Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na nových obrázcích z NHL 13 nechybí ani česko-slovenští borci - Michálek a Višňovský

Ja tam vidím Gáboríka *15*
  • drakensang nebyl spatnej, ale casem me utahal a koukam ma i cestinu
    • Ta čeština je jedna z nejlepších, doplněná o spoustu informací ze světa Swarzen Auge, je za ní pěkných pár let práce.
    • Dobrá hra, ale hratelnost postupem upadá do stereotypu, volba rozhodnutí se ztrácí a u trpaslíků mě to přestalo bavit..
    • co je na nem prosimte lepsi než na jakykoliv jiny hre ? to je xta koipie wowka jeste ve starsny grafice a pay to win.
      • victor

SchwarzeAuge .... podle mne asi nejlépe převedený svět do klasického RPG singleplayeru mezi PC hrami

Snad jediná hra u které jsem popadl manuál a fakt s chutí pročítal místo toho abych začal hned hrát .....Japonci , němci a pak daleko všechno anglosasské ...pokud jde o vyprávění příběhu ;)
      • mluvim o singlu

http://games.tiscali.cz/recenze/drakensang-the-dark-eye-recenze-49700

ale hral jsem to v originale, respektive anglictine (tusim je to nemecka hra), a bylo to dost ukecany
  • Steam výprodej

Tak ještě tři hodiny ... zatím nic moc ...
  • Lukyz

Oznámení Fallout 4?

Bethesda dneska "tweetla" *2*

https://twitter.com/BethesdaStudios/status/605744940006670337

http://fallout.bethsoft.com/

Odpočet končí zítra v 16h našeho času.
    • Keyz
      To jsem zvědav co ten jejich Generátor her (skládací engine) vyhodí u Fallout 4 *3*
  • Chim

Kategorii Hra roku vyhrálo na letošním D.I.C.E. Awards Dragon Age: Inquisition. (+ další kategorie)

Když vidím ty výsledky ostatních anket včetně nominací... ty krávo vole, to bych blil.
    • Mohl bys prosím detailněji rozebrat s kterou kategorií nesouhlasíš a proč? Celkem mě to zajímá. Dík.
      • Chim
        Většinou nemám ve zvyku anonymům odpovídat ale jednou udělám výjimku.
        Tedy detailně: Většina nominovaných her jsou povrchní, neoriginální, vývoj her nikam neposouvající s*ačky.
        • Když se tě anonym slušně zeptá, tak by neměl být problém, ne? Co říkáš třeba na kategorie:
          Outstanding Achievement in Animation
          Outstanding Achievement in Art Direction
          Outstanding Achievement in Sound Design
          Outstanding Achievement in Visual Engineering
          Outstanding Character Performance
          Outstanding Achievement in Game Direction

Mě třeba osobně kategorie "Hra roku" apod. moc nezajímají, ale pokud 22 000 odborníků hodnotí technické aspekty vývoje her, tak to považuju za relevantní.
  • ucho

Sony spustila velký letní výprodej her, ušetřit můžete až 60 %.

tak tak, až 60 %. proto je na prvním místě Gran Turismo s 65% slevou a na třetím SW Battlefront 2 s 69% slevou.  NFS Payback Deluxe 70% sleva. NHL 18 75% sleva. Deus Ex 82% sleva. atd. ona ta cenotvorba Sony je celkově tak trochu zajímavá a člověk nesmí sledovat procenta, ale skutečnou prodejní cenu konkrétní hry. Sony tak umí pokaždé vykouzlit jinou cenu bez ohledu na slevě.
    • victor

Mám ten dojem jenom já nebo je to fakt , že Sony vyprodává celý rok tytéž tituly : / ?

• Jack1947

Steam snad ne, se divím že na to každooročně lidi skáčou jak mouchy na lepidlo 🤮

• ucho

točí tam dost stejných věcí. a pořád manipuluje s cenou, takže hned následující akce může být nějaká hra klidně o stovku dražší, i když je sleva na procenta pořád stejná. občas ale něco nového přihodí, ne že ne. jen některé slevy jsou ošemetné, když jde za stejnou cenu nebo i o kousek levněji sehnat placka.

poslední dobou začíná dávat víc her dohromady. Skyrim + Fallout 4, poslední 3 díly NFS za 899,-, Prey + Dishonored 2. ale vesměs stále platí, že hru má cenu kupovat až ve chvíli, kdy ji chce člověk hrát. pak jsou ty ceny vlastně celkem ok. ale jinak lze předpokládat, že když se ty hry točí neustále v akcích, že se časem dostanou i do PS+.

• iSpirit

je to pořád dokola😂, máš recht 

• ucho

STEAM momentálně nabízí 156 titulů za sníženou cenu.

pořád je to megakec. paradox interactive má na steamu +- 20 her... ano, v akci jsou i DLC k těm hrám, ale titulem bych je nenazýval. a mimochodem, z těch 156 položek na steamu všechny s touto akcí nesouvisí...
    • braveman
      Myslíš s tou akcí, o které tu celou dobu píšeš jenom ty?
      Zmínil jsem se, že na steamu je 156 zlevněných titulů (čti položek), o Paradox interactive ode mne nepadlo ani slovo *6*.
      • ucho
        jak proboha můžeš plášť do magicky nazývat titul? jak proboha můžeš štít do crusader kings nazývat titul. nehraj si na slovíčka (tituly=položky), je to prostě nehorázná blbost, co jsi splodil. v nynější již končící akci (to byl počítám záměr bleskovky) bylo v 50% akci nějakých 20 her... "156 zlevněných titulů" je hodno pisatele bulvárů a hnoje typu blesk. kvůli hrdosti prznit novinky, bravo...
        edit: jinak na steamu je často zlevněno kolem stovky věcí. to neznamená, že je nějaká skvělá akce, natož že je tam něco, co teď stojí za zmínku. když nevíš, co je Steam, mrkni tam, než napíšeš tu bleskovku... ne že uvidíš nějaké číslo a udělaš z toho mega letní akci...
        • Vrook
          imho to moc hrotíš
          • ucho
            možná, ale nemám rád hloupý vykrucování a bláboly tam, kde by být nemusely. jednou je tohle herní web, tak bych očekával, že se ti lidé v téhle branži orientují. to že pak dotyčný není schopen uznat chybu a ani sjednat nápravu, to už je zase věc charakteru...
            • GlaDOS
              Jasně. Bleskař půjde na Steam a bude si přepočítávat, co z těch 156 může považovat za hru nebo ne, aby sem pak dal úplně přesné číslo. Ještě by to mohl roztřídit na hry, nové mapy, herní předměty,... 156 titulů je prostě 156 oddělených položek ke koupi. Fakt to moc hrotíš.
    • ucho
      koukám hrdost bleskaři nedovolí ten blud změnit (nebo lépe smazat). škoda, že tím dává najevo, že ani neví, co je Steam... na herním webu smutný.
    • STEAM momentálně nabízí 156 titulů za sníženou cenu.

Hele,ty krasavče,co to píšeš.Napsal jsi to strašně pozdě.Akce stejně končí a ti co steam sledují,tak to dávno mají.Smaž to a bude klid.A neplaš,laskavě.
  • Kozy

D4 míří na PS4.

Já tam teda vidim PC.
    • braveman
      Pardón a díky, moje chyba.
    • frag.ment

D4 míří na PS4.

Asi tak.. A o nějakém D4 slyším poprvé. Nejdřív mi padl na mysl Doom 4, ale pak mi strýček Google vyplivnul nějakou blbost pro Kinect..
  • srovnani crysis PC a crysis xbox360

http://www.youtube.com/watch?v=xQ_1mcnH2yQ - kdo ze rikal, ze crysis 1 bude na konzolich vypadat lepe nez na PC?:-)
  • Na obzoru je "něco úžasného" od Obsidian Entertainment (Star Wars: KOTOR II).

KOTOR 3 prosím, bez multiplayeru, světelných křížů a blasterů s lightsaberem v jednom. Combat jak v Jedi Knight a jsem nadmíru spokojen. Každopádně bych byl spokojen i s přeskinovanou dvojkou *1*
    • podla mna ak to bude Kotor 3, tak tam boj ako v J.K nebude, bude to tymove RPG par excellence (snad)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit