Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Deadlight

Asi jedna z nejhezčích a nejlepších plošinovek, co jsem kdy hrál. Škoda, že není delší.
    • Mě moc nenadchla, čekal jsem víc. Takové nemastné, neslané.
    • Inquisitor
      Jo není špatná, jenom občas dost frustrující pasáže, kdy s tim člověk sekne.
      • Veskoslav
        Zrovna teď mě zlobí ovládání střelby na Xbox ovladači...
    • Zrovna včera odehráno a az na problémy s ovládáním na plotech a ne zrovna kdovijakym příběhem, jsem byl spokojen.
      Tedka hrají Batmaní skakcku, tak jsem zvedav, jak dopadne toto.
    • Az na to frustrujici (nefunkcni) ovladani pri prelezani plotu - zvlast u casti kde musi clovek neco rychle probehnout, uplne dementni sewer level a to ze to neni jedna z nejlepsich a nehezcich polosinovek mas uplnou pravdu.
      • Poraď nějaký dobrý plošinovky *4* Rád bych si nějakou zahrál, ale znám jenom starší. (SuperMario, Jackrabbit , Sonic atd. )
        • Nesmí se zapomenout na nejlepší, nejnávykovější a nejvícepohlcující plošinovku, jaká kdy byla vytvořena: Super Meat Boy
        • victor
          Nejhezčí plošinovky jsou jednoznačně Trine a Trine 2 ....;)
        • Urcite Limbo a Braid. Trine prej taky neni uplne zlej. Jestli jsi nehral tak urcite Another World.
          • ok, díky oběma
            • ještě přihodím Cave Story+, jak plošinovky moc nehraju, tohle mě totálně dostalo... z klasik pak určitě vyzkoušej Another World, sérii Oddworld, unEpic (taková kombinace plošinovky a rpg, super) a třeba ještě Dust: An Elysian Tail...
        • Veskoslav
          Určitě Rayman Legends, Rayman Origin, Trine 2, Mark of the Ninja, Giana Sister: Twisted Dreams, Eats Munchies.
      • Veskoslav
        Jak nefunkční? Normálně jsem přišel, páčka nahoru+A a přelezl mi hned. Nejhorší jsou překážky ve vodě, ale to stačí opět zmáčknout A těsně před překážkou a zdrhneš jim.
        • No ja jsem to hral kratce po vydani a je mozny ze to uz opravili ale zdaleka jsem nebyl jediny kdo si na to stezoval. Dodelat ten level s vrtulnikem bylo o rozflakani ovladace o zed.

A sewer level me proste nebavil.

Byla to jedna z tech her co jsem dohral a po delsi dobe ve mne zbyla jen pachut na jazyku, vzpominka na nudnej sewer level a hloupy ovladani. Nic vic. Takovej limbo nebo braid ve mne ve velmi dobrem zustali doted.

BTW. jdi do haje naklikavaci lajkysku...
          • sewer level dementní, zaseknul jsem se tam na tý pasáži, jak sjíždíš dolů, jsou tam bodce a hned za nima ty kleště, to prostě nejde nijak...
      • Lukyz
        Tak to bude asi rukama, protože já jsem žádný problém s ovládáním neměl a co máš proti tomu sewer levelu jsem z příspěvku nepochopil. Náhodou má hra fajn hudbu, atmosféru i hratelnost.
  • Ze studia United Front Games (nedávno zrušený True Crime: Hong Kong) bylo udajně vyhozeno 100 lidí.

Zrusenej True Crime???
    Nemelo to uz pomalu vyjit? Nebo to je nejakej jinej TC?
    • bohužel je tomu tak, více info najdeš zde :
      http://games.tiscali.cz/byznys/guitar-hero-true-crime-a-dalsi-konci-chysta-se-cod-pro-cinu-54912
  • EuroSamurai

Vyzkoušejte si tento víkend bezplatně hru Nation Red, pokud se Vám zalíbí, můžete ji zakoupit s 75% slevou.

Podobných her je na netu hafo zadarmo.
  • letadla

dobry no ještě letadla byste chtěli, jako by nestačila artilerie navíc po tom co tam dali ty příšery jako GW typ E atd.
  • WhySoSad

Boxart

Někdy před týdnem, možná dvěma jsem buď někde tady, na redditu nebo kdo ví kde, narazil na novej odkaz s minimalistickýma boxartama. Nevíte kde bych to zase našel ? Rád bych si jich pár vytisknul...
  • Gameplay záběry z rozpracované verze hry Saints Row IV, která byla vidět na letošní výstavě PAX East.

Toto video je soukromé.

Omlouváme se.
  • Módy do Skyrimu

Zdravím, po 574688 letech jsem si nainstaloval Skyrim, al echtěl bych ho úplně změnit, tak kdo má zkušenosti s dobrým módama, můžete poradit. Vizuální i gameplay. Díky všem, co mi poradí dobrej mód :-)
    • nalistuj si http://www.nexusmods.com/skyrim/ a kdyz das treba top files, tak si myslim ze si vyberes.

K tem gameplay je to dost individualni, ja mam treba rad spoustu mensich modu, ktery meni spise drobnosti, pripadne nejaky combat mod. Jinak z tech grafickych se vyplati predevsim ENB.
    • Khanemis
      Doporučuju se podívat na tenhle youtube kanál - https://www.youtube.com/user/Brodual Dělají dobré recenze samých zajímavých módů, ke kterým podávají fajn informace. Určitě si tam vybereš:)

Ono těch dobrých modů pro Skyrim je tolik, že si prostě musíš už vybírat podle svého vkusu, jakou tu hru chceš mít:)

Přeji fajn zábavu se hrou.
    • Skyrim je spatny, protoze tam jsou rovne stropy a chybi hajzliky
    • tady:
      http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/1ikhrs/the_list_of_the_best_must_have_mods_for_skyrim/
      • p.s.
        ted nevim jestli v tom seznamu je ale kompletní overhaul do skyrimu je mod skyre
    • Kozy
      Vzpomenu si jenom na Interesting NPCs a ten vážně doporučuju.
    • ještě jednou děkuju *15*
  • smejki

UbiSoft na nařízení od PEGI stáhlo jejich kontroverzní reklamu na We Dare, prý neodpovídá povaze...

Aby ne, i flaška na prvním stupni základky je vzrušivější
  • Ovečky vyplázly miliardu za tupou kopii

http://www.youtube.com/watch?v=5E82ZkHTiVU
    • Jack1947
      Uz se zde resilo... To je jen prvotni Signal, ze lide jsou spokojeni , jednodussi a daji prednost blbosti, daji sve penize a Vyvojari tim padem jim vyhovi. *9*
    • neplac ko*otko *3* *15*
      • Video: Prvních 12 minut z PS4 verze Call of Duty: Ghosts. (+video z Xbox One verze, video z PC verze...

mlč b*zno *3*
        • Umí, umí.
          • Díky za kompliment *3*
            • np
  • Podívejte se na X360 grafiku budoucnosti!

Xbox nemá budoucnost !!!!
    • To prorokuješ ze své pozice dítěte s internetem anebo máš za sebou nějakou rozsáhlou ekonomicko-sociální studii multimediálního mainstreamového trhu?
      • Samozřejmě že to první :)
        • Jsem doufal, že mě překvapí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit