Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KCD

...alpha Kingdom Come: Deliverance 0.5 ke stažení...hezkou zábavu . :)
  • Draken69CZ
    Klidně to nahoď nechám to ležet, čestný hráčský *3*
  • Zrovna jsem tu chtel hodit skoro cely bundle jako gift, ale jak koukam, tak to radsi dam nekde jinde *1*
  • Mohli bychom na ně zaútočit naprosto masivní letákovou kampaní.
  • Draken69CZ
    Vánoce jsou tady Vánoce jsou tady *15*
  • steam

Men of War: Assault Squad GOTY
    https://humblebundle.com/gift?key=vmtewRZtZaWB7tXF

Abyss Odyssey
    https://humblebundle.com/gift?key=6dwC4tFxBZZsTsdf
    https://humblebundle.com/gift?key=GsMFcEqrkvmUX4TP
  • Musím souhlasit, konspirační bratře. Bohužel, PC scéna je opravdu záměrně poškozovaná dohodou iluminátů z MS, rosenkruciánů ze Sony a zednářů z Nintenda. Každého šéfa od vydavatelů mají dost dobře pojištěné a pokud neposlechnou, tak jim hrozí velká nebezpečí nejen pro ně, ale i jejich blízké. Je jen otázka času, kdy to schytá i Chris Roberts.
  • Jako po másle myslíš těch cca 20-30fps ve 1344xXXXp ? s medium detaily a celé rozmazané? Opravdu jako po másle.
  • Draken69CZ
    Ale ne, tak to nemělo vyznít. Postupem času se na konzolou verzi začalo vynakládat větší úsilí až to dospělo do bodu kdy hry na PC jsou nehratelné a na konzolích to jede jako po másle i přes nižší výkon tak jsem to myslel.

Ani GK cenou za obě konzole hru neutáhne, tak to bude asi problém jinde. Pirátění ok, ale že by zrovna oni neměli peníze na optimalizaci a taky to nedělají prvně.
  • 30 FPS a 1080p na PS4 lepší než propady k 10FPS na 980Ti.
  • Pro konzolisty to už bude druhý film, ten první si užívali ve 30 fps *5*
  • oktavius66
    Není to konzolemi. To je ta největší p*čovina jak můžeš multiplatformní hru obvinit. Konzole za nic nemůžou. Jenom vývojářům se nechce optimalizovat. Existují i velice povedené porty z konzole na PC. Všechno jde, když se chce. To, že mají konzole nízký výkon se mi zrovna taky 2x nezdá. A vůbec... nebýt konzolí, tak by nebyli tak vysoké tržby z her. Chtěl bych vidět, jak by to dopadlo, kdyby konzole neexistovali a bylo by jenom PC (tím neobhajuji konzole, jenom fakta). Nemůžu všechny házet do jednoho pytle, to ani nechci, ale řekněme si to na rovinu. 50% PC hráčů si hru stáhne. A teď do mě solte -, že to není pravda.
  • Draken69CZ
    Přesně ještě je 5 fps a 180 řádku nad možnostmi člověka, co víc chtít.
  • Call of Duty: Black Ops III

Super, pozvu na to svoji mladou a budeme na to koukat v televizi pres Youtube (máme doma smart TV*5* ). Je to v podstatě jako jít do kina na biák.
  • Lukass
    V klidu myslis 30FPS a 900p?
    Ja to pisu uz nejakou dobu, pc je zamerne dehonestovany aby lidi koupilu ty pomaly krabice a vyvojari si pak mohli delat co se jim zamane.
    Musime ted jako pc hraci tuhle stvavou kampan Sony a ostatnich vydrzet, bude zase lip.
  • Nepřekvapuje mě to... PCčka nestíhají drtivému výkonu next-gen konzolí! Na PS4 hraju naprosto plynule!
  • na konzoli v klidu *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit