Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    mas posledni drivery?
  • Morraw

Grim Dawn - nízké FPS

Teď jsem koupil a ve hře má od začátku nízké FPS 25-30. Zkusil jsem snížit na minimum detaily a vyleze to max kolem 35 - 40.
    Skoro to vypadá, že to jede na integrovanou kartu, ale přes control panel Nvidie mám nastavený High Performance. Nic dalšího tam nemůžu najít. Mám I56600k a GTX960. Četl jsem, že to dělá hodně lidem i se silnými stroji. Máte podobnou zkušenost ? *13*
  • Dík, vzal jsem si Port Royale 3 Gold a vydělal na jeho kartičkách 1 euro.
    *3* *2*
  • Lukass
    Jasne ze prosel, je zajimavy ze v prvni misi me normalne ukladat slo ale ten v opuiove farme uz to nevali. Sem z toho zmateny.
    Je zajimavy ze kdyz me zabijo v misi tak se me kontrolni bod nacte, ale staci se vratit do menu a uz hraju misi od zacatku, neni to tak schvalne?
  • Chim
    Ty seš ale hlavička... *1*
  • MickeyMutant
    Buď rád, že dostaneš druhou šanci. Když svévolně opustíš misi, tak by tě správně měli zastřelit.
  • Lukyz
    Příčinu si hádat netroufám, ale normální to není, mě to šlo bez problému, ale je tam ukládání jen pomocí checkpointů, takže zkontroluj, zda jsi vůbec nějakým prošel.
  • Draken69CZ
    a malý ten, kdo zná jen malý cíl.

Svatopluk Čech
  • Lukass
    Lidi mel bych dotaz, ve Splinter cell black list, kdyz odeju v prubehu mise ze hry tak se mme neulozi postup a musim hrat misi od zacatku, to je normalni, nebo se me hra neuklada?
    EDIT:
    Tak vyreseno, musel sem odnistalovat soubor host se slozky Windows, uf konecne ten podelanej Uplay jede jak ma :-)
  • Veskoslav

DOOM - Fight Like Hell Cinematic Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=KSZ4tSoumNk
  • Chim
    Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru...
  • MickeyMutant
    V čtenářských recenzích tady chcípnul pes, takže i když jsem vždycky psal spíš pro srandu králíkům, tak mizivej zájem a nulová reakce mě nemotivujou k vymejšlení čehokoliv krom blbejch keců v diskuzích.
  • PreidaQ
    Škoda, že jsi na zrovna DD nenapsal čtenářskou recenzi. Nebo jsi už svoje recenzování pověsil na háček?
  • MickeyMutant

Tvůrci Darkest Dungeon hledají další dobrovolníky na pomoc s lokalizací do češtiny, protože momentálně ji dělá jeden člověk.

...a ten se z toho zbláznil, takže i přes časté odbourávání stresu v krčmě, bordelu a usilovné modlení v opatství jsme ho nakonec museli dočasně poslat do sanatoria.
  • Vogon

Dark Souls 3 VHS trailer

http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/256662354/movie480.webm?t=1459371622
  • Lukyz

UNRAVEL - Demo

Na Originu je nyní ke stažení i demoverze, kde budete mít k dispozici první úroveň hry.
  • Jack1947
    Nebo můžeš něco při troše štěstí vyhrát^^

Vždyt těch skupin na Steamu je snad mraky ne ? každej bude chtít vždycky něco měnit.
  • Jasná věc. *4*

https://www.bundlestars.com/en/bundle/ultimate-strategy-bundle
  • Morraw
    Teď běží nějaký bundle, kde tyhle hry jsou ?
  • Ďakujem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit