-
Jak už jste si možná všimli, testujeme novou verzi videopřehrávače. Dejte nám v této diskusi vědět,...
Nejnovější Chrome a zatím bez problémů, za mě velká změna k lepšímu.... -
-
Taky chrome - ve fullscreenu mi změna hlasitoti způsobí MUTE. Jinak v poho...
-
-
Znáte někdo nějaký dobrý, velký mod na Kotor 2?
-
Na jednotlivých serverech hry Battlefield 3 půjde nastavit, zda se hráčům bude či nebude regenerovat...
Juuuu to je uzasne, to u zadne hry jeste nebylo. A kde sou dalsi novinky o BF3? Uz asi 2 hodiny nic.. :-) -
-
bf3
A dalsi uzasna novinka urcite bude, ze se na serverech bude dat nastavit friedly fire on/off ze?
-
-
http://www.destructoid.com/ea-boss-proudly-refuses-to-publish-single-player-games-234402.phtml *7*
-
-
No jo, jakmile dnes něco nemá mulťák nebo to nemá podporu "sociálních" sítí, tak to není IN. *9*
-
-
Kingdom come - quest s čarodějnicema
Kdo jste hráli quest s čarodějnicema, povedlo se Vám najít způsob, jak to vyřešitbez krveprolití? Poprvé jsem ty dva týpky, co tam naběhli, zabil. Když pak Jindra spadl do mdlob a nad ránem se probral, tak u ohně ležely dvě mrtvoly s popiskou, že jsou to lapkové. Tak jsem si říkal, že dobrý. Jenže u rozhovoru s Farářem se najednou mluvilo o zabitých dřevorubcích. Tak jsem ten quest zkusil hrát znovu s tím, že je nezabiju. Podařilo se mi je oba sundat pěstma. Pak se zvedli a utekli pryč. Jindra šel zase do mdlob a když se nad ránem vzbudil, tak byly mrtvé ty tři ženské. Což bylo teda v rozporu s tou situací. Hra si to vyhodnotila, jako kdybych s těmi dřevorubci vůbec nebojoval a utekl. Nevím, jestli to má být bug nebo jestli hra zkrátka nepočítá s možností, že bych to mohl vyřešit jinak než útect nebo ty týpky zabít. Podařilo se Vám někomu to vyřešit jinak? -
-
Ten quest nejde udělat jinak.
Já zkoušel do toho obřadu vůbec nevstupovat, což se mi i povedlo, ale pak se tam stejně objevili ti dřevorubci jako čertové, i když jsem nebyl omámen mastí -
Nelze to udělat třeba nějak tak že bys je jen
Zmlázil a odzbrojil třeba pěstma oni by se lekli a vzdali se Já udělal přesně tu chybu že jsem je zabil páč jsem myslel že je mám zabít a to jsem si o tom questu přečetl a dokonce to i snad pomalu viděl ve videu D: -
-
Přečetl sis ten můj příspěvek?
-
-
Někdy je řešení jen jedno tedy to co napsal Minev. Vzhledem k tomu že na internetu taky nic nepíšou, case colded^
-
-
-
-
The Showdown Effect Steam Key
kpqgj-2w8hl-0fgn4 -
-
Někdo je tu fanoušek pewdiepie *1*
-
-
A to proč? Já nechápu proč je tak populární a nesleduji jeho videa a přesto jsem si kvůli právě Showdown Effectu ten bundle koupil.
-
-
Musím souhlasit, taky nechápu, co je na tom, sledovat, jak někdo jný hraje.
-
-
Tak na pewdiepie se koukám kvůli tomu že hraje hry o kterých bych neměl ani tušení
-
-
Tak ono stačí taky trochu prolézt pár webů a ještě to bude rychlejší.
-
Mě připadá jako by mi umíraly mozkový buňky z jeho humoru... Za to mi těch pár indie her nestojí.
-
-
-
-
-
dík
-
-
Takto nějak by vypadala betaverze Battlefield 3 v reálu :)
U toho jsem se včera málem udusil.. Fakt nejlepší. *15* -
-
Taky jsem se dobre zasmal *1* .
-
-
Za pět minut skončí odpočítávání na homepage Assassin's Creed. Jste napnutí?
Ani ne. Ne že by AC nebylo super, ale nějak mě to po 5. už neláká. -
Act of Aggression
Teraz je na Steame 50% zľava. Ja som to tesne predtým kúpil od nejakého rusáka za tú istú cenu. Dojmy z hrania: pôvodne sa mi to nepáčilo ale ako som hral pár hier, tak už dlho som sa u stratégie takto nebavil. Je tam neskutočne veľa rôznych taktík ktoré môžete využiť. Zábavné na pozeranie sú aj replaye top hráčov. (Kampaň som neskúšal, zatiaľ len skirmish a chystám sa na multiplayer - tam asi dostanem na zadok).
Talže ak máte radi stratégie, myslím že za tých cca 20€ to stojí. -
Podle vývojářů Need for Speed: Rivals budou mezi jednotlivými verzemi vidět mírné rozdíly v grafice....
No po tých odložených tituloch na PS 4, museli povedať náku perlu. Ktovie koľko im SONY za tú informáciu zaplatilo *1* -
-
No mě hlavně zaráží, že taková hra s nic extra grafikou běží na PS4 jen ve 30FPS s nějakou smooth zástěrkou... to je hnůj, chudáci konzolisti. Next gen jak sv1ňa.
-