Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Hry na více monitorech

Máte nějaké zkušenosti s hraním na více monitorech?
    Nemyslím tím Surround nebo Eyefinity, ale že máte na dalším monitoru např. ovládací prvky, radar nebo mapu.

Zkoušel jsem jeden mód pro Armu a celkem mě tohle řešení zaujalo, rozhodně mi přijde lepší než různé doprovodné aplikace na mobily.

Nějaké tipy na hry, které podobné řešení umožňují? Díky *3*
  • jakubc

Real life střílečka na Chatroulette

Druhý díl v češtině:

http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/chatroulette-strilecka-druhy-level

btw na třetí díl mají kickstarterovou kampaň, z backerů se budou vybírat hráči a všichni backeři budou rozhodovat o tom, jak dopadne intro a budou mít další možnosti. Hráči pak budou spolupracovat a bude to mnohem propracovanější než první dva levely.
  • frag.ment
    Já jsem na to odborník. Fragmentace se vždy hodí ;-)
  • frag.ment
    Gamesplay je o dost jiný formát, než původní video recenze, nemyslíš?
  • Otevreli sedme jadro ty jelito ne procesor! Kdyz tomu nerozumis vubec se nevyjadruj! *7*
  • http://www.guru3d.com/news-story/just-cause-3-engine-incompatible-with-sli.html

uzivaj si svoju nvidia kvalitu, a uz o tom tukurva nepis!
  • stratego
    Tak 150 lidí už je asi divných, ale nějaká fiktivní rodinka jako v The Sims by ti prošla :)
  • Johnny
    Toto mi přijde jako velmi logické řešení. Když se vydavatelé rozhodli že nebudou vycházet demoverze tak se pak nikdo nesmí divit
  • To delam taky, treba kladivem. To je pak kvalitni fragmentace.
  • Ja jdu proti proudu a hdd vzdycky fragmentuju.
  • je to tak, můžu potvrdil z vlastní zkušenosti, max má pravdu.
  • to bude nový disk, ale časem se zpomalí, kdežto hdd defragmentuješ a jedeš dál
  • Tak samozrejme, pokud to bottleneckuje na rychlosti cteni tak to ssd zrychli. Pokud to stoji na nejakym rozbalovani nebo prostojich primitivniho enginu tak ti nepomuze nic.
  • Záleží, co se načítá. Když je načítána hromada menších souborů s minimální kompresí, bude to hodně ve prospěch SSD. Pokud se načítá z velkého a hodně komprimovaného archivu (typicky hry od iD software) na stroji se slabším procesorem, bude rozdíl minimální.

Dokonce si pamatuju, jak jsem u Dooma 3 vybaloval ty jejich archivy. Sice to pak zabralo o několik GB víc (na tu dobu fakt hodně), ale načítací časy klesly na třetinu.
  • já naprosto objektivně můžu říct, že když jsem si koupil SSD disk a začal z něj spouštět The Secret World, loadingy se zkrátily z minuty na řekněme 15 sekund
  • ucho
    nějak lidi v komentářích píšou, že je to fake a že i s SSD diskem jim to loaduje hodně dlouho...
  • Draken69CZ

SSD

Jen malá ukázka jak je SSD na hry naprosto zbytečná věc pro pozéry a hoňotrikaře.

https://www.youtube.com/watch?v=VqoKUFGjFR0
  • ucho
    já už mám od nich dvě flashky...
  • Hru jsem si nikdy nestahl a ani nestahnu. Moralfagoti mohou pozadat rodice o pohadku kde dobro zvitezilo nad zlem a pak jit klidne spat. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit