-
Octodad - Dadliest Catch
Ta hra mi padla do oka hned od začátku, když jsem ji tu poprvé na games viděl jako její recenzi. Ale až teď jsem si ji zkusil i já.
A je to luxusní hra, i když jednohubka... délka hry je velice krátká. Dohrál jsem to za 2 dny, ale stálo to za to dát do toho čas.
Hra je založena na katastrofálním ovládání, kde ovládáte chodící oliheň, která nemá kosti a většinu života tráví na souši. Má spoustu nepřátel, hlavně jednoho. Možná proto že tato oliheň má bouřlivý sexuální vztah se svou ženou, ze kterého vzešli už dvě děti. A to není ani v dnešní době úplně NORMAL.
Vše dokresluje výborný humor, který je tu základním kamenem celé hry.
Soundtrack je také povedený. -
-
Fakt jo?! WOW!
-
-
Dead Rising 4 bude exkluzivním titulem pro Microsoft pouze po dobu jednoho roku.
Jeéé opravdu tak moc nutná ? *7* -
Zaklínač 2 z GOG
Když jsem si koupil Zaklínače 1 a 2 z GOGu (za 150 kč, no neberte to), tak mi v mailu od nich přišlo vyúčtování a pod ním byl jakýsi kód na Zaklínače 2 na GOG. Jelikož už jeden mám, můžu ten druhý kód někomu dát a on si hru bezproblémů aktivuje a stáhne? -
-
Zaklínač 2 je jeden z mích herních restů, takže pokud by jsi byl tak hodný a kód šel aktivovat jak píšeš, prosil bych o poslání na email Jelly1525@gmail.com. Díky moc *3*
-
jestli je to kód do GOGu, tak jo - někomu ho pošleš, on se přihlásí ke svýmu GOG účtu, zadá si https://secure.gog.com/redeem a tam ten kód napíše, čímž se mu hra aktivuje
-
-
Offworld Trading Company
Hraje tuhle hru někdo? Na GMG je to s 50% slevou, tak uvažuji o koupi. Má to nějakou znovuhratelnost, nebo to po pár partiích přestane bavit? A hraje to ještě v mulťáku někdo, nebo jsou servery prázdný? -
-
Jaromír Mowald a Vojta Dřevíkovský o tom jednu dobu neustále básnili.
-
Offworld Trading Company Review - Worth a Buy?
https://www.youtube.com/watch?v=RNOShglYak4
-
-
Příští měsíc pravděpodobně obdržíte kromě dárků od Ježíška i jeden od THQ - konkrétně...
ProofOfPrepurchaseOnly
Obdržíme, ale řekl bych, že jen když si předobjednáme Metro: Last Light *1* -
Bleskař
Že ti psaní bleskovek moc nejde je známo, ale co jsi teď předvedl to je síla. To je málem na veřejnou omluvu člověče (vtip). J
Pod tou IP kterou vidíš sem chodí 4 různí lidé z práce, já jediný jsem registrovaný. Párkrát na mě už ani nevím co to bylo zareagovali aniž bych to tušil (jsou na jiném patře, 2 sedí naproti sobě), řekli mi to až později a ty si z toho vyvodíš, že jsem mluvil sám na sebe a kradu nicky, ty jsi se zbláznil ne? Já, který jsem v životě nikomu žádný nick neukradl.
Pane Cestr, není jen černá a bílá, chápu že člověk, který je schopný napsat 10x měsíčně nějakou chybu v bleskovkách nebude v něčem jako je IT moc sběhlý (bez urážky), ale občas to chce trošku zapřemýšlet, než někoho veřejně osočím jako jsi to udělal. Kdybych chtěl, napíšu ti tady pod stovkou různých IP a nepoznáš to, ale proč bych to proboha dělal.
Akorát jsi tu rozvířil legendy o multinicích a nahrál tu tak některým, kteří z toho budou žít další rok, styď se.... -
-
Já, mé druhé já a Irena.
-
-
Parádní film ! Díky za připomenutí !
*4*
-
-
No jestli to je posouzeno jenom podle IP tak se obavam ze muzu brzo dostat ban taky protoze buhvi kolik lidi z ty moji kolbenky chodi sem a forum a pisou pod stejnou IP :D
-
Z práce? Takže tě vyrazit ze dvou důvodů: 1. schyzofrenie jako závažná nemoc, 2. v pracovní době chodíš na zábavné portály.
-
-
Solidne komunisticky mysleni...
-
-
"v pracovní době chodíš na zábavné portály." *15*
Ne každý dělá práci kde skutečně maká celou dobu. Zejména v IT jako podpora sedí v kanclu kde má možnost dělat i jiné věci, však se to děje skoro všude. U kancelářských profesí.
To není problém, když to nevadí tam kde maká. -
-
On a IT? Jo a 4 IT si neošéfují to, že mají stejnou IP:-D
-
-
Ty si teda znalec. To maj mit pro kazdy PC verejny ip? Radsi uz nic nepis, kdyz tomu nerozumis.
-
zeby treba NAT? Ja z firemni site taky nemuzu jako prihlaseny do diskusi, protoze je IP vecne zabanovana... ale stejne by me zajimalo kdo od nas to je :)
-
Netuším co dělá, zda je doma na podpoře a debatuje sám ze sebou anebo ne :). Jen jsem chtěl říci, že jestliže maká, tak v hodně zaměstnání máš mnoho času na čumění na web *4*
-
-
-
-
.... a taky pohádkář.
-
-
"Pokud z torrentu stáhnete Zaklínače 2, čekejte za pár dní dopis s oznámením o pokutě"...
Tak toto je dobrá chujovina :D vysvětlí mi někdo jak by na to mohli přijít? např. já jsem schovaný za NATem a 4mi routery... a mimoto, pokud je člověk inteligentní, stahuje přes CZshare nebo Rapidu. A pokud je mi známo samotné stahování ilegální neni. Sdílení a poskytování je protizákonné jelikož při tom i sdílíte? nemam pravdu? -
-
Pokud stahujes pres torrent, tak zaroven i odesilas - a je jedno ze to muze byt i zanedbatelne mnozstvi.
-
-
"Pokud z torrentu stáhnete Zaklínače 2, čekejte za pár dní dopis s oznámením o pokutě"...
vypadlo mi slovíčko že stahování přes torrenty je trestatelné. Proto je tu czshare, rapid, uloz.to atd... mimoto nevim zda se budou pídit po 2 000 000 lidech co si to stáhnout. To je podle mě jen výhružka pro děti co stahujou a bojej se že jim seberou počítač od rodičů. -
-
Tady jde právě o to, že stahování softwaru ilegální je. Jinak je tomu u uměleckého díla ve formě hudby či filmu. U her se to bere jako krádež majetku. Tudíž, ať z rapidu, nebo czshare NEBO torrentu je to ilegální - pokud to nemáš zaplacené. Například samozřejmě stahování ze Steamu je v pořádku. Doufám, že tu nikdo neslovíčkaří :). -
-
Ale pozor, pokud to půjde ke správnímu řízení v ČR, identifikaci zákazníka může nařídit Vašemu providerovi i sám soudce a tam je zřejmé, že bude záležet na Vašem providerovi jak se k tomu postaví. Rozhodně nečekejte, že Vás bude chránit, na druhou stranu nikdo providera nemůže nutit aby vynakládal nepřiměřené prostředky na zjištění Vaší totožnosti (tedy mimo Francie *1* ). Čili provider může buď identifikovat, nebo místopřísežně prohlásit, že identifikovat jednoznačně nedokáže. Pokud by odmítl, bude mít problémy on sám. Samozřejmě po identifikaci přichází standardní kolečko, domovní prohlídka, zabavení PC, disků, médií. Znalecké posudky na obsah zde nalezený, pokud něco najdou dá státní zástupce echo právním zastoupení poškozených firem v ČR a ti mají možnost se přihlásit do řízení o náhradu škody. Čili jako sranda to není protože kvůli jednomu zaklínači můžete mít mnohonásobně větší průšvih, ale to gró je v tom, že stahování nelegální prostě není.
-
Pokud z torrentu stáhnete Zaklínače 2, čekejte za pár dní dopis s oznámením o pokutě
Stahování software ilegální není a ani být nemůže. Zásah do autorského práva je pouze pokud software nelegálně sdílíte, používáte bez platné licence, překonáváte protikopírovací ochrany nebo uchováváte nelegální kopie takového software (ať už pro vlastní potřebu nebo pro jiné účely). Čili pokud stáhnete z rapidshare nelegální software a někdo ho najde při zkoumání PC na Vašem disku, máte problém, nicméně pokud u Vás nalezeno nic nebude, jste z obliga i kdyby Vám dokázali, že jste něco stáhnul. Naopak pokud stáhnete z Torrentu nelegální software, je situace co se týká nelegální rozmnoženiny podobná, jenže jste se zároveň dopustili i zásahu do autorského práva sdílením různých částí programu po celou dobu stahování. Proto nebudete posílán k soudu za stažení, ale za sdílení. Co se týká reálného rizika, za nahlášený torrent hrozí v ČR například odstřižení adsl od O2. Pokuta od CD Projektu Vám v ČR nehrozí, ta výhružka je směrována tuším pro stahovače z UK, kde je za internetovou linku zodpovědný její plátce a zřejmě i provider má povinnost identifikovat zákazníka.
-
-
-
-
No taky jsem z toho docela uchcával. *1* Hlavně by mě zajímalo, jestli si tohle vůbec může CD Projekt dovolit, sem myslel, že něco takového můžou dělat jen nějaké státní instituce nebo tak, cožpak je CD Projekt nějaká herní policie? Vzpomněl jsem si na Kalouska, když rozesílal faktury na zaplacení státního dluhu. *1*
-
-
Během prvních 48 hodin se v Anglii prodalo 150 tisíc konzolí Xbox One.
Zdá se mi to na Anglii docela málo, asi omezenej počet konzolí... -
Underworld Ascendant vybral 860,356
https://www.kickstarter.com/projects/othersidegames/underworld-ascendant/description
Tedy nic extra. Hodně věcí tam bude chybět podle toho na co se nevybralo...Navíc jak jsem mohli vidět, borci z ks mají často problém i když vyberou o něco více... -
-
Hra mě nezajímá a tudíž jsem KS prakticky nesledoval, ale tak třeba můžou mít dalšího investora či přímo do toho vkládají i nějaký svoje prachy. Sedí u toho zkušení lidi, takže já bych jim věřil, že to dotáhnou.
Navíc, nejsou Peter Molyneux či hůř Tim Schaffer, kterej nedokáže vyjít s nějakejma 2,5 mega dolarů na "pitomou" advenuru, kterou rozdělil na dvě poloviny a ta druhá se ještě dotovala z prodejů první části...
-
-
Pokud někdo nezná a hraje, tak za sebe můžu vřele doporučit
http://www.pcgamer.com/2014/09/07/mod-of-the-week-legendary-cities-for-skyrim/ -
-
uz vanilla je vzhladom na standardy tes prehustena
-