-
Steam kategorie
všiml jsem si, že už jdou rozkliknout kategorie, ale když si dám local co-op hry, tak je vidím pouze na první stránce, na další stránce už se vypisují hry podle nějakýho jinýho nastavení. dělá vám to taky? -
Witcher 3 Benchmark
http://www.pcgameshardware.de/The-Witcher-3-PC-237266/Specials/Grafikkarten-Benchmarks-1159196/ -
SWTOR
Nechcete napsat datum vydani momentalne nejsledovanejsi mmorpg kdyz uz to je venku? Na 22.12.2011 si priznivci star wars universa vemte vsichni volno ;) -
G2A.com prodej
Tak na G2A.com došlo k celkem razantní změně pravidel kolem plateb: ve prospěch webu, na úkor uživatelů. Dříve si web bral pouze 8% z každé prodané položky, nyní je zpoplatněné prakticky vše, od určitého druhu platby, přes přidání vlastní položky, změny její ceny či výběr vydělaných peněz. Osobně jsem ale spíš překvapen, že předchozí stav vydržel tak dlouho. Je to škoda jak z hlediska prodeje, tak i nákupu. Samotný obchod nemá vůbec špatné ceny, ale ty od uživatelů byly často ještě daleko nižší. Tímto krokem skutečně vydělá pouze daný web a nikoli uživatelé. Sám jsem si zde prodejem klíčů přišel na slušný obnos, ovšem díky novým pravidlům musím svá dřívější doporučení nyní odvolat. Opravdu škoda. -
-
z toho, co tam prodávali uživatelé, jsem tam nenašel nic, co by někde nebylo levněji.
-
Slušný obnos? Tos klíčema na steam vydělal 50 tisic? Nebo co si pod tim představuješ? Protože pokud se na tom dalo vydělat opravdu slušne, tak byla tohle otázka času
-
-
Minutu ticha
R9 390X se v dnešních odpoledních hodinách odporoučela do křemíkového nebe. Nechť je její obláček nadýchaný. A jak zemřela? Už se Vám stalo, že kakadu zkouší, jestli převrhne půl litru coly v hrnku, co je vyšší než on (jsou mu dva měsíce) a nejenom že by mohl být sniper (odpálil pouze GPU), ale myslím, že i adept na siláka měsíce. Takže držme společně minutu ticha do čtvrtka. Děkuji a přeji hezký zbytek večera. -
-
Co máš za skříň? Já bych ji mohl sprchovat a na GK se mi to nedostane.
https://www.youtube.com/watch?v=biClvJQi8jQ -
-
Zalman Z9 k mojí smůle jsem ji měl ale položenou naležato, protože jsem čistil od prachu a měnil jeden větrák *1*
-
-
A už víš co pořídíš za GK?
-
-
Tahle přijde ve čtvrtek.
https://www.czc.cz/asus-geforce-gtx-1060-rog-strix-gtx1060-o6g-gaming-6gb-gddr5/195124/produkt -
-
Veskoslav ktery se smal LVmu za to ze ma shitovou 960 si koupil shitovou 1060? *5*
-
Hlavně si ji nenech montovat od LV. Kupón na Mafii by se při tom "náhodou" ztratil, tak jak se stalo jeho bratránkovi. *1*
-
eVga má kamarád tu 1070 a docela průser, už dvakrát na reklamaci. A nepohorším si. Záleží na hře, ale v 80% případů budu o něco lepší, navíc spotřeba je o polovinu menší. A za 9000 táců nemá tahle karta konkurenci. Více se mi ani nechtělo dávat a 12500 už je na mě moc. To si raději pořídím nový SSD disk. Původně jsem měl mít nejvýkonější R9 390X, ale minutu po tom, co jsem ji prásknul do košíku v přepočtu za 8900 ji nějaká svi*ě koupila a další byla až za 12 000:-D Takže si v konečném součtu o něco polepším, navíc už 8 let na AMD kartách (osobní, pracovní pro změnu na Nvidia kartách), tak pro změnu dám na 3-4 roky zase šanci Nvidii *1*
-
A koukám že je k tomu i Mafia 3, já teď radil kamarádovy nějakou levnější od MSI s jen dvěma ventilátory mě tam ty tři trochu děsí, jinak 1070 tě nelákala za 12,5 se dá sehnat eVGA nehledě že s 1060 si docela pohoršíš ne?
-
-
-
-
-
-
Vidim dobre, ze v patecnim retru bude Fallout? Can`t wait! 🙂
-
-
Sliby se mají plnit, nebo to taky může bejt překlep a Flatout místo toho 😀😉
Ještě chybí Vietcong a budou dosavadní resty +- splněné.
-
-
Hidden & Dangerous 1,2 :)
-
-
No jasně možná spíše ten druhej díl... první tak úspěšnej nebyl.
-
-
Flashpoint nechcete? Tak fajn, no...
-
-
ale chceme. a zoznam "chceme" radi doplníme aj o ďalšie kusy 😇
-
-
-
-
Chybí Morrowind!
-
-
morrowind si nechají na TES6
-
ten ešte nespadá do retra, nie? veď ten bol vydaný niekedy po 2000-com
-
-
Byl tam i Gothic 2...
-
-
pravdu máš. pozerám, že morrowind je fakt bradatý dedo. marí sa mi, že retro platí len do roku 2001 a vyššie len s výnimkou, ale za TES III som všetkými 10-timi.
-
-
Reakce na příspěvek:
Pan Re a Tro mají (ne striktně) retro definováno na období z před 15 lety. vyjímky se najdou, ale hoši si to musí řádně obhájit, jináč my staromilci hned brousíme louče a zapalujem vidle.
Osobně jsem zvědavej spíše na to skoroRetro prvního Red Deada Revolvera.
-
-
Reakce na příspěvek:
Prdlajz, nemusí si nic obhajovat spíše je sváteční retro u nějako "novější" hry... ale zatím jich ještě tolik nebylo.
-
-
-
-
-
-
-
-
http://store.steampowered.com/app/409450/
vycet bych tomu asi jen to, ze to vypada hodne podobne grimrocku s pauzou -
Kickstarter projekt Broken Sword: The Serpent's Curse vydělal téměř dvojnásobek chtěné hodnoty....
Jen pro doplnění: BS5 vydělal víc než dvojnásobek požadované částky. Revolution ke Kickstarteru připojili i možnost přispívat přes Paypal a celkově vybrali skoro 820 tisíc. viz. http://www.revolution.co.uk/kickstarter/paypal
A vzhledem k tomu, že hranice 800.000 dolaru byl nejvyssi stretch goal (mimo bonusovky BASS 2), tak nas nejspis ceka pekne vymazlena hra :) -
witcher 3 dotaz
Chlapy hele zrovna jsem dělal úkol "záhada vražd v újezdci" Jsem lvl 13 a quest je zhruba pro level 23. Zabít spoiler v jeskyni nebyl díky jedovaté petardě problém (přidávám vtipný obrázek http://postimg.org/image/6nvo2311f/ ) Co mě ale překvapilo byl následný loot. V bedně poblíž byl totiž parádní meč jenže pro lvl 8. Podle čeho se sakra ten loot počítá. Mám dát load a vrátit se na správném lvlu... -
-
Jak se to počítá, to netuším, ale je to irelevantní, stejně brzy přejdeš na postupně vylepšované zaklínačské vybavení. Těmihle drobnostmi bych se nenechal vůbec rozhodit. Jednou najdeš meč slabej, jednou moc silnej (použitelnej až za X levelů)...
-
-
Dík za rychlou odpoveď. Stejně mě to docela sere, podaří se mi udělat Q těžkej jako prase o 10 lvl dřív než bych měl, čekám odpovídající loot (nebo aspoň průměrnej) a dostanu slabší meč než mám já, navíc ten meč vypadá skvěle. Jinak co říkáš na screen, naklonec Sarasti dopadl docela vtipně ne:)
-
-
Screen trochu tmavý, ale jinak fajn. :-) Já si pamatuju, že tenhle quest mě štval hodně dlouho, respektive ta oblast u fast travel ukazatele - byl na výhodné pozici, takže jsem se tam často přemisťoval, ale než jsem si troufnul na ty ghúly, tak to trvalo. Rozhodně bych je nedal o 10 levelů dřív, na jakou obtížnost hraješ?
-
-
Od začátku na nejtěžší, Jsem šílenec a tak to mám rád :) popravdě ghúlové byly daleko těžší než samotnej upír. Se svým mečem jsem jim skoro nic nedělal a trvalo to, ale nakonec jsem je utancoval k smrti. Na upíra pak stačilo použt vylepšenou ďáblovu pecku a nenechat se trefit, ta otrava mu brala i 1200 hp + ještě meč s vysokou šancí na otravu, a ani jsem nepotřeboval vlaštovku.
Jinak s 10lvl rozdílem a na nejvyžší obtížnost, stačily od upíra 2 zásahy a od ghúlů 3...
PS. Jo sorry za tmavost, nepoužil jsem kočku...
PSS. Ghúlové jsou celkově dost nebezpeční, na začátku hry v tom prvním souboji s nima jsem třikrát zakalil, ale pak jsem se naučil tancovat a ani ti 4 alghúlové v dole nebyly problém... -
-
Já je právě taky zkoušel zabíjet průběžně, ale nakonec jsme je dal až v momentě, kdy jsem jim byl levelově asi blíž. O 10 levelů, to je lebka, ne? Upíra si nepamatuj, jak byl těžkej, je to už poměrně dávno, hrál jsem hned po vydání. Můj Geralt na 34ce se teď těší na DLC, už byl u nástěnky a vzal si quest, ale zatím se k tomu nedostal. :-D
-
-
-
Tyhle odměny vůbec neřeš, odměna za questy jsou spíš zkušenosti než zbytečné cetky. Jak říká jakubc, nejlepší vybavení ve hře je to vyrobené ze zaklínačských diagramů a taky i nejlíp vypadá. Já jsem ostatní výbavu prodával a tím jsem si přišel na velkou sumu peněz, která se pak hodí do datadisku.
-
-
-