Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    triggery u DS3 jsou pěkně na prd jsou malé prst ti z nich kloužou nejsou ve tvaru spouště jako u X360, pro mě je X360 lepší do ruky,bytelnější a mám pocit kvality jen ten kryt na baterie no ten to trochu kazí se slabší výdrží na baterie prý to jsem nikdy neověřoval.
  • No doufám že se vyvede ten seriál, ostatně Star Trek filmy nebyli nikdy moc dobrý
  • Origo DS3 za 500? Kde? Shodou okolností mám jeho stránku na Heuréce otevřenou, a schválně si zkus rozkliknout ty nejlevnější nabídky - místo DS3 je tam nějaká no-name napodobenina (nechce se mi zkokušet, jaké kvality).

Jinak DS3 jsem v ruce pořádně neměl, ale nepředpokládám, že by šla kvalita od DS2 dolů. A oproti tomu mi X360 přijde lepší ve vibracích (více intenzit) a triggery vzadu (ty má DS3 taky, ne).
  • Draken69CZ
    Tak to je šetření že se mu to prodraží protože koupí DS3 zjistí že je na prd a stejně koupí X360 takže pak ho to bude stát stejně jako DS4
  • Vogon
    Dualshock 4 je skoro dvakrát dražší než ovladač, který nechce protože je moc drahý, kdežto Dualshock 3 stojí 500kč.
  • Vogon
    Celý ten trailer mi připadá divný, pár náhodných momentů sestříhaných vedle sebe.
  • Draken69CZ
    Když už Dualshock tak DS 4, DS 3 ve srovnání s X360 je opravdu špatný.
  • solomon.short
    slabe, hodne slabe... navic od Beastie Boys by se Intergalactic hodilo vice :)
  • Vogon
    Buďto počkej do ledna, pak možná zlevní, nebo můžeš vyzkoušet Dualshock 3, ale s jeho seřízením na PC je práce.
  • ??? Koruna je uměle oslabovaná vůči Euru => snížená kupní síla majitelů Kč, protože Kč (uměle) padá s Eurem. Proč bych se měl modlit za Euro?
  • To je děs. *9*

Snad je to jenom tím trailerem.
  • Původně jsem se rozmýšlel, ale když jsem viděl, že drát a bezdrát stojí skoro téměř stejně (a přijímač mám), říkal jsem si, že bezdrát bude přeci jen pohodlnější. Nemusím se bát o konektor/počítač, když to náhodou někdo necitlivě položí a zakopnu o to. Chtěl bych hrát ze sedačky dál od počítače.

A drátovej za 8 stovek i přijde taky docela málo muziky za hodně peněz.
  • Jack1947
    Já řikám Pray for Euro " je to sice hrůza ale aspon by to těmhle nevyžrancům zkrouhlo chutě *3*

Kvůli lidem jako Singr a i vládě by to udělalo čáru přes rozpočet.
  • Jack1947
    Tak je spousta hybridů, nejsou od Mrkváku ale X360 kopírujou více než slibně... jinak to hraješ na tv že je podmíknou bezdrát nic proti ale drát by byl klído pído i bez púár stovek levnější.
  • Tam šly moje první myšlenky, ale podle historie se cena zvedla během dní, kdy Euro vůči dolaru posílilo a třeba PC komponenty šly mírně dolů.
  • Jiné ovladače nezdražily... No co, za takovou cenu na to kašlu. Holt budu to Trine s něžnou polovičkou zvládnu na klávesnici.

A nebo mi někdo doporučí jiný (levnější a klidně i menší) gamepad s dobrýma analogama (trigery vzadu, vibrace a vlastně i bezdrát nejsou nutné)?

Na stánku MSI jsem měl v rukách A4Tech X7-T2 Redeemer velikostí/váhou pro holku ideální, ale nastavení narosto nemožný (nepodporuje xinput) a vibrace nefungovaly, toto potvrzovaly i uživatelské recenze...
  • Jack1947
    Poděkuj praseti Singrovy *11* *12*
  • Lukyz

Star Trek Beyond - Trailer

Tak dnes vyšel trailer na nový Star Trek, který dostal do pracek "režisér" posledních dílů Rychle a zběsile *13*

Já už myslel, že horší než "Into Darkness" to být nemůže, ale vypadá to, že za doprovodu Beastie Boys mě asi přesvědčí o opaku...
  • Vogon
    Možná to bude tím že před vánocemi všechna elektronika zdražuje.
  • Cena bezdrátového ovladače X360

Ahoj, co se sakra stalo s cenou bezdrátového ovladače (bez USB přijímače) k X360? Jsem si chtěl k Vánocům koupit druhý a teď koukám, že jsou najednou o dvě stovky dražší. Dřív stály cca stejně co s kabelem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit