-
The Division Beta
Kdy končí? Jsem to spustil dal pokračovat a tam mě to hodilo chybu, ale když jsem dal nová hra tak mě to tam normálně pustilo.
/Ronox díky -
-
Do zítřejšího dne 13:00 mám pocit.
-
-
Vyšla zajímavá logická hra Q.U.B.E tak neváhejte http://qube-game.com/ nechápu proč se tu o ní neobjevila jediná zmínka...
-
-
Aaaaaaaaaaaaaaa už dost!! :( .. no naštěstí .. buy steam a nic. Vyhledávač taky nic. Su milionář nebo co kua?! *16*
-
-
Na Steamu to bude až 6. ledna.
-
-
Jj dík už sem se dočetl, já jenom viděl buy on steam now a začal sem klikat jako šiálený. No to už bude aspoň chvilku před výplatou to už vydržím nekoupit. :) *16*
-
-
-
Děsí Vás pavouci v The Elder Scrolls V: Skyrim? Udělejte z nich Spidermany! Nebo dáte raději přednost...
Na vánoce spí i zprávař , holt prvotní nadšení fandů zakladatelů kteří přispívali i z domova na games už není ;)
-
-
Zloději vykradli byt autorům připravované indie hry Project Zomboid. Vývojáři mají pouze ranou...
dementi, záloha jim asi nic neříká a mít všechnu práci v jednom bytě? to ta hra asi za moc stát nebude :D -
Cliff Bleszinski z Epicu se svěřil, že cílem tvůrců je prodat alespoň 6 milionů kopií Gears...
před chvíli hackeři zaútočili na databázi hesel Segy právě mi přišel email -
Xiaomi Gamepad
Má někdo zkušenost s tímhle?
http://www.aliexpress.com/store/product/100-Original-Xiaomi-Mi-Wireless-Bluetooth-Game-Handle-Controller-Remote-Joystick-GamePad-For-Android-Smart-TV/1426302_32600285778.html
http://www.pcadvisor.co.uk/review/mobile-phone-accessories/xiaomi-wireless-bluetooth-gamepad-review-3618460/
http://en.miui.com/thread-51934-1-1.html
https://www.youtube.com/watch?v=97E_xt9Y2nQ -
-
Nevím, jestli ti pomůžu, ale třeba ;]
Koupil jsem si nějaký takový ovladač k telefonu - nějaká Ipega. Zpracování hodně lowcost, když to srovnám se svým letitým Logitech Rumblepad. Nicméně pro telefon by to bývalo bylo stačilo. Chtěl jsem to pro emulátor gameboye.
Problém byl ale v tom, že prostě nešel pořádně rozchodit software. Občas to šlo, občas ne, občas na půl. Konfigurace tlačítek sice byla, ale taky to moc nechodilo. Když sem juknul na to youtube video hodně mi to to připomnělo. Nakonec mi ležel doma, dal sem ho bráchovi a tomu podle mě leží doma.
Ve finále to bylo pár stovek, ale vyhozených. Podle mě ti může hardware posloužit, ale snadno můžeš ztroskotat na software. -
-
To se mi zdá jako velmi správná připomínka. Taky jsem z těch všech informací nabyl dojmu, že v softwarové kompatibilitě by mohl být asi největší problém. Nicméně viděl jsem na tom hrát dost nových her (Zaklínače 3, GTA 5) a Xiaomi je firma, co se docela intenzivně věnuje aktualizacím a podpoře vůbec. Navíc je to podle všech recenzí a dojmů fakt parádní kus hardwaru. No nekup to za pět stovek, i kdyby pak na to měl jenom padat prach*3*
-
-
Jestli to pořídíš, tak pak písni jak si dopad a jak si spokojen.
-
-
-
Na československých Xiaomi stránkách se o tom dočteš, když prohledáš tuším obecnou diskuzi.
-
-
Jo, dík. Je tam pár zkušeností, většinou dost archivních. Nejvíc názorů jsem našel tady, kdyby to ještě někoho zajímalo.
-
-
-
Sega na Steamu rozdává hry zdarma
Sega dala zdarma ke stažení Make War Not Love 3 bundle, který obsahuje: Set Radio, Hell Yeah!, Golden Axe a SEGA Genesis & Mega Drive Classics *3*
EDIT: Bleskař byl tentokrát rychlejší *1* Já bohužel nemám možnost komentář smazat, tak bych pro jednou poprosil svého kamaráda cenzora *15* -
-
Ty konstantní slevy jsou šílené. Nový Rok, Čínský Nový Rok, Valentýn. Za chvíli jarní výprodej, Velikonoční výprodej..
Dneska nekoupit hru ve slevě je fakt kumšt. A to ještě nepočítám ty stránky s levnými klíči. -
-
Cena her nehraje roli. Utratím tolik co dřív za 5 her, ale teď jich mám 30. 15 z toho ani nehraju a jen mi visí na Steamu. Utratím ročně stejně jako dřív, vývojáři dostanou stejně jako dřív, protože si hru za tu cenu koupí daleko víc lidí. Herní trh každý rok roste, takže vše funguje tak jak má.
-
-
Já už tohle nedělám právě díky těm konstantním slevám. Když vím, že hru nebudu okamžitě nebo během následujícího týdne hrát, tak ji nekupuju ani když je tam velká sleva. Ptže vím, že až na ni dostanu chuť, tak ji někde v té slevě zase najdu.
Na steamu mám jen něco málo přes 200 her. Hlavně díky bundlům. Ale minimálně polovinu jsem hrál a dohrál. -
jen to člověka občas mrzí, že třeba 60 % her, který jsem koupil s tím, že se na ně těším, v životě nezahraju, protože prostě není kdy :D pokud chci kromě práce a hraní ještě taky nějak žít, není šance... a to ještě ani nemám děcka :P
-
-
Je to tak. To už je na každým z nás, jestli být asociál typu Jack a zahrát si všechno co vyjde a nebo žít normální život... *3*
-
-
Jack hraje i hry, který ho nebavěj... tolik volnýho času jsem měl možná na prvním stupni :D
-
-
-
-
-
-
Povinna registrace
jestli se nepletu tak je drtiva vetsina trolu registrovana, tak proc ty orgie? *4* -
-
účet jde jednoduše zablokovat, a když ho pak musíš třeba 4x denně dělat znova, ono vás to přestane bavit. :)
-
Jake orgie?, to asi spatne ctes kdyz vetsina trollu zde vyuzivala anonymni ucty. Staci projet par stranek v bleskovkach, jasny byly zde i lidi normalni a netrollici ale bohuzel kdyz to jinak nejde.
Promazavat to taky neni sranda, jednou to holt muselo prijit je to neodvratne jako ze jednou (za milion let) bude konec sveta.
-
-
Čtyři nizozemští studenti se postarali o animovaný filmeček inspirovaný Team Fortress 2.
Opravdu povedené. -
-
Mě se to taky líbilo. A ta myšlenka byla geniální. Jen ty drogy tam dle mě byly trochu zbytečné. Ale proti gustu žádný dišputát.
-
-
Už vím, proč se zobrazuje Osvícený:)
Otevři si složku s detrollem, tam je "return new Array" a tam chybí v tom řádku Osvícený. Proto se zobrazuje. Stačí to otevřít v poznámkovém a dopsat to ručně. -
-
Hod sem teda svoji verzi prosimte? Me se ukazuje jak osviceny, tak Rhulad, tak sipecka.
-
ja ho tam mam a stejne je videt
-
-
tak už vidím i Doktora... to je teda pěknej dárek
-
-
Nevidím Šipečku alias Trisku, ani Doktor, ani Osvícený. Jenom Rhulad je viditelný. A to mě netrápí:)
Zkus toto, upravil jsem to: http://uloz.to/xJyxXzNf/detroller-1-zip
heslo: tiscali -
-
Dekuji ti. Ta tvoje funguje jedna basen.
-
Zajímavý je, že ty co vidím, jsou ze slabšího soudku. Začínám si myslet, že to není jeden člověk a nebo má nějaký návaly kdy mu to moc nemyslí. Na druhou stranu to bych viděl Doktora, ten je zatím úplný dno toho, co se tu zatím objevilo.
-
-
Když nepočítám nějaký výkřiky do tmy několika anonymů, tak to co blije doktor je zdaleka největší odpad. Přirovnal bych to k duu Friedberg/Seltzer mezi "komediemi". Případně k Troškovinám. Flame by měl vyvolat rozčilení, nebo pobavení. Tohle je jednoduše trapný.
-
Pilgrim: Nová kategorie do Best of 2013? Redaktoři, zapřemýšlejte o tom.
-
Tak to by bylo celkem tezke rozhodovani, kandidatu by bylo hned nekolik. *1* Ale asi bych se taky priklonil k dokturkovi.
-
Bych se hádal *1*
Soutěž o nejtrapnějšího trola roku 2013 někdo?
-
-
-
-
Já ho nevidím no. Všude jsem napsal Osviceny i Osviceny@tiscali.cz a už se mi nezobrazuje nikde. A napsal jsem ho i klasicky do příkazů při vyhledávání jak Osviceny, tak i s tiscali zvlášť.
-
Já ho nevidím no. Všude jsem napsal Osviceny i Osviceny@tiscali.cz a už se mi nezobrazuje nikde. A napsal jsem ho i klasicky do příkazů při vyhledávání jak Osviceny, tak i s tiscali zvlášť.
-
-
-
GTA 5 na PC
To že vyjde jaro/léto 2014 se ví asi už půl roku, netuším co spekulujete pořád, to bude teprv pořádné GTA !. Stejně tak příští rok vyjde na konzole.