-
Vánoční výprodej na STEAMu
Včera večer začal vánoční výprodej na STEAMu. Slevy až 92%! http://store.steampowered.com/ -
-
Do 19:00 trvají slevy na Steamu: Zaklínač - rozšířená edice (4€), všechny díly Gothic (35€),...
Krom Witchera a Lary, nic moc (IMHO)... cekam cu bude dnes :) -
už som si aj urobil radosť
-
-
Já taky, Witcher za 4 €, ou jéé.
-
-
-
Mam dneska dobrou naladu takze:
pro ty co na ne nezbyly klice do Wildstar bety
http://www.gameplorer.de/wildstar-beta-keys-21-03-2014/
Zde je nemacka stranka kde je furt davaj staci zaregistrovat a hotovo (pro ty co neumeji nemecky ani trochu tak klidne pomuze google translator) -
-
Ende
( Curse.com jede i bez registrace... dik). -
-
Aha, tak tohle je prvni co jsem nasel, ostatni uz byly rozebrany.
-
-
Na Curse.com taky. Stačí registrace a máte klíč. Akce trvá ještě cca 2 dny.
http://www.curse.com/betas/wildstar-beta-key-giveaway-2
-
-
Spekulace: V příštím roce se můžeme těšit na něco z universa Gears of War.
Remaster ve stylu Halo: The Master Chief Collection bych si nechal líbit. -
-
Já bych přál všem kdo nehráli Gears remake - klidně bych vynechal to poslední "DLC". Velkolepá hra.
-
-
gejmr
tak jsem si dneska na youtube otevrel sekci "trendy" a tam narazila na gejmra, nedela snad tyhle stupidni Minecraft lets playe uz od vydani? To musi bejt nejak nemocnej, ne? Jak na to muzou lidi koukat..
https://www.youtube.com/watch?v=1jLJ6x7BI0o -
-
Tobě je kolik 15?!
Neezajimá tě to, víš co to značí že máš vlastní rozum ale povídej to dětem pod 15 a jinejm kteří nevědi nic o světě a jejich největší hrdina je nějakej Gejmr" kterej bude nejspíš pěknej zoufalec... ale co hlavně že mu to spye ne i když na světové Jewtubry si bude muset svým malým rozmachem ještě počkat nebo spíš dorůst *3* -
-
... :D
Tohle prostě nikde jinde na světě nemají
-
-
661k subscriberu na ceskyho letspleyera neni uplne spatny. To bych asi taky dokazal hrat minecraft do zblbnuti.
-
-
Na to, že ČR má něco kolem milionu obyvatel ve věku 10 - 20 let (nepředpokládám, že by ho sledovalo mnoho mladších a už vůbec ne starších) a kromě Slováků, kterých je půlka, se nedá počítat s jinou národností sledující český letsplay, tak to číslo je dokonce fascinující. V podstatě to znamená, že ho odebírá každý třetí Čech a Slovák ve zmíněném věkovém rozmezí. Believable. *1*
-
-
je to hnus *13*
-
-
Proč? Kdyby za nás něco takového tehdy existovalo, tak bychom to sledovali taky, stejně jako jsme četli Bravíčko. Pokud mu to cílovka žere, jakože s takovým množstvím odběratelů zřejmě ano, tak asi něco dělá dobře. Že se to nemusí líbit lidem mimo jeho cílovou skupinu ho vůbec nemusí trápit - a nás taky ne.
-
-
ja teda bravicko nikdy necetl a smal jsem se tem co jo.... *4*
-
To je potom pořádnej zoufalec... jestli hlavní část popularity tkví v tom že si předplatil subscriby... připadá mi česká jewtubrová scéna ještě zoufalejší než jsem si prve myslel.
-
MikeR: Popravdě se v této problematice nevyznám natolik, abych dokázala říct, co je/není reálné, ale něco na tom bude. Ostatně jak píšeš výš, každý třetí Čech nebo Slovák v dané věkové skupině jako odběratel je celkem přestřelené *4*
-
No já ti nevim. V principu máš samozřejmě pravdu, ale víc než 600 000 je děsně přehnaný. Těm nejúspěšnějším letsplayerům v ČR a na Slovensku jsem schopnej věřit do 250 000 reálných odběratelů, zbytek jsou mulťáky. Že se subscriby běžně kupujou (stejně jako lajky) je taky známá věc. A pokud se někdo zaměřuje na jednu konkrétní hru, byť megaúspěšnou, tak mi připadá přestřelenej i ten čtvrt milion. Na víc jsme zkrátka moc malej rybníček. V tom že asi něco dělá dobře souhlas, jen těch 600k odběrů určitě a ani náhodou neznamená 600k lidí.
-
-
-
-
-
-
Might & Magic X na Steamu
Na steamu se dneska zčistajasna objevilo Might & Magic X - Legacy, zatím jen jako early acces. Zkoušel to někdo? Stojí to za hřích? Devítka vyšla už dost dávno, vůbec netuším co od novýho dílu čekat. -
-
Mně kámoš tvrdil, že to je náročné jako prase na to jak to vypadá. A taky tam je pořád dost chyb. Údajně se mu parta ve městě roztočila dokola a šlo to blbě zastavit. To se dá ale pochopil. Té údajné náročnosti se divím.
-Více asi budu vědět jakmile to uvidím na vlastní oči. Kupovat to v tomto stavu nebudu. Stejně kupují hru když je hotová. -
-
Kdo ví , co vyváděl zpočátku Grimrock s teplotou chipů jednoho výrobce , se tomu už ani nediví ...
-
-
vcera a je to jen cast...
-
-
RPG Codex Interview: Dan Vávra (Warhorse Studios)
http://www.rpgcodex.net/content.php?id=8776 -
-
ta diskuze je naprostá tragédie, ti pánové tam si hrají na hipsters deskových her, ale přitom vůbec nechápou, o čem se mluví a že tohle není Icewind Dale.
Největší legrace byla, jak se tam Amík obul do Danovy poznámky o tom, že Američané neumějí dělat pořádné hrady.
Dan měl argumentovat ve smyslu, že nedělal hru o americké mafii, ale o italských, irských a jiných evropských přistěhovalcích. Když se totiž podívám na Boardwalk Empire, tak nevidím Američany, ale Židy, Iry, Taliány, Němce, Holanďany atd.
No vlastně se toho tolik nezměnilo :) -
-
se divím že jim tam vůbec odpovídá, s takovýma lidma to totiž nemá cenu
-
"I have written two games about US Mafia."
Fakt že jo! *1*
Hlavně si myslím, že takhle se tam projevovat je dost kontraproduktivní, zvlášť s takovou náturou.
-
-
otázka na Dana do FC - Máš rád diskuzi na rpgcodex.net? *1*
-
wtf, co je to za trollovací fórum? jakákoli diskuze s těmi lidmi postrádá smysl :)
-
Ta diskuze pod tím je naprosto DO-KO-NA-LÁ! *14* *1*
-
-
Dlouho me zadna diskuze takhle nechytla :D
-
Taky na to koukám *1*
Netušil jsem,že existuje stránka absolutních RPG fanatiků kteří debatují o časech minulých a doufaní,že někdy bude RPG podle jejich představ.Jakmile není tak to se dějí věci..
Dokonce tam někdo napsal,že to co dělá není RPG,další se ptá na naprosto konkrétní věci na a diví se,že nedostal odpověď...Diskuze na games.cz je ještě hodně dobrá. *5* -
-
Hoši z Obsidianu A Fargo v poslední době hodně tlačej RPGcosex, protože Eternity a Wasteland - velká spousta lidí z codexu se nezanedbatelným dílem přičinila o vznik obou projektů.... Sleduju tu stránku už dlouho a mám z ní smíšený pocity. Na jednu stranu jsou tam hodně podnětný věci, to bez debat, na druhou stranu je to žumpa těch nejzamindrákovanějších, nejagresivnějších a nejmimóznějších nerdů... Nemluvě o tom, že valná většina diskutérů se tam bere opravdu hodně vážně.
-
-
"I love how this dumbfuck criticizes Americans for daring to create a game with a castle, as it's *so* out of place, Yet this Czechoslofaggiot made two games about the American Mafia.
I don't think I'll be buying what he's selling."
Acho jo, hoši z RPG codexu prostě nikdy nezklamou. *1* Dan píchnul do vosího hnízda...
-
-
ale tie jeho otazky mali zmysel, hlavne zhrnutie, ze ked 2ja budu hrat za rovnaku postavu, ci to bude ta ista postava teda, ci pojde o rpg alebo simulator
-
-
Pochybuješ nad svatostí jeho Vávrovstva? Abys nebyl upálen!
-
-
som slovak, mna vavrovstvo obislo, neuctieval som mafiu a dvojku som ani nehral :D
-
-
-
-
-
-
Dotaz
Mam dotaz, chci si koupit Ps4 a jako první si na ni chci poridit The Last of Us, akorat nevim jak je to s tim osekanim EU verze predem dik za osvětlení *4* -
-
Zadny osekani, jen je mensi brutalita v multiplayeru, nemuzes vybusninou rozctvrtit ostatni hrace, v singlu to porad jde
-
-
Dekuju moc
-
-
Stejné jako v originále, nejsou tam ty krvavější scény (které později určitě přidá nějaký ten update).
Respkt... ustřelené hlavy a jiné nechutnosti. (njn němci ). -
-
Jacku radši se nevyjadruj kdyz sam poradne nevis
-
-
Násilné scény, a rozsekání je to samé... fakt ti to leze na maják. (to teplo).
-
-
-
-
-
Gran Turismo 6 vám umožní s pomocí mobilní aplikace zaznamenat trasu z reálného života a poté ji vložit...
v budoucím updatu, spolu s B-Spec a dalšíma věcma a bůhví co tam do vydání ještě přesunou. ale tahle fíčura zní zajímavě, záleží jak to bude fungovat -
Vývojář = Krakonoš
http://666kb.com/i/d4s9nv8bdm3ewt9n8.jpg -
Survarium Player Pack
Tady je kod, kdyby mel nekdo zajem.
9317F132D5D8790AC62A
Aktivuje se na www.survarium.com