Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi nevíte někdo jak rozjet AC Unity s normálním fps? Mám sice starší komp ale Zaklínač 3 mi jede krásně na 40 fps. Unity mi jede asi 15 fps průměr. Není na to třeba nějaký patch?
    • Lukyz
      To záleží jestli máš opatchovaný origo nebo warez ze dne vydání, ale dle dotazu předpokládám, že (b je správně *1*
      Mně osobně jede W3 okolo 50FPS a u origo Unity se nedostanu na 40 snímků, spíš se to pohybuje okolo 30, takže tolik k optimalizaci a pokud nedokážeš stáhnou update na warez, tak se zeptej spíš na nějakým warez fóru nebo se na to ideláně úplně vys.... *3*
      • Mám origo, dostal jsem ho jako dárek jak hra vyšla. Bohužel to bylo nehratelné a nyní po opatchovaní je to trochu lepší ale stále se to nedá vůbec hrát.
        • Lukyz
          V tom případě pardon, ale takhle to prostě je, chce to brutální výkon na optimalizaci nečekej, ale nezapomeň si předobjednat Assassin's Creed Syndicate *3* *1*
          • No já jim dám předobjednat parchantům. Škoda no tak jsem si to chtěl zahrát. Podívám se na jednu stranu fps okolo 30-35, podívám se opačným směrem fps 10-15.
            • frantisek_nejezchleba
              no, vidíš. To by se ti na PS4 pravděpodobně nestalo.
    • frantisek_nejezchleba
      http://herni-konzole.heureka.cz/sony-playstation-4-500gb/?gclid=Cj0KEQjwx_WuBRDJ7tSK2-W0pJkBEiQAEWgR8LkMRVWApd8mkcmyPaZBU8AczSmeNVG8SK0sVvxNczkaAoux8P8HAQ
      • Ono to na te ps4 neni o moc plynulejsi.
      • Ne díky, kvůli jedné neoptimalizované hře nebudu dávat 10 litrů. Pokud nemáš smysluplnou odpověď tak pls nereaguj.
        • frantisek_nejezchleba
          promiň, že jsem si dovolil zavtipkovat. Přesto si ale troufám tvrdit, že Playstation 4 je v dnešní době smysluplným řešením.
          • Lukyz
            Normálně se do diskusí ohledně PC vs. konzole nezapojuji, ale v tomhle případě bys trochu ostrouhal, protože technologický výkvět zvaný Unity má problémy s propady FPS i na konzolích *1*
            • frantisek_nejezchleba
              samozřejmě kdyby hned začal s testováním hry na konzoli, mohl by jít rovnou reklamovat (i když otázkou je, jestli by ho konzole náhodou neukojila – psal původně totiž, že je nespokojen s průměrem 15 FPS... když jsi tak znalý, jaký průměr má PS4?). Takhle chudák autor vlákna – stejně jako já – nevěděl, jestli je problém s hrou, nebo s jeho strojem. Tak teď už je nám všem jasné, kde je zakopaný pes.

A když už jsi tak znalý: co to tedy znamená, to škube? Kolik FPS dělá největší propad?
            • Takže ty tu radíš kvůli ACU koupit totální nesmysl zvaný PS4 aniž by jsi tušil, že se na tom hra škube jako prase? :D Bravo, konzolový troling na novém levelu.
            • frantisek_nejezchleba
              no, vida. Díky za info. :) Snad si to přečte i autor vlákna a hru zajde reklamovat. To teď ať zároveň bere jako mé poupravené řešení problému.
            • A která hra tam nemá ? Unity tam padá do nehratelného stavu, na to, že ta hra byla dělaná primárně na konzole, je to otřes. Slušné PC to aspoň drží nad 30, byť je to taktéž bída.
          • Potěš koště pokud je podle tebe čím dál hloupější a trhanější hraní s páčkovačem smysluplné hraní. Naštěstí většina lidstva má jiný názor.
            • frantisek_nejezchleba

Tak tady to máš:

私は意味のある解決策について書きました。そのことについて、私は楽しみを持っていると思った純粋な遊び(サイコロやデジタルアバターのいずれか)のポイントは何ですか。 ( - PC結局私に参加し、どのようなマルチプラットフォームのゲームは、ドライバ上に構築されていることを地獄!)マウスとキーボードのおかげでPCゲームを可能な限り最高のプラットフォームとして:しかし、私は、あなたが参照しているものだろうと思います。はい、あなたは正しいです。一方、あなたはジャーニーや豪雨の同類にキーボードとマウスで遊びますか?とにかく、通常の著者繊維の問題に比較的機能性溶液のためにここに私をいじめる来ますか?
            • Až mi to někdo přeloží, možná odpovím.
            • frantisek_nejezchleba
              já psal o smysluplném řešení. O tom, jaký má smysl čiré hraní (ať už s kostkama, nebo s digitálním avatarem) jsem se bavit nechtěl. Ale asi tuším, na co narážíš: PC hraní coby nejkvalitnější možná platforma zejména díky myši a klávesnici (a vem to čert, že multiplatformní hry jsou stavěné na ovladač – k PC koneckonců připojíš i ten!). Ano, to máš pravdu. Na druhou stranu, zahraješ si na klávesnici a myši třeba takový Journey nebo Heavy Rain? A vůbec, přijde ti normální si mě tady dobírat za relativně funkční řešení problému autora vlákna?
  • jindra.veliky

Third-person akce Conflict: Denied Ops je na Green Man Gaming k mání dočasně za 150 Kč.

to bych nechtel ani zadarmo *15*
  • Mahcake

Kevin Conroy nenamluví Batmana ve hře Batman: Arkham Origins.

No a je to v ř... *13*
  • Weird Worlds: Return to Infinite Space.Po zaujme kod samozrejme poslem .)Posledny kod zatial na steam samozrejme zadara zatial takze kto chce tak piste aby asi niektory neveriaci zistili ze tie kody su fakt origo a navyse zadara.To tak casto asi nebyva :()
    • Mam zájem, kdyžtak posílej na mp3king@seznam.cz. Jsem Ti velice vděčný.
      • poslane ;)
  • holec89

Metalová verze úvodní skladby z The Elder Scrolls V: Skyrim, kterou vytvořil kytarista skupiny Equilibrium...

tak ta je paradni :) chybelo mi fus ro dah
  • SalemCZ
  • USER47

Interstellar Marines kickstarter

http://www.kickstarter.com/projects/zeropointsoftware/interstellar-marines-prologue
    • ucho
      nadějná gameska, ale vývoj je nekonečný (tedy byl). kdo ví, zda to někdy zvládnou dotáhnout do nějaký rozumný podoby pro hráče.
      • USER47
        Imho nezvládnou. Nemaj hotový skoro nic, jsou momentálně jen dva, prachy nemaj...po pěti letech vývoje nic moc:-D.
  • drasta

Rozhovor se Seanem Murrayem o tom potom: https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-20-the-big-sean-murray-interview

Nevim jestli to tu uz bylo ale je to celkem zajimavy.

• MickeyMutant

Na tom rozhovoru je zajímavej hlavně nedostatek sebereflexe. Je to nejspíš penězma. Vydělali jich tolik, že nepotřebuje nějaký střízlivější zpětný pohled.

Vidím tam paralelu třeba s některými politiky, co dostanou tolik hlasů, mají takovou podporu, že si můžou dovolit ignorovat slušnost, férovost, pravdu nebo aspoň jejich předstírání.

• drasta

Jj to myslim :D

• ringmancz

Jeden remaster na PC na konci ledna vyjde

https://www.youtube.com/watch?v=swrIN5yIaOk

už se dá předobjednat
  • Horst_Fuchs

Arcane Worlds za dolar.

http://groupees.com/spotlight1

Tohle je něco pro fandy starých Magic Carpetů. Je to vlastně nehorázná kopírka původních Magic Carpet her, jen v moderní grafice s fyzikou kapalin. Zatím jen raná alpha verze.
    • netušíš, jestli to bude hratelný bez joysticku? zkoušel jsem teď nedávno starý MC jedna i dvě a na myši a šipkách je to peklo
      • na mysi dokonaly, muj koberec strilel s mysi jenom hlavy *5*
      • Horst_Fuchs
        Já Carpety nikdy nehrál s joystickem, to mi připadá zbytečný. Myš + klávesnici vždycky fungovala výborně, jen si člověk musel trochu pohrát s citlivostí myši, defaultní byla extrémně vysoká.

Nevím jak to bude ve finální verzi, ale zatím je to tak, že setrvačnost pohybu tu není žádná, je to trochu jako pohyb v Descentu, takže se to ovládá velice snadno i s myší. Ostatně posoudit to můžeš sám, tady je alpha verze ke stažení:
        http://ulozto.cz/xF55YG2G/arcane-worlds-win-install-0-16-exe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit