Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když už se nakously slevy na Originu, tak se poptám. V jakém stavu je SimCity? Je pořád tak malé nebo se mapy už zvětšily?
  • Amylee.Anderson

Má Vaše přítelkyně ráda The Legend of Zelda? Tak to ji určitě potěší tento snubní prsten...

Zásnubák? Too mainstream, já jednou budu chtít zásnubní páčidlo!
  • dilinja

1x Arma 3 Alpa Lite invite

Jesli nekdo chce tak dejte vedet, jeden mi zustal.
    • Taky nejaky mam tak kdybyste chteli piste...
      • uvažuju o koupi, tak pokud ti teda ještě nějaký zbyl -> kovy.petr@seznam.cz rád to nejdřív vyzkouším, díky moc *3*
        • Ja pevne doufam ze se rozpomenu az dorazim zitra domu ale kdybych se neozyval tak me zkus najit na steamu a hodin mi friend invite. Jsem tam jako drasta_CZ
      • rancor1223
        Pořád nevím, jestli do toho jít. Ale za tu cenu je mi líto to nekoupit *15*.
        Je ta cena omezena nějak časově?
        • Vubec netusim ale muzes to zkusit. Nevim co je ten lite zac ale minimalne si to vyzkousis. Zatim musim rict ze prvni dojem z pechotniho boje je velmi mile prekvapeni.
          • rancor1223
            No na videích to vypadá pěkně, dokonce to nevypadá jako totální bugfest. Ta Lite verze obsahuje jen singl co jsem četl.
    • peterka
      jestli teda ještě muzu tak bych poprosil na terfelus@seznam.cz
      • dilinja
        Máš to tam.
        • peterka
          díky *14*
  • Když zaměstnanci Valve nosí na setkání vývojářů takováto trička s logem Half-Life 3, tak...

nic bych v tom nehledal, zase si z nás valve dělá srandu :D
    • frag.ment

Když zaměstnanci Valve nosí na setkání vývojářů takováto trička s logem Half-Life 3, tak...

Tohle si nakreslím ve Photoshopu za chvíli, nahraju na flashdisk, zajedu pár zastávek tramvají a za 100,- Kč mám za pár minut na sobě to samé tričko, které je na fotce.
      • A ve Valve děláš už od jeho založení! ... *11* *16*
        • frag.ment
          No dát si to na Twitter a tvrdit, že jde o člověka z Valve může taky každej.
          • A každej no name vocas je přece o 200% důvěryhodnější osoba .. *16*
    • Když zaměstnanci Valve nosí na setkání vývojářů takováto trička s logem Half-Life 3, tak...

A nebo naznak,ze se mozna neceho dockame na letosnich VGA? Ale moc tomu neverim,spis si z fanousku jen delaji srandu.
      Radsi budu prekvapen,nez zklaman.
      • Gameinformer řekl, že má oznámit něco velkého, oznámení roku a bude to na hlavní obálce. Snad jediná velká věc co by mohla takhle najednou vyrazit dech co mě napadla je právě oznámení dalšího HL.

Valve tuší, že už to tak nějak všichni spíš nečekají, maji teď DOTU 2 a CS:GO, takže nikdo moc nečeká, že oznámí další hru... Taky si myslim, že by teoreticky to tričko moh opravdu bejt náznak, přece jenom je to docela pěkný způsob, jak "tiše" oznámit hru. Upřímně si nemyslim, že Valve půjde do další ARG, protože přece jenom to už neni nic, co by vyráželo dech.
        • Jestli se nepletu,tak to velke prekvapko na gameinformeru byla South Park hra *1* .
          Tak bud neco ukazi na VGA a nebo letos uz asi nic.
    • ucho
      já bych v tom viděl provokativní náznak, nějaké info o HL3 jsem čekal tak nějak letos, takže myslím, že příští rok už něco vyplave na povrch (nebo koncem roku?). ale tak je to jen teorie :D
      • infa se podle mě dočkámě brzo ale vydání hry ne! tak minimálně 2 roky..
        • můj tajný tip je, že se možná něco dozvíme na VGA :)
  • open world Metro??

http://www.pcgamer.com/2014/08/28/metro-last-light-studio-4a-games-teases-a-sandbox-style-experience/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0
    Pristi Metro by mohla mit blize k sandboxu, nez predchozi dily. Ja sem pro *3*
    • Kozy
      Tak sandbox nebo open world?
  • Thorar

Shadowrun: Hong Kong kickstarter

https://www.kickstarter.com/projects/webeharebrained/shadowrun-hong-kong Tak už to rozjeli, po půl hodině mají třetinu vybranou.
    • Keyz
      Super. Dík za info.

Již dosáhli cíl :)
      • Thorar
        Sakra to je rychlost :-) Viděl bych to tak na 700-800 tisíc za 24h *1*
        • taky jsem jim to poslal, dobrá cena :) i když furt ještě musím rozehrát ten Berlín...
  • Mnoho hráčů The Witcher 2 (Zaklínač 2) volá po zlehčení obtížnosti prvního bosse.

To jde vidět neschopnost nebo spíš lenost a pohodlnost dnešních hráčů. Ale za to můžou výrobci her že nás tak rozmazlily.
  • rancor1223

BF4?

https://twitter.com/Battlefield/status/224176578987438080

Už by si v tom měli udělat pořádek... *7*
  • http://www.rozhlas.cz/radiowave/spolecnost/_zprava/od-hracu-se-ceka-ze-z-toho-vyrostou-rika-martin-veselovsky-fanousek-call-of-duty--1448751
  • Teď jsem objevil Alan Wake...pecka doporučuju!
    • Konzolová kamera? Ne díky.... *16*
      • jj, kamerou to zacina a hrou konce, ta hra puvodne mela bejt pomerne zajimava a inovativni a nakonec z toho vylezla konzoloidni blbinka ve vsech smerech, myslim, ze kvuli x360 na nejz to mirilo primarne
      • a čemu říkáš PC kamera u TPS??? BTW demence pc-debílků4NW prudce roste každým dnem, Pozor na to !!!
        • Kamera za zády postavy a ne přes rameno, velký výhled do okolí.

zde máš divný náměr a ještě se to dramaticky pohybuje (asi filmová wow kvalita...). Tedy nucený efekt na úkor přehlednosti.
          • Alan Wake je naprosto přehledný, kamera naprosto ok, normální hráč si problému s kamerou ani nevšimne, samozřejmě se musí vyrojit rasa nadlidí, kteří doma vlastní jednu plastovou šunku, kteří budou tvrdit opak. Je mi zle z těchto nul *11*
        • Chim
          Tak ono TPS je demence bez ohledu na čem se to hraje.
          • Draken69CZ
            A co hraješ?
            • Draken69CZ
              Tak mě to zajímá když máš tak odsuzující názor na tento typ her co tě tedy naplňuje, ale asi to bude zas jen z nudy výstřel do tmy, jen jsem se chtěl ujistit.
            • Chim
              Co je ti do toho? *1*
          • takže takový Resi 4 je demence jo? Víš co, demennt jsi ty, stejně jako ta vaše pošahaná rasa nadlidí...
            • Teda argumentovat hodnocenim na metacritic je asi jako tvrdit, ze wikipedie je neomylny zdroj informaci.
            • http://www.metacritic.com/game/gamecube/resident-evil-4
              jenom jedna z nejlépe hodnocených her historie, pro dobra lidstva uděláš dobře jednu a věc a to skoč z mostu hodně vysokého na hodně něco tvrdého. Děkuji za lidstvo.
            • Chim
              Čtvrtý resident evil je samozřejmě povrchní a hloupoučká záležitost pro nevyspělé jedince bez ohledu na to, jestli je to TPS, FPS, isometrika nebo textovka.

Patrně jsi vzhledem ke tvému způsobu vyjadřování psychicky nevyrovnaný jedinec a k tvému pobavení ti stačí právě tyto povrchní a hloupé "hry".
    • Draken69CZ
      Z jaký jeskyně jsi vylezl? XD
      • Nikdy jsem takové hry nesledoval ale když jsem si přečetl Remedy games tak jsem se do toho pustil. Je to skvělá hra a není nad pocit sekery v zádech když nakopávám generátor světla :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit