-
triggery u DS3 jsou pěkně na prd jsou malé prst ti z nich kloužou nejsou ve tvaru spouště jako u X360, pro mě je X360 lepší do ruky,bytelnější a mám pocit kvality jen ten kryt na baterie no ten to trochu kazí se slabší výdrží na baterie prý to jsem nikdy neověřoval. -
No doufám že se vyvede ten seriál, ostatně Star Trek filmy nebyli nikdy moc dobrý
-
Origo DS3 za 500? Kde? Shodou okolností mám jeho stránku na Heuréce otevřenou, a schválně si zkus rozkliknout ty nejlevnější nabídky - místo DS3 je tam nějaká no-name napodobenina (nechce se mi zkokušet, jaké kvality).
Jinak DS3 jsem v ruce pořádně neměl, ale nepředpokládám, že by šla kvalita od DS2 dolů. A oproti tomu mi X360 přijde lepší ve vibracích (více intenzit) a triggery vzadu (ty má DS3 taky, ne). -
Tak to je šetření že se mu to prodraží protože koupí DS3 zjistí že je na prd a stejně koupí X360 takže pak ho to bude stát stejně jako DS4
-
Dualshock 4 je skoro dvakrát dražší než ovladač, který nechce protože je moc drahý, kdežto Dualshock 3 stojí 500kč.
-
Celý ten trailer mi připadá divný, pár náhodných momentů sestříhaných vedle sebe.
-
Když už Dualshock tak DS 4, DS 3 ve srovnání s X360 je opravdu špatný.
-
slabe, hodne slabe... navic od Beastie Boys by se Intergalactic hodilo vice :)
-
Buďto počkej do ledna, pak možná zlevní, nebo můžeš vyzkoušet Dualshock 3, ale s jeho seřízením na PC je práce.
-
??? Koruna je uměle oslabovaná vůči Euru => snížená kupní síla majitelů Kč, protože Kč (uměle) padá s Eurem. Proč bych se měl modlit za Euro?
-
To je děs. *9*
Snad je to jenom tím trailerem. -
Původně jsem se rozmýšlel, ale když jsem viděl, že drát a bezdrát stojí skoro téměř stejně (a přijímač mám), říkal jsem si, že bezdrát bude přeci jen pohodlnější. Nemusím se bát o konektor/počítač, když to náhodou někdo necitlivě položí a zakopnu o to. Chtěl bych hrát ze sedačky dál od počítače.
A drátovej za 8 stovek i přijde taky docela málo muziky za hodně peněz. -
Já řikám Pray for Euro " je to sice hrůza ale aspon by to těmhle nevyžrancům zkrouhlo chutě *3*
Kvůli lidem jako Singr a i vládě by to udělalo čáru přes rozpočet. -
Tak je spousta hybridů, nejsou od Mrkváku ale X360 kopírujou více než slibně... jinak to hraješ na tv že je podmíknou bezdrát nic proti ale drát by byl klído pído i bez púár stovek levnější.
-
Tam šly moje první myšlenky, ale podle historie se cena zvedla během dní, kdy Euro vůči dolaru posílilo a třeba PC komponenty šly mírně dolů.
-
Jiné ovladače nezdražily... No co, za takovou cenu na to kašlu. Holt budu to Trine s něžnou polovičkou zvládnu na klávesnici.
A nebo mi někdo doporučí jiný (levnější a klidně i menší) gamepad s dobrýma analogama (trigery vzadu, vibrace a vlastně i bezdrát nejsou nutné)?
Na stánku MSI jsem měl v rukách A4Tech X7-T2 Redeemer velikostí/váhou pro holku ideální, ale nastavení narosto nemožný (nepodporuje xinput) a vibrace nefungovaly, toto potvrzovaly i uživatelské recenze... -
Poděkuj praseti Singrovy *11* *12*
-
Star Trek Beyond - Trailer
Tak dnes vyšel trailer na nový Star Trek, který dostal do pracek "režisér" posledních dílů Rychle a zběsile *13*
Já už myslel, že horší než "Into Darkness" to být nemůže, ale vypadá to, že za doprovodu Beastie Boys mě asi přesvědčí o opaku... -
Možná to bude tím že před vánocemi všechna elektronika zdražuje.
-
Cena bezdrátového ovladače X360
Ahoj, co se sakra stalo s cenou bezdrátového ovladače (bez USB přijímače) k X360? Jsem si chtěl k Vánocům koupit druhý a teď koukám, že jsou najednou o dvě stovky dražší. Dřív stály cca stejně co s kabelem...