Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales

Unikly vám předchozí dva díly Killzone a máte v plánu vrhnout se na Killzone 3? Podívejte se...

Mmmm, tam v tom videu prohodí "...Vetka, which sounds like a bulgarian carbrand..." a záběr na českou škodovku 120L.... já bych ho hnal, já bych mu dal bulharsko :D
  • Pro lidi s Oculusem http://store.steampowered.com/app/412940/
    • stary byl tu jak clanek tak bleskovka
  • V Battlefield 3 bude stropem level 145 (25 milionů bodů). Tato úroveň Vám odemkne něco, co nezasáhne...

Tak to ja sem klidny, strop v MP BF3 se me opravdu netyka. Tolik volneho casu nemam. *5*
  • Dnes vychází v pořadí již třetí patch (seznam změn) pro PS4 verzi Assassin's Creed Unity. Do konce tohoto týdne by se měli dočkat i majitelé PC a Xbox One verze.

Příliš pozdě volové, gáma už je fuč a až na to dostanu znova chuť tak tady bude zaklínač
  • Nejlepší videohra v historii podle Gabe Newella? Super Mario 64. Nejlepší hra od Valve podle Gabe...

2Gabe: Vyserte se uz s prominutim na ty pitomy portaly. Tyhlecty hricky me vubec nezajimaj! Ja chci konecne pokracovani Half Lifu! Di
    • Nejlepší videohra v historii podle Gabe Newella? Super Mario 64. Nejlepší hra od Valve podle Gabe...

A nikoko nezaujíma, čo zrovna teba nezaujíma *2*
  • My Life After 44 Years In Prison

https://www.youtube.com/watch?v=OrH6UMYAVsk
    • Noooo....toho musím využít.....Dnes sem dohrál GTA V na PC.....Ano,teprve teď...jelikož v PC byli nějaký problémy....musel sem GTA na 50% vymazat, jelikož problémi se dostali i do hry....tak to hraju na po 2. mezi tím pauzička abych s toho příběhu zapomněl co nejvíce...........

Tak Pozor du to zkusit........Snad se chytřejší než Opice.......Minule sem tu opět nasral Konzolistu tím že sem napsal:
      Uff ještě že sem si ty Fallout 4 nekoupil.....RPG a bez Češtiny nejde to můžete vědět z té Polské trapárny Zaklinače který se celkem rychle stal hrou na Konzole a ještě navíc RPG :-D :-D

Takže video z Youtube vypraví o tom jak se zachová člověk který vyleze po 44 letech ven z vězení...jaký je jeho myšlení jeho plány....poznávat nové věci,tvary...co se změnilío atd....stačí ta představa co před 44 lety bylo 1.na trhu :-)...........No prostě neuvěřitelný Bubák ve videu má co poznávat......Ještě sem moch napsat třeba že seděl 44 let za to že tři vojáky těžce zranil,dva zhmoždil a jedno zesměšnil.....a taky že taky nic neudělal a že když šel do vězení tak byl ještě bílej.....Zajímavé Michel Jackson chytil toho bacili opačně :-D :-D Pointu víme keci navíc to dělejí duležitější :-D
  • PS4 verze Kingdom Under Fire II bude mít mnohem lepší grafiku než PC verze.

a) Někdo si zaplatil, aby konzole nevypadaly pořád tak sračkově
    b) neschopnost vývojářů
    c) proč by se s tím prcali, když si hromada děcek nechá koupit PS verzi
    • Že zrovna ty mluvíš o děckách *1*
    • Nebreč pc-dítě. Typické ufňukaný pc-děcko.
      • MrSanta
        TypickÉ ufňukanÝ pc-děcko. Herdek lidi, proč si ten koment aspoň jednou nepřečtete než ho pošlete *1*
        • Tady ta buzerace od pseudo-chytráčku, co hledají každou chybu v psaném textu na diskuzích o hrách je opravdu k popukání.
    • God-of-War
      Di si brečet někam do kouta. *3*
  • ucho

Uncharted se mělo původně jmenovat Dude Raider.

bleskaři, ten článek jsem si přečetl a nic o tom, že se hra měla původně jmenovat Dude Raider, se tam nepíše, nebo jsem se nic takového nedočetl. můžeš to nějak osvětlit? nebo jde o typickou bleskařovinu?

edit: jinak pro lidi neovládající angličtinu nebo lidi líné si ten článek číst. Dude Raider je přezdívka, která vzešla od komunity na internetu (logicky parodující Tomb Raider) v době, kdy hra neměla žádný oficiální název. jinak hra se měla od počátku jmenovat Uncharted, pak se to na chvíli zavrhlo a nakonec se ten název Uncharted přeci jen odsouhlasil. no a to je ve zkratce zhruba celý obsah článku. název toho článku je o tom, že se hra mohla jmenovat nakonec jinak. pochybuju, že se o názvu Dude Raider vůbec uvažovalo, to byla jen sranda...
    • Kozy
      Takhle nějak si ho představuju https://mondaybynoon.com/wp-content/uploads/xVyoSl.jpg
      • Nebo http://aa.ecn.cz/img_upload/e6ffb6c50bc1424ab10ecf09e063cd63/albums/userpics/10020/dite_a_pc.jpg
        • frag.ment
          Nebuďte na něj tak zlí, aspoň dneska :-)
          • Jack1947
            Jo, chudak si toho uz vytrpel dost, ted to chce oddych.
  • greenmangaming akce a kosiky bez kolecek k popojeti (?)

Dnes si jejich kosik postavil hlavu a ne a ne me pustit k dalsim krokum nakupu... Nakupoval tam dnes nekdo? Uspesne? Mam to jeste zkouset, anebo to rovnou nechat plavat?
  • Nejhezčí grafická hra

Jak to vidíte? Multiplatformní titul bych to viděl jako nového Batmana, Exkluzivitu Order. Nejhezčí, co jsem hrál na PC letos, asi nový Assassin.
    • Vogon
      Machinarium, Jotun, The Banner Saga, Paper Mario, Tetris, Botanicula, Legend of Zelda : Windwaker atd. Ty hry, které si vyjmenoval, budou mít už příští rok zastaralou grafiku. Taky vypadají naprosto nudně, jedou v příšerném fps a rozlišení.
    • Tato hra má nejhezčí grafiku, viz screeny:
      https://www.flickr.com/photos/131371015@N04/page3
      • Vogon
        To budeš hrát pět minut a z toho příšerného bloomu ti vytečou oči.
      • lol
      • a co to je za hru ?
        • To je modovany skyrim.
        • Jack1947
          Že by zkalínač ve nějakém grafickém moodu... *7*
    • Hra s pruhama je opravdu nejhezčí. Witcher 3. Zejména vegetace i vzdálené objekty. Pak arma. Jinde je často řada vad. Hlavně low textury a přepálene efekty.
      • Jack1947
        Téma Witcher je už stejně nudné jak ty predátorovy blafly na konzole/AMD. *7*
        • No jo, ale on má pravdu, to nejde z technického hlediska popřít a můžeš minuskovat jak chceš.
          • zdaleka nemá pravdu, je to jen nějaký další fanda, jelikož píše o vzdálených objektech, hrál jsem to na PC a doskakovalo to jako prase a je to enginem, už dvojka bylo peklo v nedoskakovaní textur, tady je to taky hrůza a od 1.10 je to ještě horší.
            • Protože mi hra běží skvěle (narozdíl od tebe mám nejspíš výkonné PC) a nic mi nedoskakuje jako tobě, tak jsem zaslepený fanoušek? *1*
            • ty jsi nic neviděl, nic ti nedoskakovalo a nejsi tak trochu zaslepený fan?
            • Já myslel o hardware obecně. Na čem si Zaklínače 3 hrál? Já za celou hru neviděl nic doskakovat, žádný bug. Hrál jsem na vysoké detaily 60fps na PC a hra vypadala pěkně i přes ten downgrade.
      • vegetace Witcheta je jak vystřižená ....sreašný kýč...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit