Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Fallout 4 tips that will save you a ton of headache

http://www.geek.com/games/fallout-4-tips-that-will-save-you-a-ton-of-headache-1639218/
    .
  • Strikecka z prostredi jak si bethesda predstavuje fallout. S interplayim falloutem to ma spolecny co? Leda to jak se nektery veci nazyvaji, ale vypadaji vsechny jinak. WTF?
  • To jsi nemohl pár dní počkat na reakce? Teď se to nutíš hrát jen proto, že jsi za to vyplázl 1500 (proč tolik?) ... celkem blby ne :)
  • WalkingWad
    Já tam to RPG hledám doteď, to jak doprasili ten RPG systém.. mor a zlomený nohy na ně.. Doteď věřím, že sem přehlídl nějaký okno, a celý levelování není jen o tom dát někam "perk" (WTF?) A to, že VATS nezastavuje čas.. proč ? Že sem 100x umřel, protože po mě hodili granát a pes mi zablokoval cestu, to ani raději nevzpomínám..

Uvidíme za dalších 10 hodin -> kdyby se to jmenovalo CALL OF HONOR 74: RETURN OF THE DOOM 13 a ne Fallout, šlo by to už dávno z disku.. *16*
  • Jo, hráčské recenze na metacritic to naznačují. Jako střílečka z protředí Falloutu dobré, jako RPG je to tragické.
  • Prvni mipmapa to je problem se streamingem jedine co me napada je ze mas malo vram
  • WalkingWad

Fallout 4 našel přes Steam za prvních 24 hodin prodeje 1,2 milionu nových majitelů.

Sem fanda těchhle her od Bethesty, Morroving, Oblivion, Skyrim, Fallout3, F:NV.. všechno sem to hrál.. Zatím mám ve F4 nahráno asi 10 hodin, takže totální začátek.. ale zatím mě to vůbec nepřesvědčilo.. Po Zaklínači 3 bych čekal něco alespoň na půl cesty. Zatím z toho mám pocit, jak mod pro Fallout 3 a to chci moc tu hru mít rád.. ale musím se nutit ji hrát, protože sem za to dal 1500,-... kdyby to šlo, vybodl bych se na to šel hrát raději Zaklínače :D

Kdyby to byla moje první hra od bethesdy a neznal bych zaklínače, tak pecka. Ale všechno sem už jednou viděl.. bohužel.. *7*
  • ty které jsou kompletně načtené *15* Nenapadlo mě, jak to jinak definovat. Když tak zkuste na google nebo na youtube Witcher 1.10 downgrade, možná něco najdete, ale dohled je daleko menší, to je prostě fakt.
  • Cemu rikas 3d textury?
  • Lukyz
    Mám verzi 1.11 a žádný takový problém jsem neevidoval.
  • W3 downgrade

Proběhla tu vlastně nějaké diskuze, téma, cokoliv, že patch 1.10 radikálně downgradoval dohled? 3D textury se načítají před ksichtem, často vidím jen jakési LOD textury nebo jak se tomu říká... Bavím se o PC verzi...
  • Baty na Kotaku

Moc pěknej foto set: http://cosplay.kotaku.com/we-can-do-it-1741783912
  • Doporučuju si to ale nejdřív stáhnout, sem velkej fanoušet Bethesdy a jejích her (ano, uvědomuju si jejich nedostatky, někomu vadí ale víc a někomu mín a mně zrovna vadí míň) a na F4 jsem se těšil fakt dost...a sem strašně zklamanej :( Podívej se na metacritic, user reviews musíš samozřejmě brát s velkou rezervou, porotože jsou tam chytráci, co hře dají 0 bodů, což si ta hra rozhodně nezaslouží, ale když si přečteš recenze, který tomu udělily 4-6 bodů, najdeš v nich poměrně konstruktivní kritiku. Popravdě nechápu to hodnocení critic reviews. Ta hra prostě má velký mouchy.
  • Možná příčina Steam? Mám v DVD verzi This war of mine a i když se má hra na DVD v pohodě vejít, stejně tak 15 minut stahuje ze Steamu.
  • Battlefront taky nikdy nebyl spatnej mod do jeste horsi hry.
  • Asi tam chteli dat jen jedno dvd a aby tam nebylo zbytecne tak ho zaplnili. *15*
  • kennyB
    Taky jsem si o ni ježíškovi napsal, beta byla skvělá a tak je to jasná koupě *3*
  • k čemu tam je dobrá 1/4 hry, to si rovnou můžu stáhnout celou hru ne?
  • Podle jednoho příspěvku na metacritic obsahuje DVD tak 1/4 hry a zbytek se stahuje
  • http://imgup.cz/image/DsK

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit