Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • --Sorry, předčasný příspěvek.--
    • Jack1947
      Vznesl si pochybnosti, ty te ted budou pronasledovat... priste vaz slova. Hochu.
      • Příště nepiš, hochu.
    • A co ted? Je to jeste porad predcasny?
      • Až v pátek večer. Nemám ještě kompletní podklady.
      • FernandoApricone
        Děkuji. Nashledanou
  • id Software: Věříme, že jsou hráči z moderních stříleček už unaveni a proto by měli být...

nekritizoval carmack nedavno kriticky pristup k modernim strileckam ? *2*
    • id Software: Věříme, že jsou hráči z moderních stříleček už unaveni a proto by měli být...

Nikoliv, kritizoval kritický přístup k populárním střílečkám.
  • Jack1947

Dying light - souboje s lidmi.

Tolik jsem se za dlouhou dobu nenavztekal, hlavně ve škole

Lidský protivník a hlavně ten obrnění je celkem oříšek nosí plynovou-masku takže je imunní vúči chemikáliím a nechce se mu hořet. Nakonec jsem vyhrál nad těmi šmejdi , úskoky a úuhyby oni vykryjí 80% vašich útok) a vy se rychle unavíte... důležité je je praštit do nechráněných částí. To se zpokakjuje parkrát a je od nich klid. Potom už jen uvidíte rozprsklou hlavu a vy máte příjemný pocit. Soubojový systém je tady proveden na jedničku 22% ze hry a jak tu někdo psal teprve se to rozjede. Navíc jsou vám nápomocni právě zombíci co mohou pomoci v boji s lidmi.

Ad Patch - žádná sláva když to chce dropovat dropuje, nezávisle na situaci ve dne je dokonce trochu hra pomalejší možná tam něco hapruje v noci zas nebezpečnější...
    Jsolu tam i ty vedlejší úkoly takže úplná tlačírna na hlavní linku to není.
    • Ty by si mal problémy aj so Solitairom omg. Vezmi na nich molotovy alebo ešte lepšie strelnú zbraň alebo si myslíš že aj to vykryjú ? Stačí trocha premýšlať ale vlastne komu to hovorím veď ty si Jack ako by som nič nepovedal.
      • Jack1947
        Co to je řezat se půlhodiny když je můžu zapálit pak je stejně domlátit a ted ti zbraně? *7* 10nábojů a vojáci beztak drží. Zatím to vidím na 5/10. D*ment si asi co když střelnou zbran ještě nemám kdyspozici.

Jako sorry ale tohle si koupit zabugované, optimilizace naprd a grafika má hezké efekty jinak to je všechno no. Příběh o ničem a vy hrajete za h*vado no. Pomalé a pomalu uběhne chvíly a musí se nadechnout prototyp dnešního pc hráče. Já to dohraju... ale se skřípěním zubů.

Jsem myslel že hry bejvávali o zábavě a dneska se bavím tak u +- 2-3her za rok. Tedy bavím no jak se to vezme. *7* Jo ale jak se psalo lidi kupují i lepší hry takže nehrozí že by jim tohle nevadilo. To už se fakt budou dnešní hry hrát z nudy než aby se člověk bavil (čest vyjímkám).
        • Takže som si správne tipol že máš strelnú zbraň a za to som dmnt? Opravím ťa, dmnt si ty inak by si prišiel na to že headshotom sa dajú zabiť na 1 ranu. Nájdi si radšej iné hobby, na hranie hier nemáš veď tebe robil problém aj Shadow of Mordor čo je jedna z najľahších hier čo som hral a to ich mám za sebou stovky.
          • Jack1947
            Co dostal jsem ji až ted, ano vím že headshotem zabít jdou. Ještě aby ne no... víc munice a možná by se dalo něco víc dělat.

Jo věřím že si machr, nevím SOM jsem nedohrál jen mi to přislo zbytečně zdlouhavé se pomlacovat 20 urukama aby se zjevil velitel a ten mně vyčerpaného zabil. Zbývá mi zabít myslím 4velitele a pak budu mít konec. Zbytečné se vybavovat, o blbostech je to dnešní neduh že je "obtížnost" uměle navýšená počtem nepřátel nikoli inteligencí.
    • Jack1947
      Omlouvám se ale už to asi neupravím tak to nemá být celé spojler... *7*

Vím že si od toho mnozí slibovali hodně ale sumasumárům tak zlé to zase není jasně není to lepší jak DIa DIR ale pořád je to i celkem zábavné... já tomu ještě šanci dávám.
      • Jacku, dej tomu sanci tak ze si to pudes koupit. Vyplazni za tu hru litr a pak hodnot.
  • MidnighT91
    Mám otázečku k Mass Effectu 3... Dá se tam veškeré vybavení a upgrady koupit v obchodech, nebo budu o to co nenajdu na misích ochuzen???
    • To, co mineš v misi, se ti pak nabídne v obchodě ;)
  • Joha

Kolem Vánoc se do obchodů dostane USB zařízení, které na základě podnětu z právě hrané hry...

Určite nie pri Dead Space... zápach z necromorphov si naozaj neprajem :D priateľka by ma zabila :DD
  • ucho

Druhé a poslední upozornění k dnešní slevové akci na Green Man Gaming, která končí ve 13.00!...

lživá novinka, dnes je Deus Ex HR Augmented edice za 300,- ne za 500,- :D
    i když tedy ta předchozí spíš nebyla přesná. DEX HR AE je v akci až dnes, jinak byl tedy po celou dobu v menší slevě. stejně tak byl DEX HR normální verze za 260,-
  • Fanoušci Mass Effect 3 chystají protest v podobě zaslání červených, modrých a zelených sladkých...

Už mi to připadá, že je toho trošku moc.. Asi nevychází žádné pořádne hry, tak se všichni hráči ME3 baví stěžováním si na konec. Co jako čekáte? Že vám připravý 30 konců, podle toho, co jste komu v ME1 a ME2 řekli a kdo umřel, neumřel? Vždyť to je nereálné udělat. Prostě konec, šmitec a nic s tím nenaděláte a doufam, že Bioware to opravdu nehodlá předělávat. To by byla ta největší blbost.
    • 30? Nééé, ale aspoň ty 3. :)
    • Ellendway
      To, co se děje není nic jiného, než stupidní fraška. Kolik fanoušků to potvrdilo? Jeden nebo dva a hurá, novinka je na světě... fraška, prostě nic než fraška.
    • Bioware už oficiálně oznámil vývoj dalšího/dalších konců. Doufám, že toto DLC bude zdarma (asi sen). Konec se mi líbil, ale přijde mi jako podraz DLC za které jsem jim dal navíc peníze nebylo nic navíc, ale něco násilně vytrženého ze hry
  • Teaser trailer na fanouškovský film na motivy Left4Dead.

Doufám že bude i film , vypadá to výborně
  • gamescon live?

cus , vy letos nebudete delat live komentovany live prenosy konferenci ?
    • Inquisitor
      Asi ještě nedojeli, když jim cestou kleklo auto :)
      • čím to jezdí velorexem?
      • sakra drat, to je teda pech... ale muzou to dokomentovat ne-live :-)
  • montatatana

EA koncem ledna vydá na PSN a XBL co-op demo hry Syndicate, jenž nabídne 9 misí.

Kde je receno, ze demo bude mit 9 misi? :)
    • braveman
      Nikde O:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit