Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H

Takto si zalétáte na dracích v The Elder Scrolls V: Skyrim díky DLC Dragonborn.

*10*
    • MrSanta
      Ale no tak, Viktore, to snad není to hlavní. Solstheim, kurwa, SOLSTHEIM *1*.
      Mě osobně to je naprosto putna. Na toho draka bych stejně nesednul. Moje charaktery mají strach z ježdění na čemkoliv. Akorát možná Kashrrg gro-Tugra by si zajezdil, ale před tím zase každá kobyla prchne *15*
      To hlavní je návrat na mé oblíbené místo. Dokonce mám chuť si, až budu hrát Dragonborn DLC, nainstalit i Morrowind a koumat kousek po kousku jak se co změnilo.
      • Viktor_H
        Tak samozřejmě že do toho půjdu. Jen jsem doufal, že si můj neohrožený rek podrobí z oblohy celý Skyrim. *1* A hovnajs...
  • Obrazem: V NHL 15 nás čekají autentické arény a čtyři rozhodčí na hrací ploše.

Thornton na tom screenu vypadá tak třikrát starší
  • MGS a Max

https://www.youtube.com/watch?v=-ETTOK6FrxE

Rozdíly mezi PS4 a PC v MGS V jsou opravdu malé, jelikož rozdíly v Ground Zeroes byly docela velké, docela mě to překvapilo, PC verze má dokonce vyplé AA.

https://www.youtube.com/watch?v=_yu1B7NYUP0

I Rozdíly v Maxovi jsou minimální.
    • PC verze ma vyple AA ? *1* To me dostalo *1* Tak si ho ku*va zapni!
      • Lukyz
        No, ohledně AA to není tak úplně jednoznačné, protože MGSV má pouze FXAA a žádné AA vynucené přes ovladače nefunguje. Jedinou možností je využít downsampling, ale ten taky nezachrání všechno navíc je to opravdu brutální žrout výkonu.

Screeny, vše na max - 1920x1080, 2715x1527, 3840x2160 hlavně je to poznat na billboardu a elektrickém vedení.

PTT není graficky nejlepší hrou, ale vzhledem k tomu jaký nabízí gameplay a poměr nároky / visuál, tak jí to málokdo bude vyčítat *4*
        • já teda nejsem nějak zatíženej na grafiku a proti mgs nic nemám ale to na těch screenech je jako nová hra ??? vždyt jě to hnusny hnědy hov...
          • kennyB
            V Afghánistánu žádný lesnatý oblasti nečekej...
            • kennyB
              Zahraj si to a zjistíš, v jak krásném prostředí se hra odehrává *3*
            • : D tady nejde o zemi kde se to odehrava, proste tenhle screen vypada jako hra dejmu tomu z roku trebaa 2005 : )
  • Veskoslav

Half Life 3 přichází! I Katarina se divila:-D

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=354264593
  • Veskoslav

Rise of the Tomb Raider (20 Year Celebration Edition)

Tak dohráno. Sice 68% po 16 hodinách, ale do hry se určitě vrátím. Za mě určitě lepší jak předchozí díl a to nejenom zpracováním. Hra běží plynule, vypadá pěkně a i na K+M se hraje solidně. Jednotlivé hádanky nejsou kdo ví jak těžké, ale pokud člověk občas neuvažuje, jak je vyřešit, stráví nad tím notnou chvíli. Příběh je průměrný, ale dabing je skvělý a ozvučení zbytku hry taktéž. Co je podle mě naprosto skvělé je prostředí a to, jak hra střídá zapadlé uranové doly sovětského gulagu až po ztracená města, které stovky let nikdo neviděl. Jedna z letošních TOP her a edice rozhodně stojí za to si pořídit. A kdo by nechtěl Laru, která lítá ve středověkém brnění:)
    • Draken69CZ
      Co ten art book stojí za to nebo digitální verze hry bude stačit?
      • Veskoslav
        Ten artbook je i obal na DVD, takže osobně ho sice mám, ale pokud máš levně digitálku, tak o nic nepřijdeš. Je to cca 20 artworků velikosti A5.
    • Kdo se stara?
  • MidnighT91
    Kluci podařilo se někomu vyřešit problém se spuštěním reinforcements u army 2 mám na mysli tenhle problém "Failed To Load File Pmc Addons Air_pmc.pbo"
    • ucho
      jsem si vždycky myslel, že tahle hra má oficiální fórum, který je plný fanoušků, co o tý hře ví vše... asi jsem se spletl, když se chodí pro rady k téhle hře sem...
      • to je sakra ochoty zase...
        • ucho
          tady jde čistě o pravděpodobnost rychlého získání odpovědi. tedy pokud má hra nějaké aktivní fórum, kde se vyskytuje spousta zkušených uživatelů dané hry, dá snad rozum, že nejlepší bude směřovat dotaz tam.
          já třeba tu hru nehrál a zkušenosti s ní nemám, byl jsem ale ochotný ho za užití sarkasmu nasměrovat lepším směrem (nevšiml jsem si, že by mu tady jinak někdo podal odpověď řešící jeho problém). při kladení dotazu je většinou nejdůležitější, aby dotyčný dostal rychlou odpověď.
          jinými slovy nedává smysl, proč by nešel rovnou ke zdroji, kde má největší šanci na získání rychlé odpovědi. na oficiální fóra někteří lidé nelezou, když nemají hru legálně, ale to předpokládám nebude tenhle případ, když se Arma 2 rozdávala zadarmo...
          co se týče tvého příspěvku, jeho hodnota k tématu je nulová... ale ano, reaguješ na mě, tak sis chtěl jen postěžovat v internetové diskuzi :)
          • tou rádoby vtipnou odpovědí jsi mu určitě moc pomohl... :)

a za dobu, než jsi sesmolil tuhle odpověď, bys možná stihl pro něj najít odpověď a doopravdy pomoct.
          • MidnighT91
            na oficiální forum jsem se díval jako první, problém vyřešen u steam verze upraveným instalátorem, tu já bohužel nemám a jinej fix jsem nenašel...
  • Jack1947

Vyzkoušejte si battle royale v Black Ops 4 zcela zdarma

Battle royale mód je totiž až do 24. ledna k vyzkoušení zcela zdarma na
    PC, PS4 i Xbox One. Jen se připravte, že si budete muset stáhnout asi
    80 GB.

Ano zkusím, tohle jediné mě zajímalo.

• jindra.veliky

je to odpad, 2 hry a mam dost

• Jack1947

Možná ti jenom nandavali na prdýlku...

• jindra.veliky

nejsem dite jako ty, abych nadaval na hru, ktera mi nejde

ta hra je totalni garbage, grafika vyblita, strileni o nicem, jak airsoftky, nudnej je celej rezim, zvuky zbrani hnus...1/10 opravnena

• Johnny

1/10? tak to asi těžko. pokud bych to bral jako normální další BR hru, tak by to dostalo tak 5/10

Hral sem to chvilku a bylo to docela v klidu, ač mam radši PUBG. Ale 1/10 si zaslouží hra která je uplně blbá, plná bugů nebo chyb že skoro ani nejde spustit xD

• Jack1947

To já nedělám ty "nedítě" hmm ale stejně zkusím jinej btr nemá vrtulníky, letadla atp... když je to zdarma. Hrál si to na PS4 aha tak už vím v čem je asi problém😉

• Dark souls - problém s nedostatkem duší?

Zde je řešení: Víte jak je pod starým kostelem cesta do lesa? Tam jak se bojuje s jednonohou příšerou? Jděte tam a zahněte doleva a přijdete k zavřeným dveřím - od Andrého (kovář ve starým kostele) můžete zakoupit Crest of Artorias, které ty dveře otevře. Bohužel stojí 20k duší, takže si šetřete dušičky. *3*

Za dveřmi je místo, kde je hromada nepřátelských npc, které se respawnují a každý dává 2k duší! Je jich tam tuším 5, čili máte 10k duší za jediný průzkum + hned u těch dveří je bonfire, takže to vyfarměte a skočte si tam schrupnout a nepřátelé jsou opět na svém místě. Jen jsou docela obtížní na zabití, ale to asi všechno v týhle hře... *1*

A perlička na závěr: Do toho místa se podíváte ještě jednou, v rámci nového obsahu (pro konzolsty), akorát budete asi 300 let v minulosti *8*

Ale i tehdy to místo nebudete mít rádi *2*
  • Lukyz

Randy Pitchford opět obhajuje Aliens: Colonial Marines

A opět jsou to zase hrozný kecy...

http://www.ign.com/articles/2015/07/17/randy-pitchford-address-alien-colonial-marines-claims?
    • Veskoslav
      Ta hra byl propadák, takže si to musí nějak obhájit aspoň sám před sebou.
  • Windows 10

Budu trochu OT, ale chci se podělit. Zatím jsem nepřešel na Windows 10 a ani jsem si "nerezervoval" desítky skrz tu vyskakovací bublinu, no a právě jsem se chystal vypnout počítač a koukám, že by se měly instalovat nějaký aktualizace. Koukám do centra (jsem na sedmičkách) a on je automaticky zatržený VOLITELNÝ upgrade na desítky! Kdybych se nepodíval, tak se začnou bez jakéhokoliv upozornění a svolení instalovat?! No je tohle možný? Už jste na to taky narazili?
    • Je tam z drivejska update pro win 7, ktery posila telemetrii MS a zaroven umi i tohle, nepamatuju si ho presny nazev, ale kdyz ho odstranis tak ti to nic samo stahovat nebude. Jinak pred instalaci se te to stejne zepta.
    • Hele šel jsem spát ve 2 ráno a dal jsem vypnout s aktualizací, pak jsem ráno v 8 vstával a pořád se něco aktualizovalo tak jsem to na tvrdo vypnul(co by se mi jako mělo aktualizovat 6 hodin) tak oni to byly W10
      • Ano to je to o čem píšu, že hodně lidí si toho nevšimne, ale místní mudrcové jsou asi chytřejší. :)
    • Morraw
      Jojo už se o tom někde psalo. Když si nevšimneš, tak ti to stáhne před-update pro W10. Má to myslím kolem 2GB. Ale systém ti to neupdatuje na W10 bez tvého vědomí. Já si jen udělal upgrade kvůli licenci a jsem zpátky na 8.1. Z pohledu hráče zatím nemá smysl přecházet.
    • Také mám sedmičky, také se mi v noci stahovaly aktualizace a Windows mi to vážně neupgradovalo. Můžeš být v klidu.
    • v pohode prejdi na desitky, pokud nejsi terorista nebo nemas v počitaci obrazky detí, mužes byt v klidu
    • Ne, nechápu jak někdo může mít nastavené automatické aktualizace. Natvrdo vypnout a instalovat jen pokud ty sám něco chceš.
      • bežny uživatel nevi ktere aktualizace jsou treba a ktere ne
        • Kluk, který evidentně tráví hraním dost času a umí takový dotaz napsat až někam na Games.cz, tak by tohle vědět fakt mohl, mimo to, má tam vždycky jasnou nápovědu s odkazem co která aktualizace dělá, to by musel mít IQ 60, aby to nepochopil.
      • Vtip je v tom, že i když zakážu aktualizace, i když odškrtnu tu aktualizaci v seznamu, tak se opět sama zaškrtne a s vypnutím PC se chtějí ty Win 10 nainstalovat tak nebo tak. To prostě nechápu.
        • Ovládací panely, systém a zab., windows update, změnit nastavení .. máš zatrženo nikdy nevyhledávat ?
        • Kdo ví co s tím děláš a co kde máš nastaveno. Zkus Google, to bude rukama.
          • Vypadá to, že pomohlo až skrytí aktualizace a zároveň zakázání. Nepomáhalo jen samotný zakázání aktualizací nebo odškrtnutí aktualizace, asi nějaký nový praktiky od Microsoftu...

Jinak se zdá, že s tím přicházejí právě teď https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=windows+10+optional+update&tbs=qdr:d
          • Je to tak, říkalo mi to dnes už víc lidí. MS to chytře nacpal přímo do aktualizací, věřím že většina lidí si toho nevšimne a zítra bude po zapnutí PC trochu překvapena. :D
            • Já mám Win10 už půl roku narozdíl od vás křováků co se bráníte pokroku. :D Mluvil jsem o userech lamách, něco jako jsi ty.
            • Jasně, zítra bude apokalypsa, všechny PC přejdou na W10 potajnu a Skynet se aktivuje.

Nesmysl. Když už, tak tam někde máš zaškrtnuté stažení přípravy aktualizace, ale rozhodně se ti sám od sebe nezmění přes noc v PC systém, přemýšlej trochu a uč se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit