-
Na E3 bude při příležitosti prezentace hry Dead Island vidět aktuální podoba tohoto titulu.
A ony jsou někdy prezentovány na veletrzích podoby neaktuální? -
Pro Jakuba ohledne Project Cars:
Jo mas pravdu PC vyslo driv nez melo a hromadu veci a bugu museli vyresit updatama.
Nicmene hra vysla krasne optimalizovana a v singlu nemela jedine problem (kupoval sem 3 dny po vydani) problem byl v multaku a to hlavne v boxech, ten vyresili asi za 14 dni. Hre chybelo par veci a trate nebyli uplne dodelany, ted priidali hromadu novech objektu na vsech tratich a vypada to skvele.
Hru sem si koupil proto ze se me to zkratka vyplati, ted pres dveste hodin a bavi me vic a vic.
Nejvetsi update ketre vysel mel dva GB a hru nerozbil, to jenom srovnani se Zaklinacem a slavnym 15 gigovym rozbijecim patchem. -
-
Tobě ten Zaklínač prostě nedá spát. Normálně hraju datáč a vůbec to enní zabugované tak co tu furt meleš proboha.
-
-
-
Assassin's Creed Unity 60FPS ULTRA FXAA 1080p...
https://www.youtube.com/watch?v=lAajDNUj4v0
Sestava toho hráče: GTX 780 & i74770k@4.4ghz -
-
Já vidím uplně stejnou grafiku jako u AC4. Slušný, ale žádný zázrak. A FXAA je hnůj, proč to zapíná proboha.
-
-
Třeba tam jiné AA není. Nevím co tam je na výběr.
-
-
Jn, no port z konzole ještě že tam nějaké AA vůbec je. *3*
-
-
-
Vzdálenější objekty jsou vážně hodně ošklivé....
-
-
Jn, ta grafika je celkem ok, ale na LODu budou muset zapracovat.
-
Je tam hodně NPC a tak máš být rád, next gen :)
To, že jsou stejní a stejně debilní je jaksi jedno.. Hlavně, že tam je již fronta. Na ten dohled jsem také koukal. Opravdu hnus *11*
-
-
Proč je vozík ze senem na střeše katedrály? To už při tvorbě té hry vůbec nepřemýšlí?
Proč jsou ty animace pořád tak nepřirozené? Mám na mysli hlavně to procházení mezi lidmi v tom sále ala nůž máslem. Chápu, že ta hra je arkáda jak cyp, ale co je moc, to je moc. -
-
Ten vozík se senem na tý katedrále :D
-
-
To jsem si ani nevšiml no... holt francouzi ty sou celý takový divný. *4*
-
To bych spíš čekal v nějaké parodii na AC *1* Co je moc, to je moc. Terasa akorát pro vozík.
-
Hrozná hovadina. Nějaký frantík to tam prostě vytáhl...
-
Nepochopím, že za dobu existence téhle hry je z toho ještě nějakej šašek tak vydělanej. Na pohled (a tenhle ovzvlášť) sice divný, ale jen jasná obyčejná herní featura jako značka série, která se dát pořešit máchnutím ruky. Dokážu si představit, že kdyby to tam nebylo, tak to bude zase čůrování o tom, jak je na nervózní lejna to slejzat po každé synchronizaci zase zpátky po svých dolů.
-
-
Vydělanej tak to bych zase nepřeháněl, ale tam je to jako pěst na oko.
-
-
-
Ty artefakty to dělá jen mě nebo to blbne jemu?
-
-
Jj chyba byla u mě *9*
-
žádné nevidím. Je to 60 FPS a na to musíš mít HTML5 a snad i chrome prohlížeč. Jestli to tedy sleduješ v těch 60.
-
Nevím o čem mluvíš. *7*
-
-
To není zlý 60fps s poklesy na 42... to bych si mohl na té 770 i celkem zahrát no nemám sice 4,4ghz procák ale to by nemusel bejt až takovej kámen urazu. Nepíše na jaké detaily hraje jestli high/ultra takže takhle těžko soudit. Grafika není marná ale není to asi to jak to prezenetovali (což bylo od začátku nereálné).
game is hitting 2.9 gb vram Ultra Textures tohle je horší tak snad výjde nějaký ten neofiko patch nebo tak aby si ty užily i méně majetní, nebo mám vzít 4gb verzi ale ta je safra drahá. -
-
V názvu videa píše Ultra a na začátku ukazuje nastavení hry. Vše je na max.
-
-
Jop, takto je brý... celkem sem si nevšiml sry.
-
-
Rekl bych ze ultra detaily budou nastaveny na ultra.
https://www.youtube.com/watch?v=NvcNZmABRZE&feature=player_detailpage#t=13 -
-
Nebrec. *3*
-
-
-
-
-
-
Snad nebude vadit, když se zeptám tady...
Minimální požadavky na Mass effect Andromeda jsou procesor Intel Core i5 3570 nebo AMD FX-6350 a grafická karta GeForce GTX 660 2GB nebo Radeon 7850 2GB.
A já mám: Intel Core i5-4460 a MSI R7 260X 2GD5 OC.
Zvládne to ten můj chudáček? -
-
Nedal bych za to ruku do ohne, ale ta integrovana grafika mozna bude i lepsi nez dedikovana. Rozhodne jsem na ni z hecu zkousel BF4. V 1080p na stredni detaily to dalo kolem 40fps.
-
-
Nevím ani rozdíl mezi integrovanou a dedikovanou. *1* Ale s tou mojí bych BF4 rozjel určitě, jak říkám - BF1 i Battlefront jsem normálně taky na těch 30-40 fps hrál na střední rozslišení.
-
-
Možná myslel integrovanou a normální... 30-40fps je tak tak.
-
-
-
hrál si něco co běží na Frostbitu? třeba Battlefront (ten můžeš zkusit zadarmo), nový Battlefieldy, Dragon Age, Mirror's Edge
-
-
Poslední Battlefield to zvládlo na nižší střední nastavení s přehledem. Battlefront taky.
-
-
Jo aha sry já jsem přehlídl tu I5 ale to ti pojede ( jen možná to bude chtít zachvíly upgrade noo)
-
Tak sis odpovedel sam *3*
-
-
-
-
Mozilla
Máte někdo z vás problém s komentáři v prohlížeči Mozilla Firefox? (verze 10.0.2) -
-
Už jste slyšeli anglický rap o Mass Effect?
NE ... Mozilla je poslední dobou nepoužitelnější a nepoužitelnější . Chrome vládne všem ;)
-
-
Velká sbírka her ze série Final Fantasy k dostání na eBay za 15 000 $ (=262 000 Kč)
15 000 dolarů je trošičku přemrštěná cena, to jsem očekával trochu větší kolekci - má jediný guide book, pouhé 3 soundtracky, nemá pomalu žádné FF na PC... Vcelku zklamání za tu cenu. -
Nintendo je druhý Apple (nedivím se proč u SM: Run zkřížili cesty )Tam kde by konkurence tvrdě narazila , fanoušci kupují a kupují :D... Taky zdařile boří pravidla úspěšného obchodníka jako nakouslé jablko . A já jsem jenom rád . Díky všem těm Máriům a Zeldám možná vznikne i další Metroid pro mne a emulátor ;) .
-
-
Nový Metroid vznikne jen stěží. Nintendo se soustředí na japonský trh, kde Metroid není moc populární. A trapné pokusy Nintenda jako Zero Suit a Other M, značce moc nepomohly.
Nejblíže ke klasickému Metroidovi máš AM2R nebo Axiom Verge.
-
-
Nějaké ty šachy, jestli to někdo hrajete :)
https://steamcompanion.com/gifts/eo9l/fritz-for-fun-13/ -
south park trailer
http://www.stickoftruth.com -
Hideo Kojima představil Metal Gear Collection 2014 - bohužel jde o kolekci oblečení, nikoliv kompilaci her.
to me teda nasral