spolecnyho ani s cpu samotnym, je to chovani OS K CPU. -
Tak Skylake si už řeší řízení spotřeby sám a nějaký OS mu je u tvého xichtu, víš trdlo? *15*
-
Core parking nema nic spolecnyho s frekvencema jadra, ale s chovanim OS k jadrum a tomu, ze je parkuje. Draken zase perli nad necim cemu nerozumi. *15*
-
Tak fail. Během hry mi zase spadly fps a už tak zůstaly. Přitom jádra jsou pořád odparkované. Škoda *13* Už to budu řešit na ofiko foru ať tu zbytečně nespamuju.
-
nevim jak to presne funguje ale 3 jadra sem mel zaparkovany, sem to nasel v navodu jak zvysit FPS v Arme tak sem to udelal a pomohlo to
-
To slyším prvně to se ti jako jádra podtaktujou a už se nevrátí na původní frekvence?
-
Ja pouzivam program Unpark CPU
-
V registrech jsem měl hodnotu 100, takže parkovány byly všechny. V registrech doporučovali poměnit maxResourceThreads, ale to mi nepomohlo.
Možná taky tím, že mám nejnovější generaci a asi to není ještě optimalizované, kdoví. I na jednom jádru by to mělo svištět. -
Mohl by jsi být trochu konkrétní? Na kolik jader ti to jelo před tím?
-
Grim Dawn - nízké FPS VYŘEŠENO
Tak mi pomohlo "odparkování" procesorových jader a hra běž nad 90fps. Snad to někomu taky pomůže. -
Nebo Project Cars, kalamita hadra.
-
Ano a ty jsi jeden z nich, normalni clovek nema potrebu presvedcovat ostatni, ze spotrebni zbozi ktere koupil on je to nejlepsi.
Mimochodem konzolisti taky nemaji problem, rozdil mezi 20 a 60 fps jim nevadi. *15* -
*1* Kdyby blbost nadnášela, tak lítáš už u Měsíce. Obě značky mají své tvrdé jádro hlupáků. LV je zástupcem toho zeleného tábora.
P.S: S Falloutem 4 jsem neměl sebemenší problém s ovladači AMD. -
Ne, amd ma skvele ovladace, treba Fallout 4 byl dukaz. Nvidia na rozdil od amd fanboye nepotrebuje, prodejni cisla to potvrzuji.
-
No co asi, hasí *15*
-
To musí bejt nějaká fáma. Kde je LV, když ho člověk nejvíc potřebuje?
EDIT: Už je tady online. Doufám, že se bez meškání ponoří do problému a vyloví nějakou ztracenou perlu. -
Jj není nad to si připlatit za kvalitní drivery *15*
-
WCCFtech Home News Hardware Gaming Mobile Deals Reviews Interviews Nvidia Users Beware, Latest Driver May Harm Your PC – Allegedly Killing GPUs, Is Plagued With Issues
http://wccftech.com/nvidias-latest-game-ready-driver-allegedly-killing-gpus-plagued-issues/
pozor ludia, horia karty po novych driveroch
(...zase) *13* -
Shadow Warrior je taky dobrej, i přestože mi tématika moc neříkala, tak jsem se u toho dost vyblbnul. Jakože na dvojku jsem taky zvědavej, ale to budu muset mít už lepší dělo. Ale čistokrevná akční střílečka bez nějaký komplexnější hratelnosti tu od Wolfa už dlouho nebyla, takže proto je DooM momentálně horký kandidát na to, aby byl další v řadě.