-
wowko
hoj davam tady kod na battlechestu wowka, dostal jsem to k filmu a do dneska sem pro to nevymyslel vyuziti. Kod plati do dneska :)
VEN8C9-MVJD-PR9DED-ENRK-Z4CDHC
uplatnit na warcraft.com/movie -
UbiSoft: Assassin's Creed 5 by se mohlo odehrávat ve feudálním Japonsku
Že by po nudných Benátkách, Římě, či Istanbulu konečně nějaká zajímavá lokace? To by mě pak možná další A$$a$$in začal i zajímat. -
Fyzika ve hře Project CARS je přepočítávána 600krát za sekundu, to zda jste udělali pohyb prstem pak kontroluje během jedné sekundy 250krát.
Aha, takže multidotyk a šmatlání prstem po dotekových obrazovkách - ready ? -
Black Ops 2
A je to tu :) http://ps3.ign.com/articles/122/1223929p1.html?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social -
V Ghaně pracují na filmu na motivy Devil May Cry. Jeho trailer patří k jednomu z nejšílenějších...
Epický... -
Mladý designer představil svůj koncept náramkového ovladače k PS4.
To je parádička, mít ps4 tak si k němu takovouhle hračku koupím. Tak mě ale napadá že by to chtělo i na druhou ruku, plus nějakej senzor na hlavu co by sledoval vaše naklánění. Představte si pak nějakou fps, melee mlátičku kde by jste musely sami odrážet nepřátelské rány a uhýbat útokům.
Třeba nějakou Elder Scrolls hru ale dalo by se to použít i v ac nebo batmením bojovém systému (lehkým nakláněním hlavy by jste chodily) Teoreticky by se s tím dal zvětšit nebo úplně odstranit limit počtu nepřátel, co na vás naráz útočí. Nebyly by už žádné předepsané pohyby a vaše postava by opravdu dělala co po ní chcete...
Docela nechápu že to ještě nikoho nenapadlo, místo toho musíte držet dvě dilda se svítíci an*lní koulí. Určitě je to vibrační že jo? -
-
Nenapadlo? To jako vážně? *8* Snaha v podstatě o "přenesení těla" do her, apod. byla snad už v době ledové. 90. léta VR s jakýmsi snímačem už nevím od koho, project Federer, track ir nebo jak se to jmenuje čelenka .. nebo za pomocí webky.
-
Mladý designer představil svůj koncept náramkového ovladače k PS4.
jn prijdu z prace domu a misto abych sednul k PC budu xy hodin saskovat u TV a zkouset hrat si na ninju:/:D -
Určitě napadlo, ale zkus si to udělat... Stejně si mysllím že nějaké takovéhlé prototypy jsou, ale ne uplně funkční.
-
-
Takovej Thief, by byl se senzory na oblečení v oblasti kloubů a dvěma náramky geniální zaležitost...
-
-
-
Gta V odlozene
Vydanie GTA V odlozene na 24.3. , oficialne pc poziadavky http://www.rockstargames.com/newswire/article/52374/gtav-pc-new-release-date-first-screens-and-system-specs -
-
"No, tak si to zahrajeme koncem ledna! - PC Master race douchebag *2014"
-
-
Pff, z cele serie maji fakt povede snad jen VC a SA a delaji z toho buh vi co. Jako ze se jich mame doprosovat nebo co. Vic se tesim na novy SR...
-
-
Myslíš standalone dlc no na něj sem také zvědavý není nad to občas úplně vypnout a nechat se unášet satanským humorem přímo z pekla. *5* *16*
-
-
No popravde SR neni az o tolik vic ujety nez to GTA. Jasne, nektery vedlejsi mise musel navrhovat fetak. Ale jestli se budes zabyvat ciste jen hlavni linkou tak je to dost obdobne.
-
-
No rozhodně po postalu a jiných... ( které mne zrocna nenapadají) je to trochu ujetější GTA se zaměřilo více na realitu. Sr je čistá satira mnohdy přehnaná ale já s tímhle problém rozhodně nemám. No hele, docela jo no.
-
-
-
-
"I'm still butthurt that is coming out on PC at all! - Console peasant *2015"
-
"up to 4K resolution and support for up to triple monitor configurations, as well as NVidia 3D Vision for up to triple monitor setups." eat this! (dělám si srandu samozřejmě). aspoň naznačili, kdy budou Heists, pokud je taky znova neodloží. do té doby snad stihnu platinu na PS3
-
-
-
V brké době se dozvíme nové informace o rebootu herní série Mechwarrior.
No konečně. -
Videa: Krátké záběry z PS3 a PS4 verze hry Watch Dogs.
To vypadá strašně, ten cukající gamepadový pohyb a celkově ta konzoloidní grafika, fuj. Sorry, nechci heteovat, ale musím. Pevně doufám, že PC verze bude vypadat o dost líp, než tohle. -
-
Konzoloidní grafika je dost širokej pojem, nechceš to rozvést? *3*
-
-
konzoloidná grafika = nízke rozlíšenie, slabý/žiadny antialiasing, lock na 30 FPS, nemožnosť vypnúť hnusné efekty ala depth of field, nemožnosť vylepšiť grafiku cez SW od GK, nemožnosť vylepšiť grafiku pomocou texture packov, ENB a podobne...
-
-
Ale hrát to jde ne? A o to jde ne? nebo ne? ufff.
-
-
Jezdit ve škodovce taky jde, ale proč se nesvézt v bmw, když můžu ... výkon, ovladatelnost, pocit z toho je o dost lepší, no ne? :)
-
-
Ty jsi hodně natvrdlý.
Já se ale bavím o autě jako takovém (BMW byl příklad, dosaď si tam třeba Aston Martin), ne o tom, kdo v tom jezdí, Běž to říct těm normálním lidem, kteří si Bmw koupili, že jsou idioti. -
Sorry, ale u her mi jde o hratelnost jako takovou, příběh, postavy a celkovou atmosféru. To jestli to má textury v takovým nebo makovým rozlišení mi je u zádele. Hra může být sebekrásnější (Crysis 3), ale nedá mi takový emoce a zážitek jako například první série The Walking Dead od Telltale.
-
V BMW jezdí arogantní kreténí, kteří si myslí že silný auto z nich děla Laudu (nedělá, většinou nejhorší řidiči) a nebo socky v 15 let starejch rakvích
-
-
-
-
-
Konzoloidní grafika *1* To je zase lidská tupost ve dvou slovech...
Nebo co si pod tim představuješ chlapče? PS4 verze vypadá stejně jako PC verze (přes den vypadá PC o chlup lépe), mě by ale zajímalo čim se odlišuje konzoloidní grafika od pc grafiky... Ubisoft má jeden team kterej si děla svuj vlastní engine na konzole? -
-
"mě by ale zajímalo čim se odlišuje konzoloidní grafika od pc grafiky..."
Má mnoho let stejné zdrojů a tedy rychle zastará. *3* -
Na PC to vypadá o kus lépe. Můj monitor je dražší, než celá tvoje PS4. Kvalita obrazu jako taková, Antialiasing, větší hloubka ostrosti a dalších x věcí co na konzoli nenajdeš. Upozorňuju, že mám možnost přímého srovnání s PS4 na kvalitní plazmě a když jsme ze srandy zkoušeli AC4, rozdíl byl dost velký.
-
-
Sakra, zase jeden z těch, co si myslí, že když je on/jeho rodiče bohatý, tak sežral všechnu moudrost videoherního průmyslu *1* Jinak WD vypadá dobře, jsem zvědavej na recenze ;)
-
-
Bohatý *1* To jsou většinou lidi ze střední vrstvy co nic jinýho než pár dražších věcí nemaj, proto s tim tak machrujou *2*
-
-
Taky pravda *1*
-
-
-
-
-