Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xnire

hokej

Tak co říkáte na výkon naších hokejistů proti Švédsku? Myslím, že je škoda těch prvních 25 minut... ale jinak solidní výkon, na medajli by to mohlo vyjít! *4*
    • Říkám škoda, že to totálně neprojeli, aspoň by tu byl klid od vás gaučových brambor.
      • Inquisitor
        Ano, zabíjení času bezúčelným a nepraktickým způsobem :D
        • Jack1947
          Coz je TV ( kdyby v ni aspon neco kloudneho davali). *7*
          • No, něco tam tak 3x týdně kloudného je, bohužel polovina promítací doby je zabrána reklamami vysílanými každých 15 minut. Samozřejmě člověk musí upustit od veškerých plánů, aby se mohl v pevně danou dobu koukat na ten vzácně přijatelný pořad, který je ovšem většinou pouze dabovaný v češtině.
            Ale většina lidí prostě zapne bednu a konzumuje co jim je servírováno. Reklamy, sporty, telenovely a jiné hlouposti. Aspoň CT24 je občas dobrá kulisa nebo pořad k večeři, ještě že mají internetové vysílání.
          • Inquisitor
            Dávají, sporty a dokumenty. Nikdo nikoho nenutí koukat na ordinaci na nově :)
      • Inquisitor
        No sice to sem nepatří, ale myslim že se tady často řeší větší kraviny než tohle. To chce klid a nohy v teple :)
      • nekromant33
        opravdu jsem si právě přečetl na herním webu oslovení gaučová brambora jako formu urážky?
        • Mám ten výraz spojený se sledováním televize :) . A já nemám televizi. Ani gauč.
          • Ty si gauč sám o sobě. Ale jinak s prominutím dem*nti! Tohle není sportovní diskuze, respektujte to. A mimo to fakticky pěknej blábol, Lundqvist opravdu jako ďábel nechytal, pár pěkně nejistých zákroků. Kór JJ gól.
            • A bláboly si vem taky.
            • Inquisitor
              Vy toho naděláte, za chvilku tahle diskuze zmizí v propadlišti dějin a už vás nebudou tyhle bláboli otravovat.
    • Inquisitor
      Ten začátek byl katastrofální, naštěstí se vzpamatovali. Jenom škoda, že si nechali nastřílet čtyři góly. Taky Lunqist chytal jako ďábel. Jinak dobrý, snad už to teď bude jenom lepší.
      • Erien
        Lundqvist chytal naopak hrozně, každá druhá střela mu vypadla. Kvalitní golman musí střely chytat ne vyrážet. Stačilo se podívat přímo na něj, jak kroutil hlavou, když mu to vypadlo. Měl pár dobrých zákroků, ale takhle rozhodně nechytá aktuálně jeden z nejlepších golmanů NHL. Měl obrovské štěstí, že mu tam nic nepadlo
      • xnire
        Buď to bylo tím, že Švédové povolili nebo jsme opravdu začali hrát. Asi z každého něco... Já osobně myslím, že se zbytkem skupiny by jsme neměli mít větší problém, ale znám ten český hokej, jednou nahoře a jednou zase dole.
        • Inquisitor
          Na to pozor, to už taky nejsou žádný ořezávátka.
          • xnire
            Podceňovat soupeře se nemá, máš pravdu... ale i tak věřím v postup ze skupiny bez větších problémů. No abych se nedivil. *1*
  • EA se chvástá, že jejich Battlefield 3 bude nejlepší hrou tohoto roku. Na to, že máme teprve...

Battlefield 3 je už nyní u mě v kategorii TOP 5 nejočekávanějších her roku a v klidu se může stát jedničkou, když převezme herní principy Bad Company 2 a přidá novější technologii, která bude opět ku prospěchu věci a ne jen pouze na oko. Jen málo her může B3 jako favorita ohrozit a Portal 2 patří k těm největším "hrozbám". Fandím ale oběma hrám, takže mně je jedno jaké studio tvrdí, že jejich hra bude nejlepší v roce 2011. Důležité je, že z toho budou profitovat (doufejme) hlavně hráči, že.
    • Třeba pro mě už je ted jasná jednička Zaklinač 2 a to už jen kvuli tomu, jak se ke svým fanouškům chová CD Projekt RED. Jinak Battlefield 3 bych si přál, aby spíš vycházel z BF 2 než z BC. BF 2 mě bavila hodně dlouho kdežto BC asi měsíc.
  • PopCap Games si zaregistrovalo domény pro Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Pravděpodobně se tak...

Yeees, sem s tim *2*
  • Veskoslav

Starcraft II: Legacy of the Void Collectors Edition

Neví někdo, co je obsahem balení? Děkuji.
    • Morraw
      http://www.gamestop.com/pc/games/starcraft-ii-legacy-of-the-void-collectors-edition/123541

SC2 jsem nikdy pořádně nehrál. Teď už jen čekám až vyjde kompletní edice.
      • Veskoslav
        Děkuji:) Já koupil oba předchozí díly v normální edici (i ty mají hezký papírový obal) a tam rozloučením ze sérií si dáme jednu sběratelku:)
  • Crytek: Closed Single-Player Must Go

http://tinyurl.com/bt5ljwz

Pardon za tinyurl, místní linkovací skrip pořád není schopný strávit čárku...
    • At se s tim jdou vycpat. Kdyz si chcu zahrat singl, tak chcu hrat sam, bez nejakych socialnich blbinek nebo dalsich lidi.
      Pokud mam chut na hru s zivymi hraci, pripadne s nejakou formou socialni interakce, tak si vyberu takovou hru.
      Ale tenhle trend, kdy se vydavatele snazi protlacit nutnost online do SP her (at uz je jejich motiv jakykoliv) se mi vubec nezamlouva a dost mozna budu takove hry uplne ignorovat.
      • Ano, prosím ignoruj je, ideálně na ně nadávej dál (není sarkasmus, aby bylo jasno). Nejhorší jsou ti, co na to nadávají ale stejně to kupují a nebo hůř, stahují z torrentů nebo odkud.
        • Spades
          Proč? Když to stáhnu, tak mám offline SP, a vývojář za to nemá prachy. Já si zahraju na jeho účet, a koupím si to, až to bude mít offline SP. Jedine tak donutíme vývojáře dělat to, co je dobré pro hráče...
          • Ne, tak donutíte vývojáře vymýšlet všelijaké kraviny, aby to nešlo jen tak stáhnout, viz Diablo 3.
  • Dnes vyšla dlouho očekávaná FPS Call of Duty: Modern Warfare 3, v našem shopu ji seženete za super...

O tom hodnocení si popovídáme za pár týdnů až plno lidí najde glitche,bugy,exploity atd.
    • Hanzales
      Já vlastně k MW3 nedal ještě žádný comment. První MOH a CoD mně bavily královsky. Pak se hlavně série CoD někde rozešla s mými zájmy a to, co bylo za MW1 mne nechává absolutně chladným. Navíc chápu, že se to některým lidem prostě líbí a neberu jim to. Je sice škoda, že hra s takovými mechanizmy kraluje prodejům a hodnocením, ale to už je jiná story. Já si užívám hry co mně baví a kolikrát ani ty hodnocení neberu jaho hlavní měrnou jednotku. Někdy i 7čková hra někoho zabaví více než "desítková" ..a vůbec... ;o)
  • Miserius

Otázka na hru

Jak jsem četl dotaz níže tak jsem se taky chtěl na něco zeptat.
    Jakou hru byste doporučili, pokud by se chtěl hráč maximálně vcítit do postavy a okolního světa, nasávat atmosféru a tak nějak celou tu hru silně prožívat... Mě napadá hlavně Mass Effect trilogie a Bioshock a případně i Dead Space 1-2, ale třebas někdo doporučí něco úplně jinačího
    • WhySoSad
      Red Dead Redmption všema 20 !
      • Miserius
        Jo tyjo, to mělo taky parádní atmosféru, na to jsem zapomněl... Jen jsi to napsal hned mi prolítlo hlavou pár "záběrů" :D
        • za mě rozhodně Gothic 2 a 3 - těma světama jsem fakt žil (ale to bylo taky tím, že jsem v tý době byl dost v řiti...)
    • ringmancz
      RPG obecně? Fallouty třeba
    • Larky
      Vampire: The Masquerade - Bloodlines
    • Pro mě jsou to obě sezóny Walking Dead, Max Payne, Alan Wake, Octodad, do jistý míry i poslední Dragon Age, ale tam je to díky těm MMO prvkům občas coitus interruptus.
    • Czech_NoOb

Brothers, Papers please, Deadlight, The Cat Lady, Anna, ...z velké produkce na mě fungoval New Vegas čistě atmosférou, tebou zmíněné Bioshocky, nebo nový Sherlock, co do zábavnosti.
    • zkus simcity
    • homeles8
      Wolfenstein: The New Order
    • Kozy
      Takhle hned mě napadá Metro.

Pak třeba Gone Home, druhá Amnesia, ale to jsi asi neměl na mysli.
    • Keyz
      Jestli se dokážeš maximálně vcítit do postav v daných hrách, tak pak to máš lehké. Snad každá velká hra která je zaměřená na hlavní příběh. Tedy klidně Dragon Age série a Zaklínač série.
      • Miserius
        Do Mass Effectu i Dead Space 2 jsem se fakt vžil... Rapture ma zase bozi atmosferu a uplne me fascinuje
        • MrSanta
          Předpokládám, že už si to hrál, ale jistota je jistota: System Shock 2. Atmosféra jako kráwa. Jestli ti učaroval Rapture, tak z Von Brauna budeš uch*ávat *1*.
          Pak ještě první System Shock, taky ohromná atmosféra. Stejně jako ve dvojce je tam hráč v podstatě sám. Akorát je už dost starej a je to na hře znát.
  • zeptám se slevomástra ucha, kde se dá sehnat v dnešní době nejlevnějc alien isolation nostromo edition? díky!
    • Morraw
      https://www.g2a.com/alien-isolation-nostromo-edition-steam-cd-key-global.html#

750,- přímo z G2A. Slušná cena.
      • slušná? ani ne
        http://www.kinguin.cz/category/10364/alien-isolation-steam-key/
        • Miserius
          Chtěl Nostromo edici
    • ucho
      no 40 eur, to je drahý: http://www.getgamesgo.com/product/aliens-isolation
      lepší bude asi koupit zvlášť, to dlc stojí na steamu 4 eura:
      http://www.nuuvem.com.br/produto/1695-alien-isolation
      tady je základní verze za 23 eur, žádnej region lock tam nepíšou, ale 100% ti to neřeknu, mohlo by to být ok (přeprodejci klíčů g2a, g2play a tak) mají za +- 24 eur, takže to dejme tomu odpovídá.
      • Draken69CZ
        A Vanishing of Ethan Carter? PC
        • http://www.nuuvem.com.br/produto/2367-the-vanishing-of-ethan-carter
      • díky, večer mrknu! :)
    • Draken69CZ
      Platforma?
      • kompátor
  • Demo Mortal Kombat je nyní na PSN zpřístupněno pro všechny.

A nejake info o demu Crysis 2? Co jsem naposledy nekde cetl, tak melo vyjit 15.3., coz bylo uz vlastne vcera:). Ale Amici, maji jeste vcera, takze snad rano, uz bude zitra a demo bude na psn. Jinak myslim, ze se ho nedockame:(
    • Podle oficiálního infa by se mělo objevit dnes mezi půlnocí a druhou hodinou ranní. Takže někdy v této chvíli...
      Zdroj: http://twitter.com/#!/Crysis
      • děkuji za info, na us psn demo už tedy je, na eu by se mělo objevit co nevidět *3*
  • skaven

Phoenix Point má problém - vývojáři hru zapomněli certifikovat pro Microsoft Game Pass a Store.

moze im to byt jedno, hra uz zaplatena je

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit