Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • drasta

BF V se prej moc neprodava. Tadu je dobre videt ze jak v tom nejsou lootboxy tak o to nikdo nestoji.

• KeanuX

Dva rádioví hosté z GTA IV  se opět dostavili do studia Rockstaru. Co přesně tam dělají zůstává...

Já bych vám to řekl, ale pak by to nebylo překvapení *1*
  • Batman: Arkham Asylum dorazí do obchodů 21.10.

Arkham Asylum? neměli jste namysli Arkham city?
    • Pardon, pardon *7*
  • tak co bude jako další bundle ?

hehe mohlo by být neco jako might and magic bundle
    • KaloSaper

Humble indie bundle 9

Uz je tam 9-ka. A je to dost naslapany. Vice zde - https://www.humblebundle.com/
      • rancor1223
        Moc pěknej.
        Mimochodem, tentokrát je tam výslovně napsáno, že přidané hry dostanou jen ti co zaplatili přes průměr, to tam bývá vždy?
        • Už to tam taky bylo ...
        • ucho
          taky jsem si toho tentokrát všiml... předtím netuším...
    • :D indie bundle 9....ale ten avarge je teda prestrelenej!! 12dolacu a neco :D fu
    • Doufám, že něco kloudného. Nějaké comedy nebo ebooky mně zrovna moc nezajímají a kdyby byl třeba Square Enix Bundle, tak budu dost rád.
      • tak si to prehod na weekly sale
        • rancor1223
          A kdo říká, že Weekly sale budou vždy jen hry? Mimoto Comedy bundle byl fajn.
          • jo comedy jsem si koupil jen abych podporil...ale nejak extra to neni..de spis oto ze to zaujme uzsi skupinu lidi
  • Ubisoft zjišťuje v online dotazníku, kdo by měl hrát Aidena Pearce ve filmové verzi Watch Dogs.

nechápu jak může vést dřevák Tom Cruise
    • Miserius
      Me se ted libil v Jack Reacher, tak by mohl hrát zrovna tuhle roli...
  • ringmancz

Ouya končí

http://www.pcgamer.com/razer-confirms-ouya-acquisition/

Razer koupil obchod a jméno, o krabici nemají zájem
    • Klasickej obchodni model pro kickstarterovy spolecnosti... nechat si zaplatit start od uzivatelu a pak se nechat koupit vetsi firmou.
  • Square Enix se připravuje ukázat na VGX dva trailery.

Tak doufám že Tomb Raidera
    • ringmancz
      možná tak toho na next-gen (teď už current no)
  • Metacritics Steam MW3

Vsimli ste si niekto, ze na Steame uz nie je odkaz na Metascore pre MW3 :D
    • Ta hra stejně nikoho nezajímá...
  • Modder Gionight vydal vlastní ENB Series do The Elder Scrolls V: Skyrim. Pokud Vás zaujme vylepšená...

Když jsem viděl jeden z těch šesti screenů, vzpomněl jsem si na Dana. Měl pravdu. Ty stromy jsou fakt hnusný *1* Smrk se smrku vůbec nepodobá, větve mu trčej všema směrama, takže to vypadá jak hajzl štětk@ *1* *1* *1*

EDIT: Tak pánové. Co to je. Štětk@ má těch významů přeci víc, nebo to jste nikdy nespláchly záchod *3*
  • Malleth

EA bude mít na starosti nový Star Wars hry

http://www.playstationlifestyle.net/2013/05/06/disney-partners-with-electronic-arts-ea-in-charge-of-star-wars-games/

Třikrát hurá a mě jebne.
    • Vrook
      OOOH BOY..

Jsem se těšil, jestli se někdo schopnej ujme třeba pokračování Republic Commanda.. Ale o pokračování s mikrotransakcema a "PRESS X NOT TO DIE" fakt nestojim *9*
    • taký Battlefront 3 od DICE na Frostbite3 engine by som si vedel predstaviť.
      • Malleth
        To vidim jako jediný pozitivum
    • Obsidian

tad doufám že se ještě dohodne s Obsidian kterej by moc rád udělal RPG ze světa Star Wars

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit