Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PCMR

Vydavatel Slitherine získal práva na sérii Master of Magic.

Návrat krále prosím! Za MoM2 bych snad i vraždil.

• 0011
      Já taky, ale Slitherine nedělá perfektní hry, zrovna kultovka jako MoM by si zasloužila někoho lepšího, než mít hru 4-6/10 kterou bude x let opravovat komunita.
  • Tilwaen

Stream KCD od Warhorse

V 20:30 budou Warhorse na Twitchi streamovat betu Kingdom Come: Deliverance.
    • Dík, kus jsem ještě chytil.
    • Lukass
      Neblazni, je Liga Mistru.
    • ucho
      takhle brzy ráno ještě spím
      • Tilwaen
        Ha, moje chyba, díky za upozornění. Má to být samozřejmě navečer; upravím.
  • Johnny

GSC GameWorld chce na E3 2018 najít distributora pro hru S.T.A.L.K.E.R. 2, vývoj je teprve ve fázi dokumentace návrhu.

pohoda, to znamená že si to možná v duchodu zahraju
  • Veřejnou betaverzi ani demoverzi si před vydáním plné verze hry Borderlands 2 nevyzkoušíte.

Tož jakápak škoda, si to holt nepředobjednám. *4*
  • ringmancz

Romero hraje Dooma

https://www.youtube.com/watch?v=ygp4-kmjpzI
  • Kterého herního hrdinu by chtěli čtenáři IGN vidět nahého?!

Probůh, ta anketa teda dopadla. Lidi jsou ještě úchylnější, než jsem čekal *8*
    • No taky by mě spíš zajímalo, jak vypadá pod tím pordelem někdo trochu zvláštnější. Chápu ale, že je tady většina zdejších pisatelů se stará o to, aby mohli slintat nad pár polygony, což je docela smutné.
      • Proste jenom vetsina zdejsich pisatelu nejsou pokrytci mel bys bejt rad :D
        • Že to říkáš zrovna ty. :P
          (tím se odkazuji na příspěvek o vlákno níže)

Ale pokrytectví se mi nezdá jako tak hrozný jev oproti primitivnímu jednání >.>
          • "pokrytectví se mi nezdá jako tak hrozný jev oproti primitivnímu jednání"

To máš teda dost zvláštní priority...

Ale měli byste to brát víc s nadhledem. V tomhle případě by se u většiny dospělejch lidí pravděpodobně jednalo víc o zvědavost než nějakou sexuální úchylku. A u puberťáků... no jsou to sakra přeci puberťáci *1*
            • Treba rozepne zip gorilyho kostymu a vyleze z nej malej hubenej japonec...
            • Hloubal jsem nad tím, co je horší. Pokrytectví se dá hmm..... "vyléčit". Hloupost ne nebo jen velmi, velmi těžko.

A jistě, do té ankety se zapojili zvědaví lidé nebo vtipálci v případě Donkey Konga. Mě spíš zarazily . . . no tak napůl.
    • Jazz
      To máš pravdu, třeba z Donkey Konga sundat tu kravatu, to jsou prasáci! *1*
  • Šéf Activision Bobby Kotick si chtěl na E3 vyzkušet Battlefield 3. EA mu však řeklo "ne".

Dobře mu tak. *1* První ty silácké řeči a teď tohle. Shitivision mají z Battlu vážně bobky a mají proč. *2*
  • Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.

Beyond na PS4 nevyjde. Nevím, kde takovou věc čtete.
    • ucho
      jen klid, bleskaře je třeba brát občas s rezervou :)
  • frag.ment

V úvodu hry Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain měla původně zaznít píseň Diamond Dogs od Davida Bowieho.

A kdy se konečně dočkáme recenze? Poslední dobou tu recenze vyšlých her těžce váznou, ale hlavně že předělávate web.. Myslím recenzi Ground Zeroes..
  • Keyz

Sebastien Kalemba, 3D animátor postav, zveřejnil velmi zajímavé video o postupném vývoji animací bojové scény z Killing Monsters traileru!

http://vimeo.com/73048232

Zroj: https://www.facebook.com/Zaklinac3

Hudba: The Glitch Mob - Warrior Concerto
    Dík za zjištění hudby patří Amylee.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit