Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby to řekl kdokoliv normální, tak se nad tím možná v redakci zamyslí. Ale jelikož si to právě ty, tak buď rád, že sám nemáš doživotní ban. Už několik měsíců čekám, kdy napíšeš něco smysluplného, ale zatím marně. Neboj, já ti věřím, že se jednou dočkám, i když to ještě asi pár let bude trvat.
  • COJ: Gunslinger za 1 dolar je famózní.
  • Jack1947
    Ty si promaž prostatu, nějak podezřele často ti vrže *3*
  • Vem si radši svoje prášky, prosímtě *7*
  • Jack1947

Predátor=aliasy, facepalm - idioot

Plnáujete jim rozdat bany nebo tu budou plácat ty blbosti den co den, noc co noc ? *7* *12*
  • Klikej, klikej, já se tu na noční krásně bavím a lituju tě, sociál s konzolí za pět korun na sociálních dávkách po nocích naklikává svoje tupoučké příspěvky :D Ty musíš mít vážně smutný život.
  • jak další? podle sebe soudím tebe? *15* Začínáš chytat nervy, co? Pravda bolí, co?
  • Hoďfte na něj už někdo síť. Je nám vážně líto, že nemáš peníze na pořádný počítač a kompenzuješ si to tu těma kecama, ale ty ptákoviny co pořád píšeš tu asi nikoho nebaví číst, redakce dejte mu další ban pls.
  • sloboda je po slovensky svoboda? To je poměrně vtipné slovo sloboda *15*

Jinak nastavovaní Steam Controlleru k Diablu 3 zabere dle videa 8 minut a stejně tam nemám interface pro gamepad. Takže nemyslím si, že ta svoboda je výhra. Já mám pocit, že je na PC všechno čim dál větší problém. Chci si koupit Xbox One gamepad, který stojí 1200 a abych k tomu nepotřeboval kabel, musím si koupit další krám od MS za pětikolo, abych tam neměl bezdrát. Spousty DRM klientů pokud chci hrát origo. Děravý a zabugovaný Windows 10 atd. atd.

tady to video:
    https://www.youtube.com/watch?v=rhzcbSRYsNQ
  • ringmancz
    uplay, fuj!
  • Nie kazda hra je vhodna na kazde ovladanie. Kazdopadne ak hra podporuje niektore prvky z K+m ako drag&drop, onmouse over info a pod. je to omnoho pohodlnejsie ako motat sa tam gamepadom. Toto ale nebude ten pripad, a gamepad ovladanie pride spolu s portom na konzoly. Vzdy gaucovy problem mozem vyriesit steamcontrolerom..a to je ta sloboda.
  • Majitelé XCOM 2 vyjadřují na Twitteru svoji nespokojenost s tím, že hra nepodporuje ovladače.

Je pravda, že na ps3 se mi to hrálo na gamepadu líp než na klávesnici s myší ale to bylo spíš tak trochu otravnym interfacem u pc verze .
  • Majitelé XCOM 2 vyjadřují na Twitteru svoji nespokojenost s tím, že hra nepodporuje ovladače.

No, já si stejně počkám na konzolovou verzi, takže tak, ale divím se, že tam tu podporu gamepadu nenechali z prvního dílu.
  • Diablo 3 mám jak na PC, tak na PS4 a některé classy se prostě lépe hraji na gamepadu, s tím nic nenaděláš *3*
  • Jedna hra z tisíce, na konzoli jsou špatně všechny a ještě brečíš cosi s gaučem, který blázen by hrál Diablo na gamepadu když má myš? :D Tady jde krásně vidět, že na PC ještě lidi používají mozek *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit