-
Druhý díl Games TV, tentokrát o The Sims 4, sledujte na Stream.cz!
Ten formát je boží a pro běžného uživatele na Streamu naprostý ideál. Palec nahoru kluci. Fakt. -
The Division Beta
Predownload dostupný na Uplay..veľkosť 26.26 GB.. -
Betaverzi Battlefield 4 si bude moci vyzkoušet každý, kdo vlastní Battlefield 3 Premium.
To bude asi ten proklamovaný nový prístup k hráčom *3* -
-
To potěšilo hlavně lidi, co si kvůli exklusivnímu přístupu do bety BF4 koupili MOH Warfighter *1*
-
-
Tí by sa v tej bete na ľudoprázdnych mapách dlho hľadali *5*
-
-
Dagon
Presne tak, EA uz fakt nevie, co by od dobroty robil... *7*
-
-
Driveclub až v zimě
https://www.youtube.com/watch?v=g4aBSBlgK98
+99 dalších her, co vyšly/vyjdou letos na PS4 -
-
Na to , že to měl být launchový tahoun ..... No nic . Uvidíme jestli příští zimu bude už co hrát
-
-
Mirror's Edge (2) a Battlefield: Bad Company (3) jsou pro DICE moc dobré na to, aby je mohla zlikvidovat.
Už mě ty jejich PR kecy začínají pěkně s*át *7* *10* -
Vyšel nový update (v1.10) pro DriveClub. Přináší pět nových japonských tratí a upravuje umělou inteligenci. Příští týden má vyjít automobil Icona Vulcano a DLC, jenž přinese 11 nových eventů, 5 vozidel a 5 trofejí.
"17. 1. 12:00
K úpravám umělé inteligence ve hře Driveclub v nejbližším update nedojde." -
Někteří hráči se odhodlali vytetovat si některý motiv z herní série The Elder Scrolls.
já mam zas Kratose:) což je vidět na profilovce....pochvalte mi ho:)))) -
-
Víte nad čím žasnu ? Především nad tím , že tak málo tatérů umí miniatury .....
-
-
vy máte dost *1*
-
-
máš ho pěknýho *12*
-
-
Spekulace: Telltale Games pracuje na hře na motivy Game of the Thrones (Hra o trůny).
Jako fanousek aSoIaFu se samozrejme tesim ale radsi uz bych konecne chtel druhou episode The wolf among us. .. -
-
Uz mela vyjit... ja zas WD 2 snad bude ke konci roku.
-
Není to tak dlouho, snad je to jen pár týdnů zpátky, co běžela spekulace, že Telltale Games dělají na nové Star Wars hře. Tahle informace bude mít zhruba stejnou pravdivost.
-
-
Otec herní série Fallout, Tim Cain, nyní pracuje pro Obsidian.
TAK TO JE MASO ! War never changes ! -
Deus Ex: Mankind Divided - 101 Trailer
Trailer žádná bomba, trailerům a propagaci Human Revolution to nesahá ani po kotníky, snad hra samotná mile překvapí *4* -
-
Rad vidim, ze PicusTV zustala i v tomhle dile*4*
-