-
BF V se prej moc neprodava. Tadu je dobre videt ze jak v tom nejsou lootboxy tak o to nikdo nestoji.
-
-
Dva rádioví hosté z GTA IV se opět dostavili do studia Rockstaru. Co přesně tam dělají zůstává...
Já bych vám to řekl, ale pak by to nebylo překvapení *1* -
Batman: Arkham Asylum dorazí do obchodů 21.10.
Arkham Asylum? neměli jste namysli Arkham city? -
-
Pardon, pardon *7*
-
-
tak co bude jako další bundle ?
hehe mohlo by být neco jako might and magic bundle -
-
Humble indie bundle 9
Uz je tam 9-ka. A je to dost naslapany. Vice zde - https://www.humblebundle.com/ -
-
Moc pěknej.
Mimochodem, tentokrát je tam výslovně napsáno, že přidané hry dostanou jen ti co zaplatili přes průměr, to tam bývá vždy? -
-
Už to tam taky bylo ...
-
taky jsem si toho tentokrát všiml... předtím netuším...
-
-
-
:D indie bundle 9....ale ten avarge je teda prestrelenej!! 12dolacu a neco :D fu
-
Doufám, že něco kloudného. Nějaké comedy nebo ebooky mně zrovna moc nezajímají a kdyby byl třeba Square Enix Bundle, tak budu dost rád.
-
-
tak si to prehod na weekly sale
-
-
A kdo říká, že Weekly sale budou vždy jen hry? Mimoto Comedy bundle byl fajn.
-
-
jo comedy jsem si koupil jen abych podporil...ale nejak extra to neni..de spis oto ze to zaujme uzsi skupinu lidi
-
-
-
-
-
Ubisoft zjišťuje v online dotazníku, kdo by měl hrát Aidena Pearce ve filmové verzi Watch Dogs.
nechápu jak může vést dřevák Tom Cruise -
-
Me se ted libil v Jack Reacher, tak by mohl hrát zrovna tuhle roli...
-
-
Ouya končí
http://www.pcgamer.com/razer-confirms-ouya-acquisition/
Razer koupil obchod a jméno, o krabici nemají zájem -
-
Klasickej obchodni model pro kickstarterovy spolecnosti... nechat si zaplatit start od uzivatelu a pak se nechat koupit vetsi firmou.
-
-
Square Enix se připravuje ukázat na VGX dva trailery.
Tak doufám že Tomb Raidera -
-
možná tak toho na next-gen (teď už current no)
-
-
Metacritics Steam MW3
Vsimli ste si niekto, ze na Steame uz nie je odkaz na Metascore pre MW3 :D -
-
Ta hra stejně nikoho nezajímá...
-
-
Modder Gionight vydal vlastní ENB Series do The Elder Scrolls V: Skyrim. Pokud Vás zaujme vylepšená...
Když jsem viděl jeden z těch šesti screenů, vzpomněl jsem si na Dana. Měl pravdu. Ty stromy jsou fakt hnusný *1* Smrk se smrku vůbec nepodobá, větve mu trčej všema směrama, takže to vypadá jak hajzl štětk@ *1* *1* *1*
EDIT: Tak pánové. Co to je. Štětk@ má těch významů přeci víc, nebo to jste nikdy nespláchly záchod *3* -
EA bude mít na starosti nový Star Wars hry
http://www.playstationlifestyle.net/2013/05/06/disney-partners-with-electronic-arts-ea-in-charge-of-star-wars-games/
Třikrát hurá a mě jebne. -
-
OOOH BOY..
Jsem se těšil, jestli se někdo schopnej ujme třeba pokračování Republic Commanda.. Ale o pokračování s mikrotransakcema a "PRESS X NOT TO DIE" fakt nestojim *9* -
taký Battlefront 3 od DICE na Frostbite3 engine by som si vedel predstaviť.
-
-
To vidim jako jediný pozitivum
-
-
Obsidian
tad doufám že se ještě dohodne s Obsidian kterej by moc rád udělal RPG ze světa Star Wars
-