-
super, to potesi :) -
*1* Batoh je můj, dostal jsem "jen" tu nášivku *1*
-
Hodně špatný loot *1*
-
Bývalí zaměstnanci Lionhead a vývojáři (Simon Carter a Dene Carter) původních Fable by se rádi pustili do vývoje rebootu.
Za to bych byl moc rád, hlavně kdyby to bylo na PC a s CO-OP kampaní *14* -
Skovanej imigrant.
-
Co bylo v tom batohu?
-
Paráda :)
-
The Division - SHD Velcro
Milí lidé se stále najdou *2*
Jen jsem na Division fóru pochválil práci chlapíka, který tam ukazoval na zakázku udělanou nášivku a on mi ji, jen tak, absolutně za nic poslal? *4* -
A přitom za pár měsíců by mu stačil jen VR headset, ovladač a pohodlné křeslo.
-
To je epický ;]
Vtipný jsou ty zahnutý lasery. Na prohnutém promítacím plátně by měl ještě zapracovat ;] -
Tequila Works získala práva na hru RiME.
snad to znamená hlavně vydání na všechny platformy -
některé slevy ujdou, ale řada her už byla ve větší slevě.
-
Oznámení PS VR mnohonásobně zvýšilo zájem o PS4 kameru a PS Move na Amazon.
Z deseti kupujících za den se to násobí snadno. Kdo by to taky normálně kupoval, když na to nejsou žádný hry? -
LV: Az tak kriticky bych to nevidel, protoze sony ma moznost ten HW dotovat a klidne na nem i prodelavat. Jejich hlavni zisky pak budou marze z prodanych her.
-
Knack za 189 Kč taky neni špatný, ale asi radši budu šetřit
-
PS store
Tak už nám začínají výprodeje. Musím říct, že některé hry jsou za opravdu dobrou cenu. Např. Sleeping Dogs za 269 kč. -
Elite: Dangerous - 3 projector setup
Výpis všeho co ten chlapík najednou využívá se mi sem ani nevejde, ale pokud jste si připadali se svým HOTASem jako frajer, tak tenhle pán si musí připadat min. jako Han Solo *1* -
Tak jediny Ac ktery sem dohral je prave dvojka :-)
-
Teď jsi právě popsal všechny AC (snad kromě dvojky), jen jsem napsal, že mě Rogue bavil víc jak BF *3*
-
Tak asi jejich chyba. Vidím, že stejný problém je u Unity.