-
From Software nemá konkurenci v level-desingu, v atmosféře, v herních mechanikách, v citu pro detail, v množství odkazů, ve vytváření herního lore. Ve zkratce: From Software nemá konkurenci v herní oblasti, takže zase Hra roku za plnou cenu a to se vyplatí. Za Bloodborne jsem zacáloval nějakých 9 tisíc a klidně bych dalších 9 tisíc přidal, protože je to geniální zážitek na úrovni, která si zaslouží poslední korunu a dle ukázek Dark Souls 3 bude zase pecka. Jo, klidně si nadávej, tvoje škoda...
-
Takže pořád to samé, za plnou cenu... nuda na ntou.
-
Spíše čekám kdy udělají AI která necheatuje. Od arma 1 to stále nejde...
-
Asi pozdní stádium schizofrenie.
-
Taky nekomu pada Arma po te nove aktualizaci?
-
Haha to se tě asi hodně dotklo, když hned musíš vztekle vytahovat aktuální prodeje Fury X. Přitom je řeč úplně o něčem jiném. Tonoucí se stébla chytá.. Mně je úplně jedno, jaký má prodeje AMD, jejich kartu nemám. Já jen konstatuju fakt, že v těch grafech co jsi sem sám dal AMD drtí NVidii.
-
Co že mě to? :D Navíc nikdo nikoho nedrtí, spíš naopak, v reálných hrách to drtí 980Ti s o dost menší spotřebou atd. ... FuryX si prakticky nikdo nekupuje, když už chceš načínat tuhle stupidní debatu.
Poslední 2 roky jediné místo, kde AMD něco drtí, jsou tak leda tyhle všemožné grafy .... -
Tak tebe asi spíš štve, že Fury X pod Vulcanem drtí GTX 980 Ti, viz tvůj obrázek.
-
Asi tě zklamu, ale to ani náhodou, DX12 je budoucnost. Navíc tohle jsou jen beta ovladače a první testy dopadly dost blbě - http://fs5.directupload.net/images/160216/mpfbzrmx.png
-
Průmyslové konsorcium Khronos Group vydalo multiplatformní API Vulkan (nástupce OpenGL). Nvidia i AMD již má připravené ovladače.
Super , pokud bude pod Windows 7 , tak si může Microsoft desítky narvat do špic ... -
A kde vidíš prosímtě toho klikače? Spíš mu pár lidí klikne minus, protože má stupidní názory, toť asi tak vše.
-
Vidím ať LV napíše cokoliv jeho klikač z toho má žně :D :D
-
Far Cry Primal - Úvodní song
https://www.youtube.com/watch?v=7kgMiplZzHs
*1* -
Arma 3 - Eden Update Trailer
Dnes vychází Eden Update, který do hry konečně přidává real-time 3D editor, což je něco po čem hráči touží od dob prvního OFP, kdo se někdy pokusil ve stávajícím editoru umístit např. předmět na stůl, tak určitě chápe *1*
Update přináší i změny ve zpracovaní zvuku, grafiky, vylepšený launcher atd.
Celý changelog najdete zde -
jo, je hodněěě těžký s Ludwigem a Defiled Amygdalou to nejtěžší ve hře....
-
měl jsi napsat prostě, že to vypadá naprosto fantasticky a atmosféra z toho kape, jenže to by sis nemusel pořád hrát na trolla. diskuzního a jeho Skyrim mánii, už jsem myslel, že jsi z toho trapasení vyrostl a ono ne. Jinak rád ti odpovím na otázku: Nový příběh, další dílky do puzzle, nová výzva, nové souboje v pvp, kooperace, pomáhání ostatním, napadaní ostatních světů, prozkoumávaní nových lokací, hledaní zkratek atd....
-
Squad
-
Koupil jsi si někdy herní sérii o více dílů??? Opravdu někdy zůstávám nad zdejší diskuzí nevěřícně zírat *8*
-
CS:go
-
Insurgency, Red Orchestra.