-
Dneska mi tahle stránka pořád píše tohle:
Chyba kódování obsahu
Stránka, kterou se snažíte načíst, nemůže být zobrazena, jelikož server používá neplatný či nepodporovaný způsob komprimace dat.
Kontaktujte prosím vlastníka webového serveru a informujte ho o tomto problému.
Dělá to ještě někomu??? -
teď mě tak napadlo - když Valve spustil Greenlight, to teď bude (aspoň na nějakou dobu) asi utrum s kvalitníma hrama v humble bundles, co? přece je nebudou prodávat za to, co kdo dá, když budou mít šanci za plnou cenu a ještě 100x větší základně hráčů... :(
-
-
Když zrovna Lukáš nenatáčí videorecenze nebo znělky do podcastu, natáčí vlastní muziku a...
Podle mě to s tím nebude souviset. Vždyť snad většina her z těchto balíčků byla už dřív běžně dostupná na Steamu.
-
-
Angličan jménem Mark Bradford (43) napadl 13letého chlapce po tom, co jím byl zabit ve hře CoD: Black Ops
http://games.ign.com/articles/119/1197534p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter -
Pssst, nikomu to neříkejte.. Raná betaverze mobilních Games.cz.
Tou betou se aspon vysvetluje, proc to neumi nacitat komentare a je to zatim takove neohrabane... :-) -
Neskutečné grafické porovnání PC a PS3 verze Battlefield 3. (thx Drasťa)
Aspoň games zase jednou ukázalo jak neobjektivní jsou když příjde na PC vs konzole. S GAMES končím beztak už je to tu zabitý. -
-
A co jsi čekal? Však jsem jasně psal, že ty záběry jsou neskutečné *1*
-
-
A odkaz na video je kde? V bleskovce je (ted) jako link jen "thx" - odkaz do diskuse.. ?
-
-
Našel bys to i přímo po kliku na thx (hlavní příspěvek toho vlákna diskuse). Netuším, jestli jsem přímý odkaz do bleskovky nedal (pravděpodobně tomu tak bude), nebo to nějaký chuligán odmáznul:) Každopádně jsem teď k bleskovce odkaz přidal.
-
-
Ok, dik
-
-
No v tý diskuzi v jeho příspěvku je odkaz
-
-
-
xD bože to je hňup, perfektní video naprskal jsem si omáčku na monitor...
-
Já teď hraju betu PS3 verze a to porovnání se mi nezdá neobjektivní :-) -
A další troll na games.cz ukázal jak dementní je když přijde vtip.
S Trollama končím bez tak už jsou trapný. -
O jednoho vola míň :) Když neumíš pochopit srandu.
-
-
Vskutku. Sranda je sranda a dají se najít i obrácené obrázky.
A jestli je někdo neobjektivní, co se týče PC vs. konzole, tak to není redakce, ale čtenáři... ale u těch se s tím počítá. -
-
především hentai kárové jako PA rek
-
-
A vlastně co máš proti Hčku? Fuck you, je to zájem jako každej jinej...
-
Piš srozumitelně.
A abych ti něco řekl... já vždy jen bráním. Když nějakej vymazanej PC hráč fluše špínu na konzole, tak ho pošlu do řiti. A když konzolista fluše na PC, tak taky. No a protože v Česku je 100x víc PC hráčů, tak to vypadá, že jen bráním konzole.
A teď ti povím tajemství... hry se nedělí na PC x konzole, ale na dobré a špatné. -
-
A Battlefield 3 je zrovna ta špatná ... hm, už vidím ten přísun "mínus bodů"
-
-
-
-
-
-
Mirror's Edge steam
Vím, že někde je nějaká komunita nebo co ale nechce se mi to hledat, jsem v práci a spěchám.
Takže tady je klíč na steam z humble bundle:) Enjoy:)
Y6GNF-E8ZNQ-6P02W -
-
Děkuju! *14*
-
Nejdřív jsem chtěl použít, ale minout takovej bundle to by byl hřích. :)
-
-
Freddie Wong a Brandon Laatsch vytvořili pro EA povedenou reklamu na Battlefield 3.
ten bagrik s C4 me dostal *1* -
Watch_dogs denní světlo
Pokud někoho štve vybledlost/"vyblitost" textur/osvětlení ve dne, zkuste si nastavit jas na minimum, trošku to pomáhá (S důrazem na to trochu)
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t31.0-8/1547997_10201153891209697_7536486376822228874_o.jpg
a na minimu
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t31.0-8/1669743_10201153891169696_6317927132226699152_o.jpg
Ještě edit... jas/brightness hry, ne monitoru *1* -
-
to hraješ na co? Low/Medium???
-
-
Nehraju, sice mě tady za to asi zabijou ale čekám na ps4 verzi... nastavení na těch screenech je Textury na high, žádný AA, základní AO a všechno ostatní na high.
V tomhle nastavení to na mojí stařičké gtx560 1GB s core i5 2500k jede na 20-25 fps, což je logické když textury na high doporučují 2GB Ram na kartě, kdybych měl v umyslu hrát to na pc tak to asi budu muset ještě zhodit dolů -
-
VRAM ti to vůbec neovlivní. Je to jen marketingový tahák. Někde si najdi testy srovnávající průchody fps apod. s 2 a 4 VRAM na gpu a pochopíš, možná. Spousta z vás tu často píše mylné informace co se hardwaru týče.
-
-
Neměl jsem na mysli málo fps ve spojení s VRAM ale nedostatek místa na ní pro neustále se donačítající textury a shadery, způsobující i vteřinové záseky hry
-
Vram neučuje fps panebože, ale plynulost hry. V Thiefovi jsem měl taky dost FPS a sekalo se mi kvůli nedostatku VRAM. Nedostatek VRAM=Neoptimalizace viz totálně letošní zprasené hry jako Thief, Wolf, Watch Dogs... Zaklínač 2 měl textury, jestli se nepletu 2048 x 2048 a jelo mi to v pohodě na max s gigovou grafikou...
-
Ano, nekteri sem pisou blaboly, treba ty ted. Zjisti si jakej vliv ma velikost RAM na vykon a mala napoveda... co se stane kdyz ju neoptimalizovana srajda zaplni. *5*
-
-
Jsi mimo. Zjisti si, co jsou to latence nebo percentily. Já se bavil o průchodu fps.
http://alienbabeltech.com/main/gtx-770-4gb-vs-2gb-tested/3/
-
-
-
ok, díky..
-
-
-
Ke hře by měl být manuál jak co přesně nastavit a editovat aby to nějak vypadalo :)
-
-
Lidi mají aspoň šanci podílet se na vývoji *15*
-
-
...A pak vyvinout skoro jinou hru jako v případě Skyrimu s modifikacemi *15*
-
-
-
-
Neni nad to kdyz dalsi Diablo je preskinovany cinsky MMORPG pro mobily :D
A to jsem si rikal ze trojka byla slabsi.
-
To jsem fakt jedinej, kdo si užívá Fallout 4 ? Žádné pády, de facto žádné bugy ( za 30 hod. jsem neměl žádný ). Svět je úžasný a působí "živě", craftění je top, modifikace zbraní + brnění má hloubku, settlementy seberou spoooustu času. FPS složka je asi tak milionkrát lepší než v New Vegas. Grafika působí velmi solidně, vezmeme li v potaz to, že je to open world hra. A hlavně použitá barevná paleta svědčí hře mnohem víc, než FO3 a NW, kde všechno bylo škaredé, nevýrazné a šedé ( tudíž téměr nulová motivace jít něco prozkoumávat ). A co se týče hodnocení 7/10 je hodně nízké, téměř tak nízké, že si říkám, že ho redakce ( pan Slavík ), dal(i) naschvál, aby ten článek měl co největší čtenost a milion komentářů ( money b*tch ). Abych jen nechválil, umělá inteligence občas habruje. Někdy se nepřátelé výborně kryjí, a je problém s nima držet krok a občas vám naběhnout před zbraň, vaše společníci jdou/koukají se do zdi.
TL,DR - Fallout 4 si nezaslouží 7/10, o bod více určitě, možná i více až bude GOTY. -
-
Divny jak ta dizkuse z recenze u Fallout 4 porad prosakuje do diskuze u bleskovek.
-
Nejsi. Určitě další milióny lidí co to koupili mají radost ze hry.
Ale ten Bethesda lajdácky styl není možné opakovat dokola. Navíc v dnešní době to působí jako pěst na oko. Furt ty kraviny co jsou popsány v recenzi.
K té barevné paletě, to je asi čistě na člověku. Mě šedá nevadí a obecně to chci nějak realisticky abych věřil tomu světu kde jsem. Což mi připadalo u NW lepší. Po takové válce by to asi nebylo barevné. A motivaci zkoumat mi to nebralo.
A k té grafice. To je právě nepokrok bethesdy. Dnes zde máš openworld MGS, Witchera a ty vypadají zcela jinak a o dost lépe. Také pracovali na svém enginu apod...Třeba Morrowind vypadal v době vydání super, zejména ta památná voda. Tedy i Bethesda uměla udělat něco co vypadá super, je to pokrokové. Bohužel se dnes jaksi zasekla a to nejeden technicky :(
Když snad i STALKER vypadá stále lépe a to je také postapo i když to není otevřené. -
-
Aspon že v noci se to jakž takž dá ale přes den to je bíída...
-
-
Musim říct že s grafikou nemám problém (technologicky je to bída), díky barvám konečně vznikají v krajině hezký kontrasty. Bohužel to je ale jediná pozitvní věc co k Fallout můžu říct.
-
Neřeš to, já si ho užívám také! Použil sem jen ENBboost a hra je stabilní, hezká a hraje se super ;)
-