-
Hots - matchmaking (nebo demence čistá)
Takže jwsem přišel na jednu věc, co mně jinak na celkem dobré hře sere a to dost, a takhle ze začátku nic moc... časem do té hry půjdu jen kvůli daillies, či co jak.
Nebo se mám smířit s tím stejně jako SMITE, že jsem odkázaný víceméně na imbecily co nejsou schopni ani komunikovat? a jedou si po svým, dokonce jsem střetnul i arogantní ruské (zřejmně lol hráče) kteří si jeli vlastní ego hru a vžsledek byl myslím prohra. Hlavně že jsem slyšel nakonci jako nějaký rage či co m, tedy četl Uninstal game pls.
MOBA hry asi nikdy nepochopím, ale když se u hots kouknu do tabulky tak víceméně vítězí červené psaní tedy defeated, asi mám jen smůlu že hraju z nekompetentními trotly, ted naposled třeba se ani neotravovali mi napsat něco když jsem jim napsal jak to cítím. Tak nevím mám hrozně moc pro her, když třeba budu hrát jednou ranked (nehraju ho ani u SMITE) a budu mít tolik proher tak nevím.
Ono se snadno, příjde na to že to není zadarmo ale toikrát prohrávat, uchh... přitom já si heru jakžtakž užiju nevím. Jako ve SMITE se snažím, ničit věže, ale nechápu jak může někdo tak debilně nechat zničit věž, a zezadu se nechat ojebat. Kor když ten tým je celkem slabý a jeho opponenti se necháají zabíjet. Což se mi stává taky, že než aby riskovali že umřou tak tyhle nadutci nechávají zemžít normální hráče. *1* DEFEATED, deafeated a ještě defeated! to mám lagy a snažím se držet tým a k ničemu. Já nevím ale celkem to otráví, potom ti leaveři naštěstí je pošlou do hry s podobně postiženými hráči. Takže řekněme že mám na každých 10 her asi 8proher. 2Výhry...
Přitom je přece důležité se zůšastnit ko a nemluvě o tom, že ty matche trvají třeba i půlhodiny. (zlaté surrender u SMITE i když jeho použití nechápu, na druhou stranu tam mně štvou killstrak a když se náhodou někdo ozve tak si přečte stfu nebo quiet!)
Ptát se proč je online kompetitivní hraní takové je asi horší než nosit dříví do lesa ale tohle... otráví. -
-
Jo, tohle me dost odradilo a take proto to ted moc nehraju. Blizzuv MM je uplne mimo a nekde to oficialne psali, ze jeste neni hotovy, ale ta situace co je ted je proste smesna. Muzu jen doporucit abys hral vecer (tj. tak 23:00 a pozdeji) a nejlepe se vyhnul vikendum. Kdyz mas nejakeho kamarada co by s tebou chodil, tak je to jeste lepsi.
-
-
No jo kamaráda no, to je známe to bych si musel nějakého udělat. Výhoda kamrádů je že nejsou blbci, co kazí hru zároven vám nenadávají když to kazíte atp...
Mně to štve no, prostě hraju pro sebe a ostatní mi /sobě kurví hru já jsem byl před 2lety nepolíben MOBA komunitou, nikdy nevěřil že bude taková různorodá. Předtím jsem se max setkal s tím že mně někdo někam poslal, ale takovéhle jednání hmm... snad to nějak poladí. Tohle je nepřijemné ale je to betra a closed takže bych se nebál. Chápu beginners atp, ani nenií zábavné hrát proti slabším hráčům... prostě to počáteční nadšení začalo mizet. Jak pára nad hrncem.
-
-
MOBA hry přináší jen frustraci, člověka sráží dolů... at už debilitou nebo sami "týmový hráči".
(nikdy předtím sem si nevyslechl tolik urážek, přání a jiných věcí)
Snad hots bude jen o prohrách a blbých hráčích než aby někdo někomu přál dostat rakovinu, nebo jiné věci. Než to radši at reporují ale tyhle kecy.
-
-
Life is Strange Episode 2
Nevím zda se to tu psalo či diskutovalo o tom,ale chci vás informovat o tom,že Epizoda 2 byla leaknuta. Netuším jakým způsobem,ale podle YT ta hra vypadá ve fázi beta verze a jsou tam nějaké bugy. *4* -
-
Jednalo se o bug v podobě nástrojů které tam dodal jeden vývojář kdy po dohraní první epizody ti hra nabídla možnost hrát okamžitě druhou,ale kromě hlavní postavy Max šlo jen o černou obrazovku přesto hodně lídí bylo přesvědčenejch že druhá epizoda vyšla.
-
-
Chápu leakování AAA her ale tohle si snad vyvojáři nezasloužily ne, je to něco jako Dreamfall. (tedy myslím pojednání o epizodách).
-
Druhá epizoda už je pár dní na netu, plně hratelná verze , jen s pár bugy a nějakejma grafickejma chybama.
-
-
Jasný, to musí bejt o ničem lol nějaká alfa epizodní hry. *7*
-
-
nejvetší zklamani 2015 - anketa
za mne Cities skylines, i když težko rict zklamani protože jsem od toho ani nic nečekal -
-
Já si myslím že z hráčů se stávají malé holčička a pořád jen brečej.
-
Batman za optimalizaci na PC
-
Tech je docela hodně, všichni tvrdí jaký není skvělý rok, ale mně to spíše připadá rok promarněných příležitostí.
Začnu se hrou SOMA, měl to být horor a já se vůbec nebál, nepřátelé byli otravní a trapní a ne hrůzu nahánějící, u hororu čekám, že se budu bát, proto to nezachrání ano dobrý příběh a atmosféra. První Zklamaní.
Metal Gear Solid V - moje srdcová série je rozporuplná, má v mnoha směrech přesah, příběh je vyprávěn netradičně a nepřipadá mi hloupý, ale nemá tempo. Herně je to fajn, jenže druhá kapitola je takový částečný nedodělek, kde už jsou vidět rozpory. Ta hra mohla být o dost lepší, proto zklamání.
Fallout 4 - Tady to bude jednoduché, tohle jsem nedohrál, nebavilo mě to, zklamání. A pak je tu Witcher 3, kde opravdu začali cílit na největší masy, nemá to pro mě atmosféru, nemá to zábavný gameplay, takže ze hry jsou nejlepší dialogy a custcény, což je málo, příběh ze začátku táhne, postupem času ztratí absolutně tempo a hráči chybí motivace hru dohrát, zklamaní. -
Witcher 3. Hromada stereotypni nudy.
-
fallout 4 *16* hrál jsem ho 12 hodin, pak jsem si raději znova rozehráol Skyrim.
Fallout 4 dohraju, až budu mít náladu na nějakou střílečku, prostě tím stylem, že jenom budu dělat questy. Nezklamala mě tak ta hra, jako ta mapa. -
Za mě to samé witcher 3. Nic sem nečekal a přesně to splnilo. Hral sem to tři nebo 4 hodiny a snažil se k tomu nějak přilnout. Ale nikdy sem neměl potřebu ani touhu si to zas zapnout...
-
pravda, to by byla asi nejhorší hra 2015, na druhem miste witcher 3 a fallout 4
-
-
njn tento rok byl na hry velice slaby, prakticky neni co hrat
-
-
Tak uz sis napsal sam se sebou a muzes jit spat.
-
Ve stojatých páchnoucích vodách mainstreamu toho vyšlo dost. *3*
-
-
-
-
wastelands 3
ludia, fig kampan wastelands3 zacala, kto ma zaujem, tak:
https://www.fig.co/campaigns/wasteland-3#about -
-
Uvažuji nad tou 95 dollarovkou, ale nějak se mi nechce do dalšího portálu....Neví někdo, proč to nedali na KC?
-
-
protože fig je jejich. nemusejí se dělit s KS o procenta, což není nezanedbatelná částka.
-
-
Hned druhý v pořadí *3* *1*
-
5 % není tolik, ale samozřejmě sabotovat vlastní portál je asi blbost
-
-
5 % z 2 750 000 dolarů je 137 500 dolarů. v přepočtu nějakých 3,5 miliónu korun. mně to přijde jako dost. navíc vyberou určitě víc...
-
-
To jsem netušil, že to je jejich. Děkuji.
-
-
Jedno pěkné vlákno je zde https://steamcommunity.com/app/240760/discussions/0/343787920119030885/
Asi taky půjdu do té sběratelky -
-
Spíše mě trochu děsí to datum 2019.
-
-
Mě taky no, ale zase věřím, že hru udělají a nevyhodím peníze oknem. Ač se to nezdá, tak u Kingdom Come je to už taky skoro 3 roky, co spustili kampaň.
Navíc W3 už částečně zafinancovali z prodejů W2.
Btw jaký datum vydání mají ti trpaslíci ? -
-
V prosinci se už mají posílat edice:)
-
-
No když si vezmete jak se zatím prezentuje Wasteland 3 a jaká "oldschool" grafika byla ve 2 , a že to museli lepit i v Directors Cutu .... Buď se najednou vyšvihl v prezentacii o několik tříd vzůru , nebo prostě ten 2019 je reálný ;) .
Hlavně mne tam zatím maximálně lákají ta vozidla .... konečně ... a mířím na tebe Bethesdí Falloute !
-
-
-
-
Estimated delivery: Q4 2019. No wau. Čekal jsem spíše tak 2018. Ještě si počkám jestli nenabídnou jinou možnost příspěvku než přes Fig.
-
-
nenabidnou
-
-
Na twiiteru psali něco jiného https://twitter.com/Inxile_Ent/status/781228759374372868
-
-
-
za 20 dolaru slusna nabidka.
edit: jeste by me zajimalo, jak si clovek vybere toto:
FIRST 48 HOURS ONLY: All backers of Wasteland 3 ($20 or more) will receive a FREE copy of either the old-school turn-based post-apocalyptic cRPG UnderRail or the point-and-click horror adventure game STASIS. Steam Keys will be distributed after the Wasteland 3 campaign has concluded. -
-
co jak? pošlou lidem z toho tieru dotazníky, kde si vyberou hru
-
-
no mi došlo, že to můžou až po skončení kampaně. jinak s těmi dotazníky... ptal jsem se právě proto, že mají celkem dobře udělaný ten systém výběru aktuálních odměn, tedy spíš to vidím tak, že to potom přidají tam... přišlo mi divné, že to tam není na výběr už teď.
-
-
-
-
Jedna z prvních interaktivních pistolnických her (Mad Dog McCree) míří na PSN.
O boze moj... :) (na druhej strane - dobova recenzia v Excalibure 22 - 97% :))) ) -
js3
https://www.youtube.com/watch?v=WH1dYcPNB0E
zajimavé, PS4 vypadá +- totožně jako PC verze, která potřebuje daleko lepší hw, než má PS4.... že by se projevovala konečně optimalizace na jednotný hw, mám pocit, že těch případu není noc, když vynechám exluzivity jako Infamous a Order, které vypadají naprosto bohorobně. -
-
http://i.imgur.com/UBJFAk8.gifv
-
-
Od 5. června dostanou všichni majitelé Sniper Elite V2 možnost za menší poplatek (210 Kč) vystřelit...
To si ho fíerera jednoho radši vytisknu na papír a pak ho trefím doopravdy zadarmo ;o) -
Steam zaplatí Vám peníze zpět!:-D
http://www.2imgs.com/e11c1c36e5 -
-
co to tam mas v pozadi za animovany homosexualni pecko? *5*
-
Docela vtipný. Teď je tam Borderlands 2 se 125 % slevou. Jak by řekl Marcus, "no refunds" *1*
-
mam to same u borderlands ale kdyz to otevru tak tam je klasicky -75% *7*
-
u mínusových cen ti zpět nic nezaplatí, tam je cena pak normální. ale občas dají chybně procenta. jednu takovou 92% slevu jsem tyhle svátky vychytal :)
-
-
To vím, že nezaplatí:)
-
-
-
Zahrajte si první díl Command & Conquer v okně Vašeho internetového prohlížeče.
za na to, ze je to jen demo.... (1lvl) -
-
Machrovina je, že je to celý údajně udělaný v HTML 5. I když hádám, že nějákej javascript tam použil, v tom jde dneska taky namastit cokoliv...
-
-
Odhalení sestavy hráček Dead or Alive: Xtreme 3 doprovází informace, že PS4 verze hry nabídne podporu PlayStation VR.
Virtůální realita téhle hře zajistí úplně jiný zážitek. Ve 3D bude mít člověk mnohem lepší přehled o pozici a rychlosti balónu a bude tak moci reagovat s daleko větší přesností.
EDIT: Díky, opraveno. -
-
Baloonu, nebo baloony ? *2* ( nechápu že se opět do toho pouští když minulé díly byly jeden velký malér... hoolt beach volley s DOA není všechno).
Chtějí asi vyzkoušet VR... tedy nevím jestli to je nej hra na zkoušení. -
vypadnul ti krouzek nad u, ty cestinari *5*
-