Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    R7 370X, GTX 960, GTX 950, R9 280 či R9 380.
  • Tak jsem v p*** :))

Jak jsem tu psal, tak jsem mi pokazila g. karta, ale teď mi odmítli reklamaci. Takže bych se rád zeptal, co bych měl koupit, pokud vám to nebude vadit.

Osobně bych chtěl něco, co je levné, ale hrají se na tom hry jak jedna báseň. Hlavně to musí mít výkon jak GTX670 (bohužel se už neprodává), nebo větší... ale ne zas moc, ať je to za rozumnou cenu. Nechci nic za 10 000 Kč apod. Já takový výkon nevyužiji. Stačí mi hry jako BF3, BF4, GTA IV, NFS MW 2012 na Ultra a Full HD. Dnešní Black Ops III hrát nemusím.

Takže mé požadavky nejsou úplně nejskromnější, jak podle koho. No však nejlepší bude ekvivalentní karta (výkonově) ke kartě GTX670 za nejrozumnější cenu.

DÍKY
  • Veskoslav
    Nehraji:) Jenom sem dávám pro info pro ostatní, co to třeba hrají a neví o tom:)
  • jakubc
    Má to smysl hrát, když je teď D3 v takovém (skvělém) stavu, v jakém je? Kdysi jsem to zkoušel, ale hrát dvě "stejné" hry mi přijde trochu moc velký luxus. Respektive: ty to hraješ, i když hraješ i D3? A proč?
  • kennyB
    Nevypadají a oprav si hrubky maxi...
  • Veskoslav

Path of Exile patch 2.1.0

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1478438
  • Veskoslav

Overwatch porovnání nastavení grafiky LOW/NORMAL/EPIC

https://www.youtube.com/watch?v=Zk9b3DJu0II
  • umis kupovat granaty, jinak no skill
  • Veskoslav
    No podívej se na některé videa s wallhackem a uvidíš, jak dělají, že se rozhlížejí atd.:) A jinak máš pravdu, toto je záznam, ale je to fakt blbě nahrané nebo kdyby aspoň byl popis u videa, že je to záznam a ne "živý" záznam.
  • Veskoslav
    RTS/strategické hry, co vyšly nebo jsou v EA: Etherium, Ashes of the Singularity, Grey Goo, Grand Ages: Medieval, M&M Heroes VII, Galactic Civilizations® III, Satellite Reign, Total War: Attila, Act of Aggression, SC II LoTV , Blitzkrieg 3, Anno 2205, Total War Battles: KINGDOM, Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - Rising Tide, Age of Wonders III - Eternal Lords Expansion, Worlds of Magic, Cities: Skylines. To jsou spíše ty, o které jsem se zajímal nebo o nich vím:)
  • Mám jenom PC,ale zkus si koupit PC za 10k aby ti SW battlefront jel na víc než 30fps, zkus si koupit jakou koliv hru AAA(mladší 3 let) aby ti jela nad 30fps, mladší 3 let.
  • Tohle ale neni wallhack... to je jen zaznam, na kterem to pak uz jde videt, je to funkce v CSku, treba pro spectatory. Proc by se jinak otacel za kazdym rohem, jestli tam nekdo nekempi? To jste me pobavili *1* trotly z CSka nesnesu, ale nejake zakladni znalosti mam *15*
  • teď mi vysvětli ten ping?
  • Lukyz
    Strategie tam fakt nevidím, ale hlavně si snad ani nevybavím jaký letos vůbec vyšly.
    Napadá mě max.Act of Aggression, SC II Legacy of the Void a DLC k AOE II HD.
  • Jack1947
    Záznam o ničem?
  • Veskoslav

Seznam nominovaných her na ceny The Game Awards 2015.

Vidíte tam někdo sekci RTS nebo něco podobného? Nebo jako v tom už se nehlasuje? Mimochodem například u soundtracku mi dost citelně chybí například poslední Starcraft II
  • no, neco takoveho, kdyby to oddelil čarkama anebou spojkou "a" už by se to dalo alespom číst
  • Jack

Koupil SCORE.

Chtel doplnit knihovnu.

Bylo tam Vegas.

.
    *1*
  • nedalo by se to rešit že si ty prispevky po sobe prečteš? príklad tvoje první veta:
    "Koupil jsem si SCOREže si jako doplním knihovničku herní, a ono tam bylo VEGAS to bylo jednou v Levelu, nicméně ten LEVEL DVD se mi někam ztratilo"

Koupil jsem si SCORE (chybí mezera) že si jako doplním herníknihovničku herníotočit slovosled, a ono tam bylo VEGAS. bodka a konec vety
    atd.
    opravdu je to tak težky? vyhybej se souvetim a piš hole vety

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit