Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdarma

Bordenlands 2 na steamu zdarma.
    Tak stahujte šmoulové.
    • Inquisitor
      To už by steam zkolaboval :)
    • Sorry,
      omluva všem za dezinformaci.
    • Miserius
      Na vikend no, fakt super kauf
  • Cosi

Japonci musí být šílení...

*7* --- *8* --- *1* --- *1* --- *7*
  • Intel

Cau cetl jsem clánek od intelu, ale jelikžo nejsou možné komentáře chtel jsme se zeptat tady.
    Už dlouho uvažuju o vylepsení PC a jediny co mi schází je prave lepsi procesor (mám 2.4), ale ty jsou silene drahý (aspon pro mě) .
    Budou se s novýma intelama zlevnovat ty starší ?
    • GlaDOS
      Intel moc nezlevňuje. Proč třeba nejdeš do AMD? Kolem jejich procesorů je jakýsi opar opovržení, který ale vytváří ti, co je vůbec nevlastní. Sám mám FX-6300 a nestalo se mi, že bych jím byl někdy limitován. Jelikož konozole také půjdou cestou více jader, řekl bych, že s ním vydržím docela dlouho. Stál mě 3200 Kč a teď je myslím ještě levnější.
      • u AMD byl problém se staršími Athlony XP, které byly skutečně otřesné a hlášku Uniprocessor Free, při níž se sekl celý komp na restart znal tehdy každý druhý. Tehdy si bohužel AMD vydobylo pověst špatného výrobce a lidé se nahrnuli k Intelu.

Dnes? Dnes bych se procesoru AMD nebál vůbec, naopak mě štvou drivery u jejich grafik.
    • pouze nepatrně. Intel nemá proč zlevňovat.
  • Microsoft oznámilo DirectX 11.2 pro Windows 8.1 a Xbox One.

Yeah bitch...začínám mít dobrý pocit z Xbox One. Všichni si stěžujou jak je konzole dražší a méňě výkonná , ale Microsoft nejsou samí idioti a myslím , že předpokládají budoucí využití cloudu a výpomoc directx 11.2 ! Plus injekce do serverů v hodnotě 800 mil dollarů dokazuje , že to s tím myslí vážně.
    BTW: nejsem xbox one ani PS4 fanoušek. Tak se podle toho vyjadřujte. Děkuji
  • Fyzické kopie si hry Star Wars Battlefront si (procentuálně) jednotlivé platformy rozdělily následovně: 59% PS4, 39% Xbox One, 2% PC.

a když to neni na steamu tak to nebude mít PC ani nefyzicky moc
    • Lukass
      Vsak kdo by to na PC hral, tam je podobnech her tuny a kvalitenjsich, A kvuli grafice za to fakt pres 2000 nedam *6*
      • fanboy Star wars, jako je to EA tak je to generická hra
        • Lukass
          Dneska sem cetl recenzi na konkurenci a tam se shodli ze hra je pro casual hrace. Prvky osekany az na kost, a i tak hraci nejsou schopni spolupracovat v modech kde je to potreba, je to hra pro konzole a tak se tam logicky co nejvic prodava. Uplne vidim ty lidi co to hrajou :-).
          Mody sou celkem dobry a hra neni uplne odpad, ale ta cena to zabiji. Na PC je tak 5 lepsich FreeToPlay on line her nez je tohle, za 300 a s poradnym obsahem bych to vzal, ale takhle fakt ne.
          • Hry na PC by měly být průměrně do 40 euro a ty nejlepší pecky za 50 (mluvím jako o Ačkových hrách, ne indii a ceny beru podle steamu)
            • Maxi tak jestli chceš tak za každých 10 hodin hramí můžeš poslat peníze na Games.cz
            • ja myslím že by to melo byt podle herní doby, neni fer aby nekdo kdo odehraje stovky hodin v multiplayeru, za to zaplatil jen 60 eček. v multiplayerovkach mel by sis kupovat herní dobu podobne jako ve wowku. ty romanticke doby že hraní je zadarmo jsou už pryč
  • Draken69CZ

Hra pro děcka

Nějaká jednoduchá hopsačka/chodička něco jako LEGO hry nejlépe ve 2D, nějaký typ?

/doplním jen že předškolní věk

//Všem dík za rozumné rady
    • Jack1947
      Pěkně by se měl učit od mala, tedy jako jsme jeli mi většina počínaje DOMMem konče něčím méně hc atp... pchfe jinak si může zahrát i třeba ty Wacky racers s tebou na odlehčenou. At se novými hrami zkazí sám za pár let a ne hned ted rovnou... *7*
    • Ronox
      Já bych se toho Raymana a klidně i Oriho nebál. Sám jsem právě začínal ve školce na NESu na Super Mariovi. Tím, že se v těch hrách nemění rozložení nepřátel, tak se prostě bude učit ten vzorec, stejně jako já jsem se ho učil v Mariovi. Třeba Contra a Super Contra je taky boží. Nedávno jsem si to znovu dával na emulátoru a nechápal jsem, jak jsem to mohl jako špunt dohrát ráno, než mě šla máti hodit do školky. Teď jsem se u toho vztekal a chtěl rozmlátit ovladač *1*
    • chjo

Projeď si Steam tituly se značkou „Family Friendly“ Rayman jistě též zabaví, ale obtížnost by mohla překvapit. Vizuálně je zajímavá skákačka MAX, ale nehrál jsem. Botanicula od Amanity je taky příjemnej a nenáročnej kousek. Za éčko tam jsou Wormíci. Ducktalest najdeš ve slevě též. Splatters a podobný casualky taky jistě zabaví.Castle of illusion je sice 3D, ale nic náročného a s Mickey Mousem v hlavní roli. A tuším, že disneyvky celkově na steamu jsou k nalezení. Ty starší kousky, si pamatuji ještě já z mládí, ale děcko by zaujmout mohly i dnes.
    • Veskoslav
      Něco, co znám nebo vyzkoušeno na pokusných králících v rodině:
      Krtek a jeho veliké dobrodružství, Rayman M a Rayman 3: Hoodlum Havoc (není to tak těžké jako Origin/Legends), Spore, Botanicula, Hledá se Nemo, Jazz Jackrabbit, Harry Potter hry, Kung Fu Panda, The Neverhood.
    • witcher 3, fallout 4
    • Chim
      Co takhle se jít projít ven, do lesa, do zoo...
      • Draken69CZ
        jo 16h s ním budu lítat venku jasný *15*
        • Chim
          Tak když myslíš, že ho utaháš rychleji, když ho posadíš k PC, tak si to klidně mysli dál *1*
          • Draken69CZ
            Chápu, nechápeš neřeš.
            • zamkni ho do skrine, pokud ješte neumí mluvit
            • Pethulla
              Máš malou návštěvu, co? Já to u synovce řeším tak, že mu pustím metro nebo vláčky. Taky ho baví Botanicula, Mrazík nebo Incredible Machine. Problém je, že žádná z nich není hopsačka. Na druhou stranu, když jsem mu nějakou ukázal, tak ho to nudilo (a sám to stejně hrát nebude umět).
    • Vogon
      Rayman, jeden z těch nových je myslím dokonce i pro dva hráče. Jinak pokud může být tower defense tak dopručuji Plants vs. Zombies. Pokud adventura tak Machinarium. Jinak Journey a Ico(To už asi pro ty trochu starší) by možná taky fungovala. Pokud by něco logického nevadilo tak World of Goo. Littlebigplanet je dobrá hopsačka. Jinak pokud už je to starší dítě, tak si s ním zahrej Brothers: Tale of Two sons. Jiank ještě je dobrá hra Vlak z roku 93.
      • Vogon
        Dobrá, nevěděl jsem že nový Rayman je těžký, ještě jsem ho nehrál. Ale není tam náhodou, když hrajete ve dvou, ta možnost že když jeden zemře tak druhý pokračuje? Jinak nemyslete si, že když je něco těžkého, tak že to dítě nezvládne, ve své době jsem hrál Castlevania Chronicles, kterou dodnes považuji za jednu z nejtěžších plošinovek, a projel to, a teď už nemám šanci.

Jinak ještě jsem si vzpomněl na Child of Light, kde může druhý hráč hrát roli pomocníka, který oslňuje příšery.
        • Draken69CZ
          Potřebuji něco bez pomoci abych měl klid a taky dnešní děti s tou trpělivostí jsou na štíru.
          • Vogon
            Pokud má rád auta, tak vyzkoušej Nitronic Rush. Navíc je to pěkně barevné.
            • Draken69CZ
              Je trochu přeježděnej jednu dobu nehrál nic jiného než FORZu a už ho to moc nebaví, ale vyzkouším dík.
          • VaZqeZ_EU
            http://spidla.cz/archiv/kategorie/1/
            http://spidla.cz/archiv/kategorie/3/
      • Inquisitor
        Rayman není úplně jednoduchá skákačka pro děti.
        • ucho
          ten na mobily jo
          • Veskoslav
            Tak to je pro cvičené opice.
      • Veskoslav
        No po stránce náročnosti, tak nový Rayman Legends/Origin, pro děcka moc není.
        • Ale prdlajs... Děcka jsou na takovýhle věci celkem chápavý, horší by asi bylo nějaký komplexní rpg, kde musíš i přemýšlet, ale rayman je řekl bych v pohodě.
          • Veskoslav
            Tak to bych rozhodně netvrdil. Nový Raymen patří mezí nejtěžší hopsačky a rozhodně to není nějaká lehká hra, právě naopak.
    • Inquisitor
      Broforce :D
  • Za jaké podstavy hrajete v Pillars of eternity?
    Osobně za barbara. Max síla více dex a int. Velice silná postava. Navíc jsem si dal rasu moon godlike. Asi nejlepší rasa na blízko. 3x za boj regeruje endurance a ta je zde hlavní.
    • Thorar
      Dohral jsem to s aumaua paladinem a zacal hrat znova s elfi rangerkou. Paladin nebyl spatnej, vyvazeny tank/dps, malokdy jsem sel k zemi.
    • Že , bych si to dal zase za barda-bylinkáře jako v Oblivionu a pak se nepřestal proklínat ?
    • Chim
      Wild Orlan - Cipher. Chtěl jsem si vyzkoušet hraní za něco méně obvyklého.
    • Morraw
      Hlavní postava je Fighter, ale naplno využívám ostatní úžasné společníky. Chanter a Cipher jsou nová a zábavná povolání.
  • Level 5 pracuje na kreslené 3DS hře Yo-kai Watch, jenž se vzdáleně podobá Pokemonům.

Tohle bolí...
    Level 5 NEPRACUJE na Yo-Kai Watch... pouze dodělává překlad! Youkai Watch je v Japonsku obrovským hitem, už tam dokonce před tuším vyšel taktéž úspěšný druhý díl. Teď se jen konečně dostane tato hra na západ.. *5*
  • MickeyMutant

Varování by se mohlo v brzké době objevit u her, pokud projde návrh zákona amerických republikánů.

Pepa Bača a Franta Vlk vydali prohlášení. V případě ovcí sice stále přetrvávají odlišné názory, ale oba našli společný pohled, týkající se nedostatečného štítkování videoherních krabic.
  • Jakých remaků a opětovných vydání her od firmy SEGA se dočkáme? Volba leží především na hlasu fanoušků.

To Sega nemá skutečně nic víc originálnějšího než to o čem v diskuzi i článku mluví ?
    Za mne Valkyria Chronicles ..... :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit