Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kolik je ti? ted je rok 2016 a tahle hudba letela možná 30 let nazpátek
  • Vogon
    Až na to že Grigori není záporák, je to spíše oběť, ale i kdyby to byl záporák, tak je na draka velmi sympatický(hlavně ten sexy hlas). A pokud by to byl finální boss, tak by to byl jeden z nejelšpích finálních boss fightů, už jen kvůli naprosté epičnosti. DD má jednoho z nejlepších záporáků co jsem kdy viděl, ale bohužel se objeví až doslova v posledních pěti minutách, což má ale na druhou stranu velmi velký šok. Navíc v NG+ je ten záporák teprve to pravé ořechové a využívá "videohernosti".
  • to je na tom super prave
  • alespon si to poslouchal cele? cca od 15 sekundy se to zmeni na nejakej metal/rock z 80. let
  • názory Maďara bez vkusu, lol. Tipuji fanda Witchera *15*
  • Dragons dogma music
    https://www.youtube.com/watch?v=1WeYkWUpccs

lol, proste japonci maji divny vkus
  • OT–youtube glitch

Vim, ze tady neni zadne IT poradna. Ale treba se mi rady dostane.
    http://imgur.com/rhiZZJt
    Setkal jste se nekdo s podobnym glitchem youtubu? A jaky bylo reseni? Jedu na aktualnim chromu s cistym cache a Adblockem a LastPassem instalovanymi pluginy.
  • solomon.short
    maji krapet pretizene servery, jak tak koukam :)
  • Lukyz

Omikron: The Nomad Soul

Jako uctění památky Davida Bowieho, rozdává Square Enix klíče k Omikron: The Nomad Soul.
  • Blue.Shark
    Mystifikace zní velmi dobře. Supreme Commander má snahu hrát si s radary a rušičkami radarů. Výsledek je ale poněkud nemastný, neslaný. Pokud jde o logistiku, moc se mi v již zmiňovaném Earth 2150 líbilo zásobování municí - vznášedlo jednotkám pravidelně dováželo z muničního skladu střelivo, jinak byla armáda po chvíli bezmocná. Díky za reakci :)
  • grind a backtracking, tzv. packovaci hardcore *6*
  • elwiscomeback
    "war games" aneb mystifikace a podobné věci. Protože ve skutečnosti byly války často vyhrány nějakým impulsem, překvapivým výpad do týla, předstíráním že jednotky jsou někde jinde apod.
    Z toho důvodu jsem měl hodně rád R.U.S.E
    A logistika taky potěší, z poslední doby například Wargame *4*
  • Díky za odkazy, velice dobré zhodnocení od obou. Nemyslím si, že je to nejlepší hra ever, jak říká Matt, ale mám ji na třetím místě za Demon a Dark Souls za poslední dekádu v RPG.
  • Blue.Shark
    Zajímavá funkcionalita. Já se s podobným systémem střetnul v Earth 2150; jen se neválčilo o území, ale šlo o jednotlivé mise. Hráč na konci mise evakuoval všechny své jednotky transportérem do hlavní základny, a na další misi je jím opět přivezl. Dík :)
  • kennyB

The Division - beta

28. ledna - XboxOne
    29. ledna - PS4 a PC
    31. ledna konec bety

Edit: jde o uzavřený betatest *13*
  • solomon.short
    sjed o trochu niz v diskusi, nekdo tu postoval link od TotalBiscuita. Hezky shrnuty port report

edit: ha, Vogon to byl :)
  • jakubc
    Přenos jednotek z předchozích misí, ideálně jako to má udělané Emperor Battle For Dune (až na to, že boj o už vyčerpaná území je porod...), ať je tam nějaká kontinuita a "větší obrázek".
  • Infa maj urcite dost *2*

http://i.imgur.com/Ywpymnz.png
  • Nemá redakce nejakou early verzi Dragons Dogma? by se hodilo imo nejaky info, treba jestli se neco zmenilo oproti konzolove verzi (jestli pridali fast travel, AI, opravili respawn atd) nebo by se hodil gameplay nebo neco. Jako jasne mužu si to vygooglit ale pak k čemu mi je tento web že ano...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit