Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Baterie neni problem protoze dneska kazda rozumna mys ma kabel kterej zapojis a normalne ji pouzivas. Ja osobne preferuju tezsi mysi takze mi nedela ani velkej problem vaha baterie.
    S "kvalitou prenosu" nebudes mit s opravdu kvalitni mysi zadnej problem. S moji Sidewinder X8 kterou jsem pouzival nekolik let jsem za celou dobu nezaznamenal jedinej lag nebo jakychkoliv ukliku.
    A co se ceny tyce tak tam uz to je samozrejme na kazdem z nas co chceme do takove mysi zainvestovat ale pointa je v tom ze existujou kvalitni bezdratove mysi u ktere proste nepoznas ze to je bezdrat ale samozrejme nejsou to ty nejlevnejsi sunty.
  • Lukass
    No to bude asi problem s GPU, jakou mas grafiku a zdroj?
  • Dobrý den. Já mám docela problém. U mého PC je ten problém, že když delší dobu hraji hru, tak se mi hra vypne (program neodpovídá) a obrazovka se přepne z turn on na off a pak zase naopak, přitom slyším zvuky ze hry dál hrát, ale hru už mám jako program neodpovídá, někdy se PC celý resetuje (sám od sebe). Když se nedávno resetoval, tak po znovu-zapnutí se objevilo na obrazovce toto: http://imgur.com/3h8UkWq

Po druhotném resetu PC jsem dostal obvyklý stav, ale ještě jsem nezagruzil nějakou hru, spíš počítám, že se koloběh bude opakovat při opakovaném hraní náročnější hry. Teploty grafiky jsou při normálu 35 stupňů.

Prosím o radu, díky.
  • Chim
    Baterie, kvalita přenosu, cena...
  • To že je bezdrátová.
  • Ty jsi první psal o konzoli. Máš trošku zmatek ve svých myšlenkách.

Drasťa: http://www.pcgamer.com/gaming-mouse-myths-busted/#page-1
  • Jakej je problem v bezdratovy mysi?
  • Chim
    Na ovládání videa z gauče určitě super. Na hraní ale opravdu ne. A bezdrátové sluchátka... na skypování možná jo, ale na kvalitní poslech taky ne.
  • Draken69CZ
    A jsme u konzolí *15* prostě konec. Já tě prosím když na tebe zareaguji abych vyvrátil tvou blbost/hloupost tak to skousni a zpětně už nereaguj protože to je fakt síla, já děkuji.

Drasťa: prostě blábolí neví o tom přenosu nic a myslí že když měď vede líp než vzduch tak to musí být přeci z principu rychlejší *15* a porovnává to s internetem *15*
  • Muzes mi pomoct s tim Googlem? At hledam jak hledam tak nic aktualniho nenachazim. Diky
  • :D a co chceš jako slyšet, že konzole má už tak tragický inputlag, že těch několik ms navíc je prašť jak uhoď? Vtipný jak někdo od koho jsem tu v životě nečetl žádné relevantní argumenty tady píše co píše, sranda tady.
  • Draken69CZ
    Jasně chápu nemáš argumenty tak útočíš a snažíš se to maskovat že to přece nebudeš vysvětlovat že je to z principu jasné *15*
  • Dík za info, dočetl jsem se, že existuje i hlas Normana Lovetta (Holy) z Červeného trpaslíka. Zní to fakt parádně *1*
  • Zase meleš aniž by jsi měl vědomosti, bezdrátové myši mají zpravidla horší odezvu (LOGICKY), pokud to nechápeš, použij google.

Pochop už konečně s tvojí nekonečnou potřebou na mě pořád reagovat a ptát se na každou blbost, já ti nemůžu tady furt všecko vysvětlovat, žij si klidně dál v tom svém světě, mně je to fakt jedno, ale nereaguj na mě, pokud to není smysluplný post, díky.
  • Tilwaen
    Je to placená aplikace Voice Attack, nicméně za tu cenu (5 liber za základní voice pack) plně stojí.

Potřebuješ samozřejmě mikrofon, dále ale také software pro rozpoznání hlasu od Microsoftu. S tím bývá problém, protože v češtině nefunguje, musíš být přihlášený na účtu v angličtině (pouhé přepnutí účtu do EN mi na Win7 nefungovalo, bylo potřeba vytvořit nový anglický účet - možná to na Win8 bude jinak).

Samotné hlasové příkazy fungují tak, že zkrátka promluvíš *4* Můžeš se v souborech voice attacku podívat na příkazy, které jsou k dispozici. Boost engines, deploy landing gear, what is coffee, Am I Spock?, ... Téměř vše, na co si ve hře vzpomeneš, je ošetřeno.
  • Mohl by mi prosím někdo stručně popsat jak fungují hlasové příkazy v Elite? Kde a co stáhnout a co je ke správnému použití potřeba?
  • Jack1947
    Navídc pokud se jedná o přesnost je přece zákonitě drát vždy spolehlivější... když už teda nejen v hmonotnosti... bezdrát co by zase byl nějaký lepší stál hodně peněz.
  • moje mys ma 85g

Tradiční alkalické baterie AA má hmotnost zhruba 23 g, lithiová baterie AA má hmotnost asi 15 g a nabíjecí NiMH baterie asi 31 g.

pokud plati tohle, tak s jednou dobijeci by byla vic jak o tretinu tezsi
  • Beztrátová myš je good.

Beztrátová myš je výborné řešení. Žádná těžká kvůli baterce jak se dole píše. Sám jedu pár let přes Bluetooth (nyní už verze 4.0) a je to paráda. Mám ji na 1 tužkovou (střídám 4, které dobíjím) a žádné starosti. Myš má dosah několik metrů klidně, a tak když se dívám třeba na film na mém velkém monitoru, tak myší ovládám přehrávač třeba z křesla o nohu, o časopis o cokoliv - žádný drát nikde :-). K tomu přes ten samý Bluetooth mám i sluchátka. Fakt dobrý... Na té myši jsem v poslední době komplet dohrál Zaklínače 3 i DE: HR. Pohoda.
  • mys neni past, pri progamingu je duležita ergonomie, počet pridavnych tlacitek kvuli makram krome jineho. ja si koupil pro-myš kvuli wowku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit