Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Bože.....ten system spoilerů.....Z toho bolí očí, protože se snaží zaostřit na ten rozmazaný mišmaš.....

Katastrofa

• GTA V

https://www.youtube.com/watch?v=98Xnk15CCm4

Tak co? Uspokojí vás to? Mně spíš vadí jízdní model, když jsem hru hrál poprvé nevadil mi, ale po bližším prozkoumáním je to moc arkáda + fyzika, která je na RAGE engine dost umírněná. Schválně jsem si vzal normální levný sedan a zkusil jsem s ním vyjet dost strmou horu a to auto to s menší námahou vyjelo. Taky se vám nelíbí směr, kterým se GTA vydalo? Atmosféru GTA San Andreas to nemá a ani reálnější přístup. GTA série jde spíš směrem k Saints Row, tím pojetím reality. Vím, že mě nikdo chápat nebude, vždyť Trevor musí být úžasně vtipný frajer. Aneb GTA V je hned druhá nejlepší hra po Zaklínačovi v tomto roce! To je asi většinový názor zde, co si tak čtu. Ale co jsem si všiml, tak si tu pár lidí alespoň postěžovalo na model poškození, proto dávám odkaz na mod. Což je asi nejmenší vada na kráse, na GTA V. Pokud tedy nejste psychopat, kterému dělá dobře bourat auto. To spíš zamrzí, že se již těla tak dobře nelepí na kapotu (to je ta lehčí fyzika).

Kolotoč šíleností Just Cause, Saints Row a pod. tu bude vždycky. GTA bylo vždy o životě zločince v celku reálném prostředí s příběhem, který dává smysl. GTA V tohle má, ale odchylky v podobě přidání Trevora a větší arkádovost mě nenechávají v klidu spát, hlavně když hrajete za tři hlavní postavy. Tak kdo je tedy hlavní postava? Četl jsem tu, že se někteří hráči nedokáží do nějaké postavy pořádně vžít skrz neustálou nutnost přepínat mezi postavami. V tomhle případě příběh GTA V působí spíš jako dlouhý seriál než film zaměřený na život jednotlivce, který si zajel do Liberty City za trochou sexu.
    • Kozy
      GTA bylo vždy o životě zločince v celku reálném prostředí s příběhem, který dává smysl.

A co první a druhý GTA?

Jinak víceméně souhlasim.
    • Jo, ta fyzika je krom zpět imho, dost to osekali. Což je docela smutné, když hra z předchozí generace konzolí je na tom lépe, než "next-gen".
      • *krok zpět
    • Souhlas.

Tendo díl je hodně šílený. Questy atd... Hodně to přehrávají a není to ani zdaleka uvěřitelné jako GTA IV a i další díly. O fyzice raději nemluvit ta tam je špatná. Poškození nic, auta se ničí minimálně oproti GTA IV, a každá kraksna vyjede kopec jako nic. GTA stojí na autech na bouračkách atd a tohle je prostě špatné. Nelze tam tak krásně očesat auto a tak dále :( Navíc nutnost hrát za 3 hrdiny nepřidá na pocitu. Hraješ i za toho kdo není pro tebe OK. Nelze tam řešit kámoše jako předtím ale lze dějak nějakou yogu nebo co to je :D

FPS pohled? Na nic. FOV moc malé.
      • Jack1947
        Kecy , kdyvy a bláboly (vkleci) je to trochu arkádiovější to ano ale rozhodně ne bez fyziky a jiné blbosti.
  • Jack1947

SR2 zadara na GOGU

Do soboty...
    • Jack1947
      Na Steamu taky *3*
    • frag.ment
      Edit: už vím..
  • MrSanta

Deus Ex: Human Revolution - volitelné zvýraznění objektů

Eidos vyslyšel volání komunity. Zvýraznění objektů, stejně jako navigační "šipka" jsou nyní volitelné. Viz video: http://www.youtube.com/watch?v=c31PhzVwnfc
    • Patříte mezi hráče, kterým se nepozdává zvýrazňování objektů v pokračování Deus Ex? Vývojáři...

Tak to je prijemna novinka.To zvyraznovani pouzitelnych objektu by me hodne vadilo a je fajn,ze naslouchaji hracum coz neni u "velkych" her moc caste. *3*
      • No pokud ječí 80% komunity, tak bych se taky zamyslel.
  • frag.ment

Stojan na volant a pedály

Přemýšlím o koupi volantu včetně pedálů (Thrustmaster T150 Ferrari) a bude potřeba dokoupit nějaký stojan (držák) na volant i pedály, protože budu hrát na PS4 a u TV nemám žádný stolek, kam by se dal volant upnout. Máte nějaký tip a zkušenost? Na netu jsem našel stojan pro Logitech, na který podle reakcí pasuje i ten T150 (cca za 2.000) a pak ještě jeden přímo na Thrustmastery za cca 3.000..
  • čus, můžu se zeptat někoho, kdo má vyzkoušeno?

když si koupím normálně South Park Stick of Truth pro compl v krabici, budu to muset aktivovat ve steamu, na uplay nebo v obojím (nebo v ničem - má vysněná varianta)?

dík!
    • Thorar
      "compl" ?
      • victor
        Magická to krabice ... Comp počeštěno compl ... Něco tě snad udivuje ?
        • Thorar
          Udivuje mě zrůdnost toho slova. Počeštěno přídáním písmene "l"? To snad nemůžeš myslet vážně.
    • Jojo, budeš moct lovit achievementy *14*
      • díky, hoši... tož čekat drm-free bylo asi bláhové, ještě furt žijem ve středověku :D
        • "ještě furt žijem ve středověku" *žiju
        • Keyz
          Hlavně furt, firmy chtějí znát pravidelné údaje o zákaznících. Něco jako karty na slevy při každém nákupu, které slouží hlavně aby hromadili údaje o lépe se pak cílila reklama.

Tohle se asi jen tak nezmění. Crackem to lze lehce řešit.
    • Ronox
      Jen Steam.
  • Naughty Dog: „Multiplayer v Uncharted 3 bude stejně dobrý jako singleplayer.“

Hmmmm... V tom novym GT.tv (nebo kde jsem to videl?) vypadal dost podivne.
    Snad ty "stejne dobry urovne" nechtej dosahnout jen tema predvadenejma bonusama typu cluster grenade, carpet bomb, atp. - na me to pusobilo spis nepatricne..
  • Star citizen free flight

Do konca mesiaca môžete vyskúšať Star Citizen, na stránke https://robertsspaceindustries.com/promotions/Free-Fly-Fall-2016 stačí zadať kód "FALL2016".

Pokiaľ nemáte účet a vytvoríte si ho cez link https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-YHTC-CDW6 , získate ako bonus 5000 herných kreditov *3*
  • SalemCZ

Remedy podepsalo s velkým vydavatelstvím smlouvu na dvě AAA hry, vyjdou v nejbližších letech.

S velkým vydavatelem, tak to bude asi Microsoft, nebo Sony? V bleskovce se to bohužel nedozvím, škoda.

• victor

Doufám že Microsoft a ne Epic ;)

• Cvicme_v_rytme

Další bleskovka naznačuje Epic. Je to takové zašifrované.

• Risen 2 - speciálně pro pár zdejších diskutujících

Tak "planý poplach" a "bonzování", jo?

http://www.youtube.com/watch?v=5iBeyt46rp8

^_^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit