Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DICE se přestává věnovat Battlefield 3.

No, to je ale nečekané(ironie). Bylo mi jasné, že jak se dodělá poslední DLC, tak se na tu hru vykašlou.
    • No ale snad aspon opravia bugy, ktore to posledne DLC zasa nejake prinesie.
  • maros.goc

Silent Hills se bude zřejmě odehrávat v otevřeném světě, avšak nevyjde dříve než v roce 2016.

ale ved ono prve dve hry ako keby boli v otvorenom svete..v meste to nikdy nebol ulpny koridor, ale mali ste pristupnu dost velku otvorenu plochu :)
    • Otevreny svet a otevrena oblast jsou dve rozdilny veci, tak si to uvedom ty cobole! *7*
  • Jack1947

Kingdom Come: Deliverance obdrželo titul za nejsexističtější hru roku 2018, podle VentureBeat jde o "mužnou hru od mužů pro muže", kde ženy existují pouze coby trofeje nebo něčí manželky.

Aspon něco OBDRželo, i když tohle asi nebude úplně to nejpříjemnější.

• Keyz

Pamatujete si ještě na ambiciózní českou hru Refusion? Její oficiální stránky nyní opět běží...

Na stránkách skoro nic není.
    Je sice hezké,že mohu stránku různě upravovat ale to je na prd.
    Informace o hře jsem tam nenašel žádně.
    Dle stránek nevím co to vlastně je ani jak dlouho to je ve vývoji atd.
  • nějaký steam klíč co jsem našel, nevím co to je

TZ6ZE-2Y9W8-0KKZH
    • aha, tak je to PID, ať už je to cokoliv, steam mi při pokusu o aktivaci ukáže, že už to mám, ale pak i ukáže název :)
  • Psychotic

Nathan Drake vyhrál videoherní prezidentské volby 2012 na serveru IGN.

Vyhrál jen primárky, o prezidenta se bude muset utkat s vítězem XBoxových primárek. I tak dobrej výkon *3*
  • MidnighT91

Videa z neoficiálního remaku TES III: Morrowind, který poběží na stejném enginu jako TES V: Skyrim.

Ten chlapík co pro to dělal hudbu je fakt dobrej http://www.youtube.com/watch?v=DOQsYk8cbnE&list=PL90229471516D05ED
    • rancor1223
      Yep, Miracle of Sound je skvělej, mám všechny 3 jeho alba *1*
  • na gog.com je prvykrat DRM free Dead Space, Dragon Age1 a SiMCity3000
  • studna261

Nejsledovanější herní pořad v TV, RE-PLAY, se dohodl s Prima COOL na pokračování spolupráce...

Doufám, že bude v takovém stylu, v jakém je, protože RE-PLAY a Prima Cool jsou best!!! *5* *1*
    • Nejsledovanější herní pořad v TV, RE-PLAY, se dohodl s Prima COOL na pokračování spolupráce...

na jejich strankach chybi dily z tv public.
    • Irisis
      To by mě zajímalo, proč u posledního článku sreplayem nebyla diskuze? To ji kůli dvěma (možná jednomu dvojitýmu) deviantovi zakážete? To není dobrej přístup, to je jako ustupovat trollolistum.
      • jindra.veliky
        jn Amerika s terroristama taky nevyjednava a neustupuje jim ale v tiscali jsou holt poserove *4*
  • MishKonn

Mass Effect 3 obsahuje 40000 řádků dialogů, což je 2x více než nabídl první díl.

Myslím, že ten váš překlad "line", jako "řádků", který je nicneříkající, je v angličtině zamýšlen spíše jako věta. Aneb "line", jako to, co se zobrazí na jednom setu titulků / možnostech odpovědi při rozhovoru s NPC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit