-
Dnes jsem si zasedl k Shield TV a všiml si , že Nvidie zpřístupnila několik titulů v GeForce Now zdarma k vlastnictví Shieldu .
Co mne však dostalo je to , že díky podpoře Steamu v podstatě na serverech Nvidie jdou zprovoznit i hry z vlastní Steam knihovničky (Zkoušel jsem "nový" Doom , Dying light , Carmageddon, Grip a Atom Zombie Smasher zdali pojede opravdu vše ... )
Že by smysluplné využití streamování obsahu , kdy konečně výkonné PC fyzicky nepotřebujete vlastnit a současně nejste odkázáni na omezenou nabídku předplacené služby ?
Kdyby nic jiného díky betě , tak jsem alespoň na chvilku okusil chuť budoucnosti ....a ta by se mi docela zamlouvala ;) .
-
-
Zprovoznit to sice jde, ale i přes pevné připojení je tam značný input lag. Snažil jsem se to všemožně zlepšit, ale nakonec jsem se vrátil k HDMI přímo z grafiky do receiveru a Steam Big Picture. Štve mě ten kabel navíc, ale je to svižné a nemám při tom nutkání prohodit ovladač televizí. :)
-
-
Lucius
http://www.dailyindiegame.com/gamdeal_Lucius_1.html
kdyby hru náhodou ještě někdo ze zájemců neměl... -
-
30kc za 2 kopie *1* kruty, nevim co budu delat s tou druhou *1*
-
-
Modelka Angelica Danger Dawn na sebe vzala kostým na motivy Assassin’s Creed.
Sice mu není vidět pořádně do obličeje, ale nejhezčí je tam ten chlap. -
The Last of Us 2 vyjde 19. června.
A k té chybějící diskusi pod článkem o spoilerech na tu hru. Lituju každýho člověka, kterej prožívá zábavní průmysl natolik, že ho citově rozruší prozrazení příběhu videohry. Opakuju - lituju, ne že se mu směju.
-
Za 5 minut odhalí Lionhead Studios na svých stránkách překvapení.
13:07 odpocet davno na nule a prd :) -
-
Už to tam je. Nevím tedy co, ale je to tam.
-
Což jsme nečekali nikdo, a tak nás kluci z Lionhead vážně překvapili :P
-
-
Za 5 minut odhalí Lionhead Studios na svých stránkách překvapení.
To jako vážně? Cheche, tak tomu se říka v.o.s.e.r. -
-
Ne, tak tomu říkají primitivové.
-
-
Najdi si už konečně "babu" ty chudáku.
-
-
-
-
-
Rogues Tale
Zná to někdo? Vypadá na zajímavou HC hru. -
Fanatical Max Damage Bundle nabízí 8 klasik (Carmageddon: Max Damage, Punch Club - Deluxe Edition, System Shock: Enhanced Edition, ...) za pouhých 3.59 € (= 92 Kč). (thx ringmancz)
nemáš zač, bleskaři, ale nějak ti tam vypadl odkaz -
-
trochu mi uniká, co je myšleno označením hry jako "klasika".
-
-
Stejný osud jako Crysis 2 bohužel postihlo i Killzone 3
Tak ono uz se fakt bezne pirati i na PS3? -
Členové Xbox Live Gold programu získají v říjnu 2014 zdarma Xbox One titul ID@Xbox. Majitelé X360 obdrží Battlefield: Bad Company 2 a Darksiders II.
to si toho doteď nikdo nevšiml? na Xbox One bude Super Time Force Ultra, ID@Xbox je program pro indie vývojáře -
heroes beta
prve 2 kluce O.o
1) MC4JF6-GW7B-KT78TG-N848-VWVKX2
2) 2VZXDB-YYNF-6K8WT6-KJBD-HK9MDE -
-
a enjoy
3) W2CKCD-YDHW-VMK77B-KC2P-MRPD46
4) 7K9JH2-C6N9-CBNX8V-MFXZ-J26FWM
-