-
2-3 DLC max ? -
Už se ví co bude v rámci Season Pass?
-
Ještě aby jsi nechápal, když to komunikuje stejným mimozemským jazykem.
-
Nebo takhle píše schválně, a vi mu to ještě celé žerete *7*
Má to trochu rozházené ale jinak chápu... -
Udržet myšlenku??? jakou???
Myslím, že sis na to sám brilantně odpověděl *1* Fascinuje mě, jak do jednoho odstavce dokážeš nahustit tolik nesouvisejících věcí, kde je každá věta o něčem jiném a ve výsledku čtenář vůbec neví, o čem ten příspěvek byl. S tebou může být sranda chlastat *1* -
Čtu to popořadě tak, jak mi to přijde pod nos, bohužel. Ze setrvačnosti jsem musela tvé první tři věty přečíst několikrát, než se mi plně navrátily kognitivní funkce.
-
Nejspíš sourozenci, stejně jako jejich rodiče...
-
F4 čeština
Zanedlouho určitě ne, základní hra obsahuje 3400 normostran textu. Žádné zběsilé přepisování souborů nebude potřeba. Pro aktuální informece doporučuju sledovat https://prekladyher.eu/preklady/fallout-4.79/ nebo https://www.facebook.com/falloutczsk/?fref=ts.
A pokud máte chuť a zájem se na něčem podobném podílet, není nic jednoduššího, než vyplnit náborový formulář, viz odkazy. -
Uf. Já to prubnul. Nedalo se nevzpomenout.
-
:-D :-D :-D :-D Ale Ale že bych narazil na hráče no nebo spíše na člověka kterému je tem můj popis hodně povědomý??? :-D :-D Sem tě asi rozčílil co?? No jo no jaký si to uděláš takový to máš.....máš to složitý.....ale neboj já ty prachy dávám do cigaret atd.... :-D
-
POZOR! POZOR! POZOR, Tilwaen. I když už asi bude stejně pozdě. Nečti Kečupovu reakci ani jeho další příspěvky! Několik jsem jich začal číst a nebyl jsem pak několik minut schopný provádět úkony, které vyžadují i nejzákladnější rozumové schopnosti. Takže buď nečti, nebo si vyhraď pár minut, kdy určitý stupeň vypatlanosti nebude na závadu běžnému fungování.
-
Jo bratranrce přes 2.kolena....:-D Udržet myšlenku??? jakou??? jo tak já to budu dělat jako ostatní....budu držet myšlenku a i pusu a promluvím až tu hru koupím.......příprava na Far Cry Primal.....jéé vždyt je to stejný jako Frar Cry 3 a i 4...1500 v hajzlu ale nevadí du si o tý hře povídat a psát hodnocení jelikož nevadí že tomu nerozumím ale že jí vlastnim :-D :-D :-D a ještě si troufnu o hodnotit NFS......příprava na NFS: Jéééé to sem ale osel co sem to koupil na PS to hrají už přes půl roku a na PC to vypadá že už to je stejný jako na těch PS no ale stejně se jím to nepovedlo chtělo napodobit a vrátit se do stylu Underground 2 ale nic moc....nepovedlo se jím to stejnak Underground 2 a Most wanted byl nej..............................................ehm tak co dobrý ne?? ani si to nemusím kupovat :-D :-D
-
Koukám, že Jack není jediný, kdo neumí udržet myšlenku. Nejste příbuzní?
-
Nikam nepospíchám tam mám rozehraný Dying Light...v češtině což je pecka....pak příde Primal a pak asi až ten Fallout
-
Rozumím takže budu muset Cracknout Originálku...abych tam měl češtinu,to bude v pohodě.....pardon ale nebudu hrát RPG v angilčtině.....kort když je to dělaný tak že když mluvíš s člověkem tak ti tam dáva na výběr 3 odpovědi či otázkya ty si vebereš podle sebe.........Nebudu to hrát stylem který každý zná a to tak že 1 odpověd co máš na výběr je vždy ta nejlepší kterou mu vlezeš do zadku 2....jo taková že se ti moc nechce atd....a 3 odpovědí nemáš čas.....a to že mi někde píšou Use Door nebo Kill Dog taky umím ale tam de o ten příběh.......a zaprvé to není FPS a RPG což ten kdo hraje Zaklínače a ted ten Drak Souls III.....kde dáváš trojté salta a dáváš 4-8x kombo za 800.....plná mana tak vyšlelš paprsky,ohnivou kouli a uděláš si štít........tak prosím ted nás vypněte at nebolí nás hlava.......prej RPG.........
PS mám tady hrubky,chybí mi čárky možná mám někde tvrdé y místo měkkého....ale já si to můžu dovolit takže nemusíte psát něco na styl že neumím česky nepíště nic když neumíte nijjak jinak toho člověka ponížit....Slovensky si to taky každý přeloží stejně jako fčelu :-D -
Naopak, je tam dost terminálů. Kdyby textu tolik nebylo, tak už to mají přeložené.
-
Oukej, otestováno. Bossové v neopatchované Xbone verzi mají přibližně o 20% méně HP než ve verzi 1.01. Ve verzi 1.01(Press PC, japonské PS4, všechny verze vycházející 12.4.) má první boss okolo 1050 HP, v Xbone verzi(1.00) okolo 800. Jinak příšery mají asi o polovinu menší poškození v 1.00 než v 1.01, otestováno na chlápkovi s katanou proti deprived.
-
Jediná dobrá věc na té hře je intro. Pak už je to hovadina na entou.
-
Hlavne Fallout 4 nema cenu hrat. Fallout to neni a zbyva prumerna fps s nekolika malo nadprumernymi prvky (crafting, staveni).
-
Zanedlouho? Pochybuji, nejdriv tak na konci roku... a stejne to nema vyznam prekladat, textu tam tolik neni a radeji se naucis par slov navic anglicky *7*