Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Prej natom pojede tetris ve 4K. *5*
  • Jo, to by na Sony sedelo, nechat si znovu zaplatit to samy. *15*
  • MikeR
    Jo tak to jo. Já myslel, že slavíš apríla o pět dní dřív. *4*
  • Novinky!

Letos pred vanoci vyjde nova revize PS4 tkz. slim verze, bude obsahovat CPU a GPU se 14 nm technologii, ale vykon plne srovnatelny s puvodnim PS4. Bude mit ale vyrazne nizsi spotrebu, o neco lehci vahu (ale ne rozmery) a temer zcela nehlucne chlazeni, dale bude podporovat prehravani filmu ve 4k (ale ne her). Jeji zajimavou vlastnosti bude i to, ze bude mit ulozne misto pro VR jednotku, ktera se do konzole snadno zasune. Playstation s integrovanou VR jednotkou ale nikdy nevyjde, ta se vzdy bude prodavat zvlast i s brylemi, nebo jako kompletni VR set s kamerou a dvema move ovladaci. Jinak Sony bitvu o VR s konkurenci vyhraje. Pomuze tomu hodne i fakt, ze se hackerum rychle podari vytvorit windows ovladace a zprovoznit toto VR i na PC, kde bude dokonale simulovat Oculus a bude s jeho softwarem kompaktibilni. P.S. Mam vestecke schopnosti. V roce 2028 vlada USA pod tlakem medii konecne prizna, ze jiz dlouha leta tajne spolupracuje s mimozemstany, kteri maji hlavni zakladny na odvracene strane mesice a proto se tam vlasne prestalo letat ;-)
  • Morraw

Humble Bundle klíče

Mám tu pár přebývajících klíčů
    https://jpst.it/Gv3_

Jinak jsem ochoten směnit klíče z aktuálního SEGA bundlu. Konkrétně celý první a druhý tier.
    Tier 1 za DoW Master collection
    Tier 2 za DoW Grandmaster collection
    Ostatní TW hry už mám, tak nechci aby přišly vniveč :)
  • Inquisitor
    Jo když pročítáš zahraniční herní weby, tak byl hodně očekávaný. Ono ani není divu, to se musí líbit všude :)
  • Inquisitor

Medal of Honor- Pacific Assault

Volně ke stažení na Originu :)
  • SalemCZ
    to jsem si ani neuvědomoval jak je Samorost v zahraničí populární, momentálně je prý nejprodávanější hrou na steamu a to je ve slevě GTA, ubisoft hry, nechce i Fallout 4
  • Mart9
    Já jsem v tomhle velkej sráč, ale z nějakého důvodu jsem byl schopen dohrát Penumbra Black Plague. Možná proto, že zombie byla vždy pomalejší než já.

Dodnes je to jediná hra tohoto typu, kterou jsem nejen dohrál, ale hrál.
  • Joshua

7th Guest + 11th Hour Pack

https://www.humblebundle.com/gift?key=bP7Z4dMaSFhbx2sc
  • po par dnech sem od toho rychle utekl.. je to grindovacka extra razeni.. vse co se tam dela vede nakonec ke grindu. pokud od toho ocekavas klasicky mmo tak nebrat.. ja do toho sel naslepo jestli me to chytne, ale kdyz sem prokoukl na cem je to staveny, tak sem se nato rovnou vybodl. pokud se ale nudis a bavi te craftovani, tak si v BD uzijes narame.. vsechno je tam zajimave vymysleny (podle me ale zbytecne prekombinovane) a jde se tam na dlouho zaseknout i se sebevetsi blbosti. ale rikam znovu ze je to korejska grind hra. pokud znas nebo te bavilo lineage2 tak bych to v nekterych vecech k tomu prirovnal- radsí ale koukni na videa treba co je nutny udelat aby sis vytvorila lod, nebo vozik a tak. tim asi pochopis jak moc logicky se ta hra snazi vypadat. endgame ta hra skoro nema- napr. daily questy sou jen grind mobu. pvp je je jen o tom kdo ma lepsi gear- lepsi gear vyhraje.
    svoje fandy si to najde a naslo, ale ja nejsem ten kterej se u mmo spokoji a bavi ho jen kazdej den chodit kutat nejaky rudy a furt dokola baslit stejny moby a tak. world bossy sem nevidel a ani mi to uz neva.... guild questy sou samosebou taky jen grind surovin a guild pvp kdyz nemaj lidi vybavu je jen o nastvani.
    v rusku ta hra vysla jako ftp a za takovou cenu bych to bral (vetsina dost zajimavejch a uzitecnejch veci se da pochopitelne koupit stejne jen v ingame shopu). tady zaplatis sice jen jednou, ale mozna toho budes nakonec litovat jako ja. je to mmo ze ktery nemam nic jinyho nez pocit ztracenyho casu kterej nikam nakonec nevede. zabavu si predstavuju jinak a sem rad ze sem to prokoukl hned ze zacatku a sel hned o dum dal
    sorry za wall of text, ale ten hate sem musel lehce zduvodnit
  • Jsem na tom podobne az na to ze ja se nebal ale nudil...
  • kostejnesmrtelny
    Jsem na tom podobně. Dotáhl jsem to do první mise s nepřátelskejma androidama a vůbec necejtim potřebu si ten předchozí terror (první skutečnej vizuální kontakt s vetřelcem a úprk k výtahu) zopakovat *12* . Holt nemládnem *1*
  • Lukyz
    Kdyby měl někdo guest pass navíc, tak by mě to taky zajímalo *1*
  • Veskoslav
    http://www.re-play.cz/archiv/re-play-6s11-street-fighter-v-black-deser-online-plants-vs-zombies-garden-warfare-2
  • Lukyz
    Já jsem třebas AI zkoušel (čti warez) a u toho jsem se tolik nebál, jelikož "nepřítele" znám, vím jak vypadá, co od něj můžu čekat atd. co mě bohužel odradilo od koupi bylo technický zpracování resp. nefunkční antialiasing. Někomu to nedělá, někomu to zase nevadí, ale mě osobně to šíleně tahalo oči a byl to strašnej immersion breaker *9*
    Ve videu to nevypadá tak strašně jako v reálu, ale nepomohlo nic, vynucené AA, downsampling, nic.

EDIT: Tak ještě jednou pro kolegu LVho -> NĚKOMU TO NEDĚLÁ, NĚKOMU TO ZASE NEVADÍ, ALE MĚ OSOBNĚ TO ŠÍLENĚ TAHALO OČI!
    Psst, to žlutý je link na video *3*
  • Tilwaen

Black Desert MMO

Máte někdo zkušenost s
  • MickeyMutant
    Trailery jsou samo plný děsu, to je normální. Ve hře je ten horor spíš na závadu, protože zdržuje při vývoji příběhu, musíš se někam schovávat, a navíc má virtuální strach tvé postavy jako následek rozpixelování výhledu, takže tě z toho pak bolí oči, i když si v reálu klidnej jako želva. Prostě něco jako Bloody Screen, So Real!
  • Veskoslav
    No taky jsem to přestal hrát i se sluchátky. Ale Soma je spíše sci-fi s prvky hororu. Je to rozhodně dobrá hra, ale není to přímo "horor" jako Alien nebo Amnesia.
  • Tak to máš silnější nervy. Atmosféru to má parádní, androidi jsou super, ale jak ta potvora začne capkat kolem... konec. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit