Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

Nekonečný Labůžo #13 Amiga Rulez!

https://www.youtube.com/watch?v=tX56v_-lXCs
    • Super, zrovna jsem si před pár dny říkal, jestlipak se na to Červ už nevykašlal. Díky! *4*
    • jo, to byly casy, kdyz jsme se hatovali s komodoristama, ale pc vyhralo i tuhle bitvu *5*
  • x_ander

O možné spolupráci na pokračování Mirror's Edge se s autorkou scénáře původní hry nikdo nebavil.

Tak asi víceméně žádná škoda. Jak zaznělo i v podcastu (říkal to tuším Martin) první Mirrors Edge z hlediska děje (resp. scénáře) bylo dost slabé. ME má skvěle vymyšlený svět, hlavní postavu a vůbec lore, ale děj, který se v tom odehrával, byl dost nezajímavý (a třeba teď si už absolutně nevzpomenu, o čem to vlastně bylo).

Takže pokud si scénář vezme do ruky někdo nápaditější, tak jen dobře.
  • Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy - modifikace Movie Battles II

Po cca deseti letech postupných proměn konečně vyšla "verze 1.0" poloamatérské modifikace "Movie Battles II", která je určena pro multiplayerovou složku stařičké klasiky Jedi Academy. Kdo má zájem, může kouknout na odkaz (téma na MB2 diskusním fóru), kde se dozví podrobnosti a odkazy ke stažení. Pozor je to macík (2,5 GB).

"http://community.moviebattles.com/threads/40132-Moviebattles-II-Version-1-0-released!"
    • V dobe 4GB patchu a 50GB her se neda 2,5 rikat zrovna macek, ikdyz lidi s kvalitnim pripojenim jako ja (ano O2 ste skveli) to nepotesi. Jinak pamatuju si na propareny dny s MB2 v nejake alfa verzi a uz tam sem se paradne bavil, takze muzu doporucit. A vubec, kdo jeste nehral JKA tak at to rychle napravi, jedna z nejlepsi her co znam *14* .
  • Video z bety multiplayeru Crysis 2, které se dnes otevřelo "zlatým" hráčům na konzoli X360.

no, vypadá to dost debilně, zase člověk musí vystřílet do nepřítele půl zasobníku, nožem zabijete i někoho na koho nejste ani pořádně otočený, všichni tam skáčou jak v Q3...prostě demence. U Crysis 2 se těším jenom na SP...
    • Tak zrovna u Crysis s jeho nanooblekama mi "prehnana" vydrz fakt nevadi.
      Bohuzel to asi fakt (jako kazdou hru) poserou sami hraci, ktery se chovaj jak idioti...
      • No z videa toho asi moc nepoznáte. na videu je 12 hráčů a hned jsou to "všichni" atd. Asi byste to demo fakt museli hrát. Do nikoho nemusíš vystřilet zásobník, když se trefíš stačí pár kulek, do hlavy překvapivě jedna, jedna rána z brokovnice apod. Při soubojích opravdu nikdo neskače protože nic netrefíš. Je to spíš o tom nezustavat na místě protože často umřeš že ti někdo přijde do zad. Obzvlášt že se dá vylezt prakticky kamkoliv
      • Video z bety multiplayeru Crysis 2, které se dnes otevřelo "zlatým" hráčům na konzoli X360.

no ja neviem, grafika sa mi paci ale poriadna atmosfera moc z toho nesala
  • Nové obrázky, představující prostředí ze hry The Elder Scrolls V: Skyrim.

Taky vam nazev Elder Scrolls evokuje starika co zbesile krouti skrolovacim koleckem?
    • Pokud Vaše zbraň při střelbě v Battlefield 3 nebude mít tlumič, objeví se Vaše poloha na zlomek...

Ve mě to spíš evokuje novou hru od tvůrce Minecraftu.
  • tak jsem rozbalil ten Square Enix bylo tam:
    Tomb Raider
    Just Cause 2
    Hitman: Blood Money
    Dungeon Siege III

Všichno dostali to samé? Já jsem spokojen, krom JC2 z toho nic ještě nemám. Nicméně čekám kolik se objeví nářku že tam nebyly hry za 4x 49€ *1*
    • Veskoslav
      Já jsem měl také to samé. Bratránek má místo Tomb Raidera nového Hitmana.

EDIT: Chyba, bratranec samozřejmě to samé jako my ostatní. Špatně se na to podíval.
  • Marquis

Hlavní postava (Link) herní série The Legend of Zelda na nás ještě dlouho nepromluví.

A to je hodně dobře... Jen ať Link zůstane "němou" postavou (relativně němou, on prakticky mluví, jen to hráč neslyší = když na něj reagují postavy tak se chovají, jako by jim něco řekl... stejně jako například v Chrono Trigger nebo Cave Story)...
    Lepší když tak zůstane, než aby skončil jako Samus z Metroidů...
  • Hlasováním v anketě Golden Joystick Awards získáte zdarma XCOM: Enemy Unknown a po dokončení tutorial mise 80% slevu na XCOM: Enemy Within.

No to jste se tedy pochlapili ... hodinu po bleskovce a hlasování již skončilo :( .... Ale , že na tuto akci ani Ucho neupozornil ...

Ale jsou to další zelení šikulové : Klidně se registrujte ,přijde vám potvrzovací mail -> jo opravdu potřebujeme Steam -> Playfire si vás ošahal -> musíte hlasovat pokud chcete hru zdarma -> fck off hlasování skončeno ! *10*
    • ucho
      no když jsem si tohoto všiml, tak už došly klíče. každopádně kdo má o hru zájem, na steamgifts není zase takový problém ji získat. teda já s tím neměl problém :D
      • Draken69CZ
        Mohl bych poprosit vysvětlení jak to funguje? Vidím to prvně.
        • davidBray
          http://www.steamgifts.com/forum/5vgHq/faq-site-guidelines-comment-formatting-user-add-ons
        • ucho
          víceméně soutěžíš o hru, čím méně se "soutěže" účastní lidí, tím větší pravděpodobnost výhry máš. už jsem takhle dostal asi 10 her.
    • Inquisitor
      Já hlasoval před čtrnácti dny a ještě mi nic nepřišlo.
      • davidBray
        mě minulý týden, a to jsem hlasoval hned první nebo druhý den a ještě ani nedávali xcoma
  • Má někdo zájem o 75% slevu na Revenge of the Titans?
    Jedná se o Steam coupon.
    • Koho tu pořád zajímají slevy na různé šitovní hry.
  • Veskoslav

Velký datadisk Monster Hunter World: Iceborne prodal už pět milionů kusů.

To je hezké. A recenze příští rok?...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit