Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nvidia dává ke kartám GeForce hru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain zdarma, platí do 1. září. Když viděli, co WB provedlo s Batmanem, tak se z vlastní vůle rozhodli dát hráčům satisfakci a podpořit tak samozřejmě své prodeje, což evidentně velmi potřebují.
    • Thorleif_cz
      Zatím jsem teda nepochytil, že by se to týkalo zpětně těch, co si už koupili grafiku s bundlovaným Batmanem.
  • BoB.2

ČEŠTINA do Batman: Arkham City

Pravě byla dokončena ČEŠTINA na Batman: Arkham City tet už se čeká jen na zveřejnění (překlad trval skoro 8měsíců) jinak díky překladateli Zhiliannovi.
    • Miserius
      Tedy, klobouk dolu a preju to anglicky nemluvicim lidem, ale prijde mi to v dnesni dobe opravdu prezitek... Takle se nenaucis ani ty zaklady, kdyz i Batmana musis hrat cesky... Ja ted umim plynule perfektne anglicky a to vse diky hram, filmum a trosku ty skoly (mam i FCE certifikat a to vse jen diky hram a filmum)... Si vzpominam jaka to byla "sranda" nevedet co znamena jake vylepseni napr v age of empires *14*
      • BoB.2
        Základy umím ale tohle si prostě vychutnám komplet v češtině čekal jsem na to hodně dlouho *4*
  • WiiU verze Watch Dogs bude vizuálně vypadat spíše jako současný než next-gen titul.

Nemuzu si pomoct ale ty animace u Watch Dogs vypadaji v porovnani s GTA opravdu mizerne...
  • frag.ment

PC, PS3 a X360 verze hry Syndicate vyjde 12.2.2012.

Tak to datum se mi nějak nepozdává a tuším ve vzduchu nějaký odklad. I když pokud to bude sr.ajda, tak to třeba stihnou uplácat
  • Prohlédněte si boxart Deus Ex: Human Revolution.

Popravdě...nic moc, nějak extra se mně nelíbí.
  • vg

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3087905/Navigating-virtual-worlds-reduce-grey-matter-make-prone-mental-illness.html
  • Batman: Arkham Origins bude místo Games for Windows Live používat Steamworks.

To patrně souvisí s "Games for Windows LIVE Closing July 2014?".

Sorry za URL zkracovač, místní dememtní linkotvůrný skript pořád není schopen přelouskat čárku.
    • michelangelo
      Vi se, jestli bude nejak osetreny i Dark Souls MP, az bude Games for Windows DEAD?
      • Nikde jsem k tomu nic nenašel. Spíš by mě zajímalo, co jak dopadnou hry používající GFWL jako DRM. (R* hry, Capcom hry, samozřejmě MS hry...)
  • Přejmenujte bleskovky na "Rozdávání klíčů". Jste sice hodný, že je tu rozdáváte a děláte ze sebe Ježíšky, ale pak nefňukejte když vám jakákoliv socka, co to tu F5kuje a vyžírá ani nepoděkuje. -_-
    • Kdo fňuká? My dávno víme, že u některých jedinců vděk nemůžeme očekávat.
    • Inquisitor
      Jo nevděk vládne světem :)
  • Battlefield 3 prý vypadají na konzolích stejně dobře, jako na PC. DICE se nám to brzy chystá...

To jsem zvědavej docela.. rozhodne to, zda si hru pořídím nebo ne.
    • Verim,ze na konzolich to bude vypadat dobre.Ale stejne?Tomu neverim,proste jen PR kecy....
      • jako mě by ani tak nevadilo, kdyby to vypadalo o něco hůř. nějaký stíny a pod mě nevadí. Já spiš mám strach z toho, že to ořežou tolik, že ten nový engine ztratí svoje přednosti a bude to stejný jak předchozí díl.
        • Uvidime no,myslim si,ze to bude vypadat o neco lip jako BC2 na konzolich.Uz jen na zaklade faktu,ze konzole maji dx9 nativni gpu ,je celkem logicke,ze pc verze,ktera je od zakladu navrzena na dx 11 ,bude proste vypadat lepe.
          Na druhou stranu,cstecne si usetri vykon diky polovicnimu poctu hracu a tedy predpokladam i mensi mapy a diky tomu take nejaky ten vykon usetri,ktery muzou vyuzit na vizual.
        • Ataker

Battlefield 3 prý vypadají na konzolích stejně dobře, jako na PC. DICE se nám to brzy chystá...

souhlas... pokud to dopadne, jak píšeš :( tak mně zbude jedině šetřit na solidní PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit