-
Video / obrazem: Krásně vypadající prostředí džungle vytvořené pomocí Unreal Engine 4.6 s použitím technologie Megascans.
Asi jsem si malicko ucvrnknul :( -
-
slabe, koukni se na vavrovo video na crysis enginu
-
-
Džungle v čechách ? Že se divím ... *7*
-
-
-
Resident Evil 4: Ultimate Edition vyjde 28.2.2014 na Steamu, taktéž dorazí do obchodů.
no fajn, ale mohli by příště udělat normální verzi hned. nedávno jsem si koupil na PS3 HD verzi a vizuálně mi nepřijde tohle velký rozdíl. ty textury pořád nic moc, práce se světlem pořád nulová. Ultimate Edition si představuju trochu jinak :) -
-
Nejlepší jsou na tom ty doporučené požadavky - čtyřjádro, 4gb ram a grafika na úrovni gtx 560 + 15gb na disku :) Alesoň ta velikost dává tušit , že jsou snad už cutscény v enginu a ne jako předrenderované zkomprimované videa v nízkém rozlišení. Každopádně z traileru tam posun ve zpracování nevidím.
-
Ten rozdíl není sice excelentní, taky bych řekl, že to vypadá v některých částech ještě divněji, je to v podstatě uděláno stylem "HD" leštidla, ale na druhou stranu věřím, že tím alespoň bude v oběhu verze, u které potenciální zájemce už nemusí dělat hovadiny. Původní PC verze RE4 byla docela v tomhle libůstka, zvlášť co se týče celýho vizuálu, který v mé osobní zkušenosti dokonce znamenal takový kokotiny, jako konvertování hodnot videosouborů u originálu, abych vůbec mohl vidět v alespoň nějaké kvalitě scény s QTE momenty a tedy jimi projít. No prostě sranda, takže z tohoto hlediska proč ne...
-
-
jo, to právě vím, jak to původně kolem RE4 vypadalo. jako hodněkrát jsem zvažoval koupi, ale nechtěl jsem se s těmi lepšími texturami a podobně drbat. proto jsem taky nakonec koupil tu HD verzi na PS3... pokud ta PC verze bude mít dobré ohlasy, tak třeba i podpořím.
-
-
-
Poslední Metro na Steamu za 23,99€, ale jen do 18.2.
Mimo jiné za první den se odhaduje, že se prodalo minimálně 200k kopií. To Epic prodal za skoro celý rok exkluzivity pomalu.
-
-
Tohle se celkem dost blbě porovnává, už jen kvůli té cenové politice.
V Rusku totiž hra na Steamu stojí cca 14 eur, v Brazílii 10 eur.
-
-
Ale to nic nemění na tom že se toho prodalo víc za rok. Než teď když to na Steamu je jenom 3+předprodeje. Otázka jestli vůbec Valve poskytuje takovéhle údaje tak rychle.
-
-
Tak mění nemění, je to zavádějící informace, protože jsou tam různé podmínky.
Zajímavější by bylo vidět, kolik peněz si vydavatel tý hry vydělal na těch různých místech.
-
-
ono je možný že dost jim to vynahradil úplatek od Epicu
-
-
-
-
-
The Elder Scrolls V: Skyrim je podle výsledků hlasování v anketě Amazon nejlepší hrou generace
Očividně nehráli Last of Us *7* -
-
hrali a Last of us?
ved to je z velkej casti interaktivny film *1*
-
-
Aktualizovali jsme článek o donate programu Games.cz. Děkujeme všem za podporu a gratulujeme výherci...
Cena reklamy na Games.cz je 80 000 - 400 000 za týždeň, nehanbíte sa žobrať peniaze od obyčajných, ťažko pracujúcich ľudí a detí???? -
-
Jasně, ony taky jdou přímo Petrovi do kapsy a on za ně kupuje žrádlo pro psa, to víš, nejlepší přátelé člověka. Chtěl bych vědět kolik si myslíš, že z toho jde přímo Games.cz na nákupy techniky etc.... Navíc kdo tě nutí donate? Nelíbí se ti to? Neplať! *7*
-
-
lenže pozor....tuto nejde o nejaký amatérsky web, ktorý niekto robí mimo práce na úkor voľného času....Games.cz je čisto komerčný produkt spadajúci pod pomerne veľkú korporáciu, s miliónmi návštev a obrovskými tržbami z reklamy a somrajú o peniaze od bežných ľudí....
Keď si kúpim Maxima a okrem reklamy by tam bolo ešte žobranie i peniaze, tak ich ťažko pošlem do riti
Ale tak jasné....typická Česká a Slovenská povaha...nechat si s..ť na hlavu, držať hubu a krok a byť so všetkým spokojný :-) -
-
Slováku, nikdo tě tu nedrží, jdi si na nějaký Games.sk a tam si plácej játra. S*át na hlavu prej :D Úplně tě vidim, jak jsi přispěl, takový mam nejradši, s plnou hubou keců a nulovym přínosem.
-
-
brzda, co ma spolocne to ze je slovak, s jeho nazorom?
-
-
Vobec nic, ale debilom to nevysvetlis ;)
-
-
-
Právě že protože to spadá pod velkou korporaci, tak ty peníze vysaje ta velká korporace, kdyby to byl samostatný web těch kluků co tady dělají, tak peníze z reklamy by šly jim, takhle si myslím, že jsou rádi, když z ní vidí pár korun, protože na drtivou většinu těch peněz z reklamy si nikdy ani nesáhnou, navíc nevím, proč by si kdo měl necávat s*át na hlavu, vždyť tě nikdo nenutí, je to jako možnost pro lidi, co chtějí podpořit přímo ten web, já sem chodím hodně často, přesto nepřispívám a nechápu ldii, co to tolik hrotí, nenabízí za to něco extra obsahově a neplatící člověk o nic nepřichází. Třeba RPS "žebrá" taky a to bude mít návštěvnost x-krát větší než Games.cz....
-
-
Při příležitosti amerického díkuvzdání (22. listopadu) bude na STEAMu za akční cenu Torchlight...
"na drtivou většinu těch peněz z reklamy si nikdy ani nesáhnou"... proč by měli proboha?
redaktoři tady jsou prostě jen zaměstnanci, jako seš ty nebo já, proč by měli dostávat něco, co tvoří zisky tý korporace?
to, že je ta korporace nenažraná a kromě výdělků z reklamy ještě přes svoje populární redaktory podněcuje čtenáře, aby ještě tahaly korunky z peněženek, je jiná věc... -
-
No tak co se tady argumentuje cenou reklamy, když přiznáš, že si na peníze z ní sami redaktoři ani nesáhnou?
Jinak ty si myslíš, že ty vybraný peníze předávají redaktoři tiscali nebo si jima platí obědy? Těma 3 tisícema nebo kolik tam teď je? Firma s takovýma příjmama z reklamy fakt nebude nutit redaktory, aby rýžovali čtenáře kvůli takovýhle sumě.... Když jim mateřská společnost nezaplatí ani kvalitní kameru na podcasty a diváci si jim stěžují na špatnou kvalitu videa, tak co mají dělat? Zaplatit to ze svýho? A opět znova - nikdo tě platit nenutí, tak tě to snad nemusí pálit, ne? Kdo chce, zaplatí si, bude to mít bez reklam, bude mít dobrej pocit a bude doufat, že ho vylosujou na hru, kdo nechce, nezaplatí a obsahově toho z toho webu bude mít úplně stejně. Já v tom problém nevidím....
-
-
-
-
-
No,za co si myslíš,že jezdí po světě..
-
to je docela velký rozdíl 80 a 400 tisíc
-
-
Slightly Mad Studios přemýšlí, že by ukončilo práce na PS3/X360 verzi Project CARS a vrhlo se na verzi...
ja osobne jsem pro tohle je jedna z her co si zasolouzi to nej a "stary" konzole by ji akorat omezovali -
Nekonečný Labůžo #09 Space Simulators Speciál
S Petrem Poláčkem a Lukášem Grygarem...
https://www.youtube.com/watch?v=TK7Zzc8KG9c -
Daylight
Pro ty, co tuto hru sledují a těší se na ní, zde zasílám odkaz na první větší ''pohled'' na hru.
Rozhodně tam hutná atmosféra *4* http://www.youtube.com/watch?v=EjdxPB5UAaw -
heartstone
pro všechny čekatele pro inv bety heartstone:heroes of warcraft mám nejspíš dobrou zprávu.zítra okolo 7 hodiny ranní našeho času by měla začít otevřená beta.píšu měla,protože blizz nic neohlásil,ale psal že v nadcházejícím patchi vyresetuje veškeré accounty,a toto je čas konce údržby a patchování serveru pro EU -
-
Ale prd ty... O tom psal už jak dávno dopředu
-
-
Dragon Age Inquisition - chytrý drak
https://www.youtube.com/watch?v=ho2UPC7vbiI
Tohle je tam snad naschvál, když ta potvora normálně léta. Zabil jsem ho stejně jen jsem zalezl na levou stranu. Dole naproti vodě a lodi. Ten drak je opravdu neskutečně hloupý. Během boje opakuje pouze určité akce a ještě ne často. Například když jsem ho poté zabíjel klasicky "bez myšlení" tak lze stát za jeho zadkem a trefovat se tedy ze zad do nohy apod. V prvním díle ten borec hráče odkopl a to dělal vždy apod..
Navíc jsem narazil na borce který si stěžuje jak na normal a s použitím "taktického módu" (to je hardcore), se ho snažil zabít hodinu *15*
http://forum.bioware.com/topic/527259-i-fought-the-fereldan-frostback-dragon-for-hours-and-couldnt-kill-it-am-i-even-supposed-to-kill-it-at-this-point/
Hodinu... Přitom ty silné dovednosti berou moc. Tedy je lepší dorazit později (I když opět drak + ty menší potvory levelují aby to potěšilo). Případně si změnit u čaroděje zaměří proti jeho slabosti a akčně ho urubat. Anebo tam "takticky" v něco patlat v tom strašném módu.
Alespoň, že se mrtvola teleportuje k hráči aby se nemusel namáhat dojít na místo kde ho zabil. -
-
no asi se inspirovali dark souls *1*
-
-
Asi narážíš na toho červeného draka...Tam to bylo také divné. Nicméně tohle nešlo u každé potvory jestli se nepletu. Zničit potvoru bez pohybu a tak aby na tebe nemohla.
Zde to je moc vidět. A zrovna u draků kteří vypadají pěkně a nebezpečně. To mělo být to hlavní. Na to lákali a pak zde máš pouze skriptovaného chudáka který nevím co máš dělat, když vlezeš za šutr *10* -
-
Vsak nevim co se divis musi to byt ultra easy aby to umeli hrat i peasants.
-
Na toho ani tak ne jako spis na oba undead dragony ti se nehejbou vubec jen strilis. Pak nektery trash moby taky nereagovali a nekteri skakali z utesu a zabijeli se radsi samy viz blightown a tomb of giants tam to stacilo probehnout dolu a vsechno co se na tebe naagrovalo jen popadalo dolu a souly jenom letely XD
-
-
tomb of giants
shodou okolnosti jsem zrovna v tombs of giants a chcipnul jsem tam uz nejmin 50x. Jestli si myslis ze je tak lehky proskocit dolu a vsechno za tebou chcipne tak si to nejdriv zahraj. Ne jen ze ani nevidis kam mas skakat, ale pak musis ujit jeste totozne nebezpecnou cestu a dal sejmout bosse, pak teprv save. Takze ne fakt nestaci skocit dolu a nechat za sebou vsechno chcipnout :) -
-
ale vidis, me stacila ta lucerna a jenom sem bezel dolu k tomu bonfiru, z myho pohledu uplne easy a to sem sel na slepo bez navodu. a ten boss je trapak sem jenom stal u nej a spamoval utok
-
Není to lehký. Já to hrál a také dohrál. Takto jsem to ne*ebal protože jsem na to nepřišel :)
Ale ten fakt, že to je možný a je to možný u další potvor je zarážející (u HC hry kde hlavní + mají být ty souboje). Třeba jsem poté koukal na bosse kde si borec stoupne na určitý bod a prostě mu nic neudělá...
-
-
Pak je asi HC hledání těch akcí které takto zesměšní AI. *15*
To jsem čekal, že zrovna u DS které je pro některé HC modlou tohle více vychytají.
Jako skákat za hráčem a chcípnout....To je něco co jsem dlouho u her neviděl.
-
-
-
-