-
nvidia na tych kartach, ktorych spominas, nepodporuje ani DX11.1, tak to tazko bude podporovat DX12 :)
to ze podporuje novu spravu pamati, neznamena, ze bude moct odomknut cele nove API na tych starych vecickach -
Asi chodíš pozdě jako Jára Cimrman...
-
No to je teda fakt naloz :-D
-
Podporovat může klidně na 8800 GTX, ale že to bez shaderů pojede jako šnek oproti AMD to je jiná věc.
-
Členové Xbox Live Gold programu získají v lednu 2016 zdarma Killer Instinct: Season 1 Ultra Edition (XOne), Zheros (XOne), DiRT Showdown (X360, XOne) a Deus Ex: Human Revolution (X360, XOne).
Zdroj: games.cz, pondělí 21/12/15 v 22:30
Herdek, kluci, aspoň si ty bleskovky trochu projděte, než sem něco písnete :) -
a nvidia zřejmě bude podporovat DX12 na starších kartách už od GTX 480, GTX 580
-
Luxusní nálož
zdroj bonusweb -
Předplatitelé služby Xbox Live Gold získají v lednu zdarma čtyři hry. Na Xbox One to je bojovka Killer Instinct: Season 1 Ultra Edition a pouliční futuristická mlátička Zheros. Na Xboxu 360 se mohou hráči těšit na závody DiRT Showdown a parádní akční hru na hrdiny Deus Ex: Human Revolution. Obě hry pro XBox 360 je přitom možné hrát i na Xboxu One.
-
Microsoft si zaregistroval ochrannou známku Fragments. Zdá se, že půjde o jednu ze služeb pro HoloLens.
No tak počkat, mě se nikdo z MS neptal *3* -
a v komentářích by neměly bejt hrubky, ale člověk nemůže chtít všechno
-
Sibiřský hráč žaluje Bethesdu za to, že se stal závislý na hře, kvůli čemuž ztratil (po třech týdnech hraní) práci i manželku.
Virál. Škoda, přijít to z Ameriky, tak to bude znít i docela uvěřitelně :). -
Jen lehká? Tak to se dá. Za to možná ty Morrowindy, Obliviony, Skyrimy a Fallouty stojí.
-
chudak, dal by som mu za to socialku
-
ze ja ti odpovidal, smazali mi to a jeste jsem za to dostal ban a to fakt netusim, co na tom bylo zavadnyho *6*
-
Určitě! Od Order jsi ušel slušnou cestu, ale ještě to něco chce *3*
-
Jo jo, lepším se, že? *15*
-
Killer Instinct a Gears of War: Ultimate vyjdou na PC (Win10) začátkem příštího roku.
Jasné, veď Gears of War malo to vyjsť už na jeseň a vyšiel akurát tak prd v galotách *1* -
Další mistrný příměr mistra Chima.
-
Sibiřský hráč žaluje Bethesdu za to, že se stal závislý na hře, kvůli čemuž ztratil (po třech týdnech hraní) práci i manželku.
K tomuto len: KUS KOK*** -
Jo hrál :)