Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V prvním světě hry Darksiders II strávíte minimálně 10 hodin. Kolik těchto světů ve hře celkem...

Hra má mít více obsahu než jednička a zrovna Vigilu to věřím, takže to bude někde kolem 25 hodin celkem, pro normální hráče a 40 pro sonary jako jsem já:)
  • Dva povedené komiksové vtipy s motivem hry Duke Nukem.

Eh... No pochybuju, ze nekomu uslo, ze to "mela byt parodie".
    Bohuzel by to chtelo, aby byla parodie vtipna. To bych pak mel asi byt hotovej i z Epic Movie a podobnych sr*cek. UGH *11*
    Pronaset trapny vykradeny hlasky imbecilnim daberem, nebo obcas ukazat fakace, apod.? Parodie? Na co?? Na humor??? Kriste...
  • http://www.csfd.cz/film/275535-ugly-americans/

:D to je dokonalejší seriál. Když není co hrát, cumte na to
    • jo je super škoda že to utnuli. viděl sem to už několikrát *1* a dobrá rada. nechčijte tam kde si mícháte lektvary *5*
  • Viceprezident EA Sports Andrew Wilson označil hry bez multiplayeru za "mrtvé médium".

EA jsou mistři na zabíjení studií a her, stejně tak inovace jim nevoní. K budoucnosti žánrů a her obecně by se raději neměli vůbec vyjadřovat.
  • Batman: Arkham City GOTY (steam)

Na GmG s vyuzitim voucheru jen za 6 USD.
  • Co se stalo s uživatelskými recenzemi? Už skoro měsíc žádný přídavek a já čekám přes 2 týdny na publikaci své.
    • jamar28
      Viď a já se tak snažil...No dobře zas tolik ne no.
    • Jack1947
      Já bych fekl že už je to omrzelo, protože většina "recenzí" byla tak akorát pár blábolů o tom jaká hra byla/nebyla.
    • po odchodu "sipecky", to nikdo nečte...
  • ringmancz

Vydání indie titulu na Xbox One vyjde na 5143 $ (= 106286 Kč).

jsem se teď v Levelu dočetl jakej je udělování ratingů business, jsem vůbec netušil že to stojí tolik
    • Kdyby to ti chytráci dlali zadarmo a brali by si jen procenta z prodejů jak je zvykem, tak by na konzoli bylo víc her a víc by snad i profitovali. Takhle se všechno hrne na steam greenlight.
      • Ale zas to celkem odfiltrule tykový kraviny jako simulátory šutru, trávy a podobnejch hovadin.
    • sony+ms=dve strany jedny loupezivy mince
      • Draken69CZ
        Taky nechápu jak někdo může chtít aby firma vydělávala, tfuj *11*
        • no jenze tady jde spis o to, ze parazitujou na jinych, at si na svy praci vydelavaj, ale at neodiraj vyvojare
  • Lukyz

GTA V - True Detective intro

Krásně zpracované intro ze seriálu True Detective v GTA V.
    • Koukam ze druha sezona nikoho po pravu moc nezajima a radsi to udelal na tu prvni :D
  • Video (1 / 2): Gameplay záběry z aktuální verze vesmírné akce Star Citizen vypadají úchvatně.

Ako vidieť, hra je ešte iba vo vývoji. Ale ten vesmír (a tá rozpadajúca sa planétka) je úžasný!
  • Zbrusu nový engine hry Carmageddon: Reincarnation bude podporovat technologii Megatexture. (+ 2 screeny).

A bude to fakt Carmageddon? To znamená lidi všude možně, odměny za jejich zajetí a taky v dnešní době by mohli dobře odlítávat kousky všude. Jinak to není Carmageddon a je to jen dnešní smetí, kterýho je hafo
    • Měl by být, jen v Německu a Austrálii to bude určitě jinak, jako vždycky :-)
    • Mě se víc líbíl Carmageddon 2, ten byl povedenej a bylo to dost těžký (mylím plnění misí, né řádění jen tak v ulicích). Jestli tam nebudou lítát lidské údy na všechny strany, tak to nebude Carmageddon! :-)
    • montatatana
      Je to vicemene remake jednicky, takze vsechno co bylo v ni :)
      • Dvojku chceme ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit