Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta

Zpoždění vydání The Witcher 3 nebude mít žádný vliv na vývoj Cyberpunk 2077.

Uf, to mi spadnul šutrák z hercny :D
  • SalemCZ

Tvůrci by rádi vrátili multiplayer do série Assassin's Creed.

Možná že zrovna v AC by dávala smysl Battle Royal, Turnaj nejlepších zabijáků. 

• Blizzard prozradil, že nový datadisk pro World of Warcraft oznámí na gamescomu, konkrétně 6. 8. v 18:00 hodin našeho času. Oznámení bude Blizzard streamovat na internetu.

super protože už tam není co delat, všechny raidy prejdene na heroic a 8 postav na maximálním levelu
  • jakubc
    Když je to tu v poslední době tak hezky monotematické, tak se zeptám na to, co u Zaklínače 3 zajímá mě.

Tušíte někdo, jestli se i přes in-game možnost volby z druhého dílu bude dát importovat save, respektive jestli ten save bude ovlivňovat více voleb, než v případě in-game scénky? Přeci jenom těch voleb ve hře je jen pár a nechci mít kánon volby z prvního dílu, když už jsem si save do dvojky přenesl - například mrtvá Adda by mi vadila, protože chci, aby Radovidovi pořádně ztrpčovala život, striga jedna. :-) Takových voleb by se našlo víc v jedničce i dvojce, podle mě nejde o detaily a "když už (návaznost), tak už (poctivá)".
    • Keyz
      http://www.lazygamer.net/xbox-one/how-youll-be-able-to-import-saves-to-the-witcher-3/ (bavíme se o PC)

Můžeš importovat save anebo ve hře zvolit volby. Otázka je, zda ty volby budou budou mít stejný dopad jako save, protože v saveu toho je hodně. Tedy možná když importuješ save, tak tam budeš mít některé věci navíc, protože v těch hlavních volbách to nebude pokryto.

To jsem nezjistil *10*
      • jakubc
        jj, to je právě to - pokud by se převádělo jen to, co si můžeš i tak vybrat v té scénce, tak by to bylo úplně zbytečné (já teď kvůli savům znovu dohrával dvojku) a přitom se mi zdá, že tam je prostor pro převedení více voleb z obou předchozích dílů - snad to tak bude, i kdyby jen malá zmínka, nebo jeden odlišný dialog
        • Keyz
          To by těch voleb muselo být hodně. Během hry jsi v mnoha questech měl volby. Já má savů několik jak jsem to v minulosti poctivě zálohoval. Tedy mám to uloženo jako strom a pak si vyberu jen co chci podle rozhodní které bych chtěl mít. (jestli to teda bude mít smysl a nebude to značně zredukováno na volby na začátku W3. Volby z W1 mám v savech z W2 všechny stejný. Neutrální.

Je to možné, když již oje*ali grafiku jak se zdá a to teda pořádně.
    • Lukyz
      Nepamatuju si to úplně přesně, ale import pozic z předchozích dílů možný nebude.
      Má tam údajně být "default" nastavení pro nové hráče a pak druhá varianta, kdy Marigold na začátku vypráví události předchozích dílů a ty si vybereš rozhodnutí které jsi učinil.
    • tak ono tam tech voleb moc není a spíš jsou v duchu červený/zelený/modrý konec jako v mass Effect. Pokud od toho čekáš volby jako ve Falloutu 2 nebo New vegas tak Zaklínač není hra pro tebe.
  • V průběhu srpna se v Americe prodalo pouze 247 tisíc kusů hry Darksiders II.

Co na to rict. Lide jsou proste divny. Kdyz uz ani kvalitni recenze nedokazi presvedcit hrace o kvalitach hry a primet je ke koupi, tak pak uz nevim. Mozna to nebyl idealni marketingovy tah vydat hru v srpnu, ale kdy jindy kdyz nechcete, aby se neschovala v hromade dalsich titulu. Darksiders 2 byl pro me nejocekavanejsi titul letoska a byt nenaplnil uplne ma ocekavani, bavil jsem se skvele.
    • rancor1223
      Když hra na videích vypadá průměrně, ani sebelepší recenze ji nezachrání.
      • V průběhu srpna se v Americe prodalo pouze 247 tisíc kusů hry Darksiders II.

Ano, takhle uvazuji vsechny dnesni decka. Jakmile to nema uber epic mega krvave super sceny jako God of War, nikdo o to nema zajem. Recenzovani her je tak naprosto zbytecna vec, protoze lidi dnes zajima jen grafika a tu z textu nevyctou.
    • Dúfam, že nebude zbohom Darksiders 3 a 4 :(
    • Tahle hra imho dojela na marketing. Jednak je to pokračování "neznámé" hry a hlavně na první pohled to vypadá jako další generická fantasy rubanice. A debakl u na pohled hodně podobného Kingdoms of Alamur taky nepomohl.

Plus fantasy rubanice teď moc neletí, za poslední rok jich pohořelo hned několik.
  • Lukyz

Assassin’s Creed The Ezio Collection

Tak je to ofiko, 17. listopadu vyjde na PS4 a XO Assassin’s Creed The Ezio Collection, což je podle traileru čistej port 1:1 na současné konzole.
    Nevím jestli je to od Ubi dobrej tah, takhle by mohli připomenout lidem, že uměli dělat dobrý hry a AC série za něco stála *1*

Requiescat et pace Ezio
    • SalemCZ
      neboj oni při prvním updatu tam přihodí bugy ve formě DLC
  • 17 Minutes of Mass Effect Andromeda: Peebee's Loyalty Mission Gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=x9rwdaI8rCo
  • Video: Nové gameplay záběry ze hry Ratchet & Clank.

Ta grafika je fantastická, z toho bude spousta děcek hotová...
  • Draken69CZ

Radeon XFX HD 5850

Kdyby někdo chtěl prodávám na aukru stačí vyhledat XFX HD 5850, pokud to někoho pohoršuje tak ať si to nechá pro sebe, děkuji.
    • Keyz
      To jsi našel někde ve sklepě? To je již starší kousek.

Zásada je prodávat věci včas a pak se to méně nevyplatí.
      • Draken69CZ
        Tak zatím nebyla potřeba měnit, sice jsem nejel na max ale FHD to dává a třeba posledního vetřelce zvládá na max a The Vanishing of Ethan Carter taky. Teď byli nějaký peníze tak jsem obměnil půlku kompu.
      • To mne napadá nechce někdo 8800GTX 640mb ? Vím trochu starší ale nepoužitá (skoro) *15*
        • Já ji beru !

Řekni cenu a dohodneme se ... z nostalgie , protože jedna taková mrcha mi leží rozdělaná v šuplíku a už bych ji asi po pečení v troubě nedal dohromady ( kromě čipu z ní časem upadaly i kondenzátory a kdoví co dalšího ) . Pořád ještě mám železo kde by mohla šlapat ...
          • Draken69CZ
            Máš to na aukru, mohu dát za drobný příplatek i původní chladič.
        • Draken69CZ
          Je tu jsme měl před HD 5850, solidní mrcha :D Tu už si nech jednou to bude cennost. Já ji stihl prodat ještě za slušný peníze.
          • Jo, takhle tak to jo. Já no, jsem měl vždycky Nvidia Geforce a taky proto že dříve ATI byla ve stínu a dost za ale to se změnilo postupem času a některé karty dokonce předhánějí i NV.

Může zato asi taky to že už to není jen ATI ale AMD.Výkon se nějak vyrovnal no. Geforce sem ale zvyklý no, stejně jako AMD CPU (taky kvůli desce). Vím zvláštní kombinace ale takto mám a ještě nějakou dobu mít budu.
            • Athlon byl můj první procík lol. Někde tady mam od toho kompu ještě dokumentaci. *15*

Takže tomu věřím no... dneska spíš letí Intel.
            • Draken69CZ
              Tak to já už řadu let jedu opačnou kombinace GPU ATI/AMD a CPU Intel, CPU od AMD je zajímaví pouze svou výkonnou integrovanou grafikou. Ale nikdy nezapomenu na legendární počin AMD a to Duron a Athlon který Intelu pěkně zatopili škoda, že už neměli následovníky stejnýho kalibru.
          • Ok, podle mne nejzbytečnější investice (kvůli hádej čemu Crysis *7* ) , když za půl roku přišla ani ne za půl. 8800GT a ta rozdrtila se svou 256bit technologii tu "generaci" minulou. Nějakej ten Killer by se mi ted hodil taky aby vydržel krásných 7let.(!!!)

Co tě přimělo přejít na ATi? cena/výkon rozumný poměr mezi vším ,deska?. Tedy jestli nevadí že se ptám.

Já se rozmejšlím mezi 660 + nebo nějakou 750+ ( jop je to opět tady karta kolem 5k no). Něco Dx11 co mi nějakou dobu vydrží. (ejhle to by vydalo na novej topic... zatím... to ale ještě není aktuální tolik).
            • Draken69CZ
              Tak já tu 8800 GTX kupoval za 6tis a v obchodech byla za 12tis (byla to asi trochu lepší verze než ta tvoje - GeForce 8800 GTX 768MB 384-Bit GDDR3) takže jsem ani neřešil co je to za značku v tý době nebylo lepší, do ATI jsem šel, že v tý době to bylo to nejlepší co jsem, za ty peníze co jsem na to měl, mohl sehnat. Neřeším značky zvolím cenovej strop a pak koukám co která značka nabízí a porovnávám.
  • První patch pro The Witcher 2 je na světě.

a já si pro to ještě ani nestihnul zajít *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit