-
Obrazem: Ve skladu Amazon již čekají stovky konzolí PS4 na své majitele.
Pár palet by se hodilo *1* Udělal bych vám slevu. -
Xzone odkoupilo Hrej.cz
Zřejmě dobrá zpráva, snad se klukům z Hreje bude pracovat lépe pod Xzone než pod Burdou. -
-
A nebo tu budeme mít o jeden web méně a kluci z hrej půjdou dělat něco jiného.
-
-
To si nemyslím, zvlášť když už se tak pěkně markeťáci rozepisovali, jakou má ten web návštěvnost a kolik mívá prokliků. Pokud už by jim dávalo smysl zrušit některý z herních webů pod jejich taktovkou, byl by to pravděpodobněji Zing, který mívá menší návštěvnost než Hrej.
-
-
Tak jasně že by to byl Zing, ale... no to je jedno však sami uvidíme.
-
-
-
-
Ne uplně herní SW na Steamu
Kdyby to náhodou někdo přehlédl: http://store.steampowered.com/software/
Začíná se velmi zlehka :) -
Company of Heroes™ Complete Edition
7CR7H-L6525-MR24K -
-
Je mi to krapet trapné, ale děkuji pěkně *15*
-
-
Drakene určitě všechny hry hraješ co? Vsadím se, že tady je spousta lidí, kteří by si to rádi zahráli a byli vděční, místo toho jim to vždy ukradne nějaké pako.
-
-
Hromadí to na horší časy...
-
-
Beru to jako odměnu za to že musím pracovat u kompu a nemůžu nahánět kočandy u rybníka *3*
-
-
Nehraji žádnou ani to nestahuji, ale baví mě ty ubrečené reakce těch kteří si to nestihli "ukrást" jak jsi pěkně napsal *7*
-
-
Doufám, že to je nějaká blbá ironie a nejsi opravdu takový hňup, jestli to myslíš vážně, tak potěš teda :)
-
-
Akorát občas si tu hru vezmu, ale nikdy nikdo netuší zda je to tak nebo tak.
-
LV426: Draken to nebere, jen je pokazde nejrychlejsi a napise ze dekuje. vzdycky se na to nekdo chytne. takova klasika tady :)
-
Co to vyjasňuje? Ty tady ty hry bereš ostatním nebo je nebereš a jen to tu schválně píšeš?
Proč mám ban? Protože jsem si dovolil ve vší slušnosti mít v tématu Assetto corsa poznámku o tom, jak můžu brát vážně recenzi od Olejníka, který se neumí ani málem rozjet. Jsem si dovolil mít svůj názor na jeho gamesplay, strašný, že ? Tady musíš být ovce s neutrálním názorem, potažmo souhlasit s každou kravinou co napíše redakce, jinak jsi bez šance *1* -
Bych čekal že ten smajl na konci to vyjasňuje, jak to že máš zase ban? A toho k0kota X ani nesmáznou
-
-
-
-
Co Warhammer, ten si nevezmeš? :D
-
-
To mě neber
-
-
-
-
Grafická evoluce mezi roky 2005 až 2012 zachycená na herní sérii Call of Duty.
To by mě zajímalo, kolik autor toho porovnání dostal za zveřejnění takového paskvilu? Já vím, že COD nikdy nebyl nejlépe vypadající hra pod sluncem, ale schválně dát screenshoty ze starších dílů ve zhoršené (či neretušované) kvalitě a pod to šoupnout retuš z nastávajícího, to chce vážně bystré oko. -
Atari už nemá práva na D&D
Atari prohrálo soudní spor o práva na D&D.
Práva má nyní zpátky Hasbro. Dočkáme se po letech nějakého kvalitního RPG z tohoto univerza? Pro průšvihu jménem Daggerdale už může následovat jenom zlepšení *1* -
Vypadá to, že nás v brzké době čeká odhalení třetí Batman: Arkham hry.
Jestli to zpracujou stejně dobře jak předchozí dva díly tak se mnou můžou počítat :) -
-
Tvrdí se, že na třetím Arkhamu nebudou pracovat Rocksteady.
Takže to může stát za houby.
-
-
Chlápek hrající přes 135 hodin v kuse (každou hodinu dostal nárok na 10 min. pauzu) vytvořil...
Toľko utrpenia *1* -
WoW Classic
Nene :)
https://www.polygon.com/2017/11/3/16603922/world-of-warcraft-classic-announced-trailer-wow-blizzcon-2017 -
Druhý díl Games TV, tentokrát o The Sims 4, sledujte na Stream.cz!
Za druhý díl velký palec nahoru.