-
Ochutnávka z nové verze (1.5) hry Minecraft.
Dúfam že je to len nejaká preview verzia pre trailer pretože keď tam bude stále pršať tak si to môžu nechať... *3* -
-
Neboj
Jo to buď klidný, já sem to video viděl prvně na moddb a tam bylo v popisku, že to je jenom ukázka, ještě se na tom pracuje.
-
-
Netflix v ČR
Tak od včerejška Netflix rozšířil působnost po světě a to včetně ČR. Titulů je nepřekvapivě oproti USA dost málo, ale pořád to asi na pár hodin zabaví. Ale pokud chtějí natáhnout ostatní lidi, měli by především máknout na lokalizacích obsahu (alespoň titulky a celkově českej web) a jeho rozšíření (to rozhodně pro mě).
Co vy? Koukáte na český Netflix anebo americký přes ty VPN? -
-
To vážně někdo používá takovou blbost v době kdy se dá všechno stáhnout?
-
-
A v lepší kvalitě..
-
-
Americká VPN už pár let
-
Na PassThePopcorn.me
Co tam je, to není nikde.
-
-
Dnes na STEAMu naleznete následující díly NFS ve slevě: Hot Pursuit (50% sleva), Shift (66% sleva),...
a Amíci mají NFS Undercover za 2,5 dolaru :) -
Risen 2 warez verze
Tak už se na YouTube i jinde začínají objevovat linky na "zaručeně pravé" warez verze Risen 2: Dark Waters. Jestli jsou pravé nebo je to podfuk to je fuk, ale je pravda, že se blíží vydání a tudíž by se teoreticky teď někdy mohly rozdat klíče na preview verze (ideální kandidát pro "world first working release").
Tímto vyzývám PC soukmenovce, aby veškerý obsah který vypadá jako odkaz na warez verzi Risen 2 na potkání reportovali. Díky moc. -
-
Je to jen planý poplach. A co tím bonz..., pardon "reportováním" jako dokážu? Kdo si to bude chtít stáhnout, toho to nezastaví. *5*
-
Asi tě zareportuju .... *12*
-
-
Pokud máš pádný důvod, tak jen do toho.
Už se těším až tento post (a zejména jeho mínusy) jejdásek použije, až se bude opírat do PC hráčů. Těžko vyvrací polopravda, kterou zde už pět lidí anonymně vydatně přiživilo ^_^
-
-
-
V průběhu srpna se v Americe prodalo pouze 247 tisíc kusů hry Darksiders II.
Tak to je teda fakt super... -
UT
https://wiki.unrealengine.com/Version_Notes_2015_10_21
Hmm, to je fakt pecka! určitě budu hrát UT hlavně kvůli dýnové hlavě lol. Kterou jinak už nezískám. *1* *12* -
Dotaz na PS4
Podařilo se někomu sehnat PS4 Killzone bundle (s dvěma dualshockama, kamerou a hrou)? Ideálně v UK? -
Předobjednávka originálního titulu Unravel stojí v PS Store pouze 20$.
Čili 599,- Kč -
-
Zrovna nedávno jsem se na to díval a vypadá to moc hezky :)
-
-
Tribes universe
Tak co , už jste rozjeli Earthsiege či Earthsiege 2 ? Chytá se DOSbox a máte někdo konfiguraci ?
A má Tribes Vengeance aktivní multiplayer - tj jsou stále aktivní nějaké servery u téhle Boží hry ?
Ascend mne teď už vůbec nezajímá ;) -
-
tak vengeance mi vubec nejde nainstalovat hazi to chybu archivu a navic tam neni cd key.
-
-
Když už se tu probíra to hodnocení:
Kolik prosím Vás v Levelu dostal Kerbal Space Program? (nečtu ho, ale jsem zvědavý, když už to tady na Gamesech zatím ignorují) -
-
4/5 - Výborná
Nic pro netrpělivé, nic pro absolutní puristy, i když k nim má tahle simulace výrazně blíž. Když vaší hru podpoří NASA, děláte prostě něco výjimečně dobře. - Lukáš Grygar. -
-
Jenom 4/5? Pffff
-
Ok. Děkuji pěkně.
Pro mě je to sice jasná hra roku, ale chápu, že to není pro každého.
-
-
Jak kolik když je to 5stupnové slovní hodnocení a to je chyba možná bys měl začít číst *3*
-
-
Ok, tak to je má chyba, vždycky jsem předpokládal, že tam je hodnocení stejné jako tady. Jo a co je to pětistupňové slovní hodnocení?
Jinak nemám v plánu začít Level kupovat (nehledě na to, kolik reklam mým směrem redakce Games hodí), internetových serverů je dost a člověk i tak má informací až dost (třeba až na ten KSP, který obě moje oblíbené herní strany ignorují). Navíc mě k Levelu neváže vůbec žádná nostalgie.
-
-